Build your burger - In Alle St(r)aten

Build your burger

Broodje, hamburger, topping

Build your burger buffet

Build your own burger!! De naam zegt alles. Je gaat je eigen hamburger bouwen.  Dit buffet serveren we vanuit de foodtruck in Club Binnen Beach want dan pas heb je het echte strandgevoel te pakken. Door het zand loop je naar de foodtruck en stel je zelf jouw perfecte hamburger samen. Helemaal zoals jij het lekker vindt. Guacomole, uitjes, augurk, satésaus met taugé of liever alleen rauwkost erbij? In de foodtruck kies je daarnaast zelf of je bij je hamburger nog friet of salade lust.

Of je nu komt voor een gezellige familiedag, personeelsfeest of een  vriendenbijeenkomst, onze Build Your Burger is de ideale keuze voor een onvergetelijke ervaring met elkaar! Proost!

Winter bbq
Winter bbq
Build your hamburger
Build your burger
Build your burger
Build your burger

bouw je eigen burger!

Kies jouw ingrediënten zelf uit de foodtruck!

Bij de Build Your Burger serveren we een breed assortiment aan heerlijke verse ingrediënten voor jouw perfecte hamburger. Kies zelf wat jij lekker vindt!

Ben je met meer dan 50 personen? Meer dan 100 personen? Geen probleem!

Ben je met een groep die wat groter is? Geen probleem. Club Binnen Beach is groot genoeg en dit buffet is juist geschikt voor grotere groepen.  Combineer met leuke activiteiten. Mogelijkheden genoeg. We maken graag een programma op maat.

Sfeerimpressie Build Your Burger

Maak het helemaal af 

Toetjes!

Ben jij ook zo iemand die bij een avondje uit eten alleen maar uitkijkt naar de toetjeskaart? Dan is het toetjesbuffet een aanrader. Een heel buffet waarbij je onbeperkt kunt genieten van diverse taarten, soesjes, verschillende soorten ijs en slagroom.  Liever iets kleins als nagerecht. Kies dan voor een Ben & Jerry’s ijs, of Boerderijs!  

Toetje
Boerderijs
Ben & Jerry's ijs
Bakhuisje
Binnenwei
Club binnen beach

exclusief voor jouw groep

Unieke eetlocaties

Bij In alle Straten gaat het niet alleen om eten, maar om het creëren herinneringen die een leven lang meegaan. De Build Your Burger boeken we altijd exclusief voor jouw groep en altijd in Club Binnen Beach.  Dat wil zeggen dat je het buffet NOOIT deelt met een andere groep en Club Binnen Beach alleen gebruikt wordt door jouw groep. We werken daarom met tijdsloten en vaste duur voor Build your Burger.

Een compleet uitje,
gemakkelijk geregeld.

Leuke activiteiten op dezelfde locatie!

Bij In alle St(r)aten heb je alles op 1 locatie met 1 aanspreekpunt. Hoe gemakkelijk is dat.  Een compleet uitje met allerlei leuke activiteiten. Kies jouw activiteit, kies jouw buffet.. nu alleen nog een datum en klaar ben je.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Bij In alle Straten kun je vanaf 20 personen tot wel 200 personen genieten van een heerlijk Build Your Burger buffet in onze super mooie locatie Club Binnen Beach. Dit is altijd in combinatie met één van onze activiteiten. Vanaf 30 personen kun je Build Your Burger los reserveren.

Ja, tijdens het Build Your Burger buffet is er onbeperkt drinken inbegrepen met het Basis drankpakket. Dat betekent dat je tijdens Build Your Burger kunt genieten van een ruime selectie aan drankjes zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten. Dus neem gerust nog een verfrissend drankje terwijl je geniet van dit heerlijke buffet. 

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja! We streven naar de hoogste normen van voedselveiligheid en hygiëne in onze keuken. Mocht je specifieke vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om ons team te raadplegen, zodat we je kunnen helpen bij een heerlijke maaltijd voor jou en jouw baby.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!