Escape kist - In Alle St(r)aten

Escaperoom maar dan
gezellig thuis

zoals het klokje thuis tikt….

Escape room voor thuis

Kies een escapekist en kraak de codes. Een (bijna) echte escape room, maar dan voor thuis. Een avondje met vrienden of met je gezin op avontuur. Onze kisten zijn meer dan wat puzzeltjes op een papiertje of een online escaperoom.  Je krijgt een flinke kist waarin geheime vakjes, opdrachten en de nodige sloten verborgen zitten. Door de online ondersteuning kom je meteen in de sfeer van het verhaal. De kisten zijn geschikt voor kinderen en families, maar ook leuk met een vriendengroep. Het is mogelijk aanwijzingen te vragen voor het geval je het even niet weet. Er is dus geen spelleider nodig en er hoeft vooraf niets klaar gezet te worden!

 

Prijs: al vanaf € 65,00 per escapekist

achtergrond
Escapekist
Escaperoom

Escaperoom bij je thuis
Een echte escape room ervaring maar dan gemakkelijk bij je thuis. Perfect voor een avondje met vrienden of familie.

  Geschikt voor kinderfeestjes
De escape kisten zijn ideaal voor een kinderfeest.  Gegarandeerd een leuk spannend feestje.

  Geen voorbereiding nodig
Je hoeft vooraf niets voor te bereiden of klaar te zetten. Alles zit in of aan de escapekist.

  De klok tikt…
Net zoals bij een echte escape room tikt de tijd weg. Ontrafel jij alle puzzels binnen de tijd? We houden je in de gaten!

Sfeerimpressie Escapekist

Welke escapekist ga jij spelen?

Kies jouw Escapekist

De Snoepfabriek

2 tot 6 personen – 60 min

XXL Tijdreizen

2 tot 8 personen – 90 min

Flexibele ophaal en retour tijden

Je kunt de escapekist zelf ophalen en terug te brengen. We zijn (indien de planning) het toelaat flexibel in de ophaal en retour tijden. Let op de afmetingen van de kist die je huurt. Check even of dit in je auto past! We bezorgen de escapekisten helaas niet.

  Het geheim van de snoepfabriek
       54 x 58 x 15 cm, gewicht 20 kg

✓  XXL Tijdreizen:
     105 x 50 x 30 cm, gewicht 40 kg

Escapekist

2 tot 6 personen 

Escapekist: Het geheim van de snoepfabriek

Nel Caramel heeft een prachtige snoepfabriek waar de lekkerste snoep, koek en chocolade gemaakt wordt. Als je in de buurt bent komt de geur van caramel, vanille en frambozen je tegemoet. Heel soms, maar echt bij hoge uitzondering, geeft Nel Caramel rondleidingen door haar fabriek. Neem een kijkje in de machinekamer, test de smaken in de proefkeuken of probeer de kluis te openen met geheime recepten.

De rondleidingen zijn echter niet zonder gevaar.  Sommige snoep is namelijk nog in de testfase! Durf jij het risico te nemen? 

  Inclusief Nel Caramel Chocoladereep
  Nu voor maar € 65,00

  Niveau: gemiddeld
  Geschikt voor 2 tot 6 personen 
  Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
  Speeltijd: 60 minuten
  Reserveer meerdere escapekisten en speel tegen elkaar

Escapekist

2 tot 8 personen 

XXL Escapekist: Tijdreizen

Ken je de iconische films van Back to the Future? In deze escapekist beleef je het avontuur zelf! Kennis van de film is niet nodig om het spel te spelen, maar als je deze voorafgaand nog even kijkt is het wel leuker.

Net zoals in de film is Marty McFly per ongeluk terug in de tijd gereisd met behulp van Doc Emmet Brown’s tijdmachine. Marty wil terug naar de toekomst, en jij kunt hem daarbij helpen. Ontdek hoe dit kan in Escapekist Tijdreizen.

Tijd en tijdreizen staan centraal in deze escapekist. Heb je een uur nodig, zoals bij een escaperoom, of moet je tijd anders bekijken? Ontdek het zelf!

  XXL kist
  Nu voor maar € Fout: product bestaat niet

  Niveau: moeilijk
  Geschikt voor 2 tot 8 personen 
  Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar
  Speeltijd is 90 minuten, of werkt dat anders bij tijdreizen… 

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Een escape kist lijkt op een escape room. Er zijn code’s te kraken, puzzels op te lossen en volop sloten om open te maken. Het doel is echter niet om te ontsnappen uit een ruimte. Bij ieder spel krijg je een andere opdracht die steeds binnen de tijd opgelost moet worden.

We hebben verschillende escapekisten. Allemaal hebben ze verschillende sloten, geheime vakjes, een speciale opdracht en bij allemaal tikt de tijd af waarin je de verschillende puzzels en raadsels kunt oplossen. Je ontvangt dus veel meer dan alleen wat geprinte papiertjes of een online escape room. Het draait echt om het openen van sloten en ontcijferen van code’s. We hebben al onze escapekisten gebouwd in grote houten legerkisten.

Nee hoor, dat is niet nodig. Er hoeft niets klaargezet te worden of voorbereid te worden. Het enige wat je nodig hebt is een pc of laptop die je eventueel van te voren klaar zet. Aanwijzingen kun je gaande weg het spel opvragen. Niemand weet dus van te voren wat er gaat gebeuren.

We adviseren Het geheim van de snoepfabriek te spelen van 2 tot 6 personen. Tijdreizen van 2 tot 8 personen.

Ben je met meer personen kun je dezelfde escapekist meerdere keren bestellen. Je speelt dan in kleinere teams tegen elkaar. Speel in verschillende ruimtes om afkijken te voorkomen.

Wie zet de snelste tijd neer?

De kist is te spelen met alle gemakken van thuis. Het is mogelijk om tussendoor koffie te zetten of naar de wc te gaan, hoewel de tijd door tikt...

Je kunt de kist in huis halen en spelen op een tijd dat het jou uitkomt. Daarnaast is de kist ook prima geschikt voor puzzelaars in een rolstoel of die moeilijk ter been zijn en zo aan de eigen tafel toch een spannende ervaring kunnen beleven.

De escapekist is goedkoper dan een echte escape room maar eerlijk is eerlijk, een echte escape room geeft wel een completere beleving.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!