Over ons - In Alle St(r)aten

In alle St(r)aten
Wie zijn dat?

Over in alle straten

Méér dan een naam!

De eigenaren Arthur en Kim van der Straten vormen de basis van In alle St(r)aten. Dat verklaard meteen de naam van het bedrijf. Maar In alle Straten is meer dan een naam. Door de inzet en hands on mentaliteit van beide eigenaren groeit het bedrijf al jaren en deze groei zal ook de komende jaren nog doorgezet worden. Hoewel groei zeker niet het doel is. Unieke uitjes aanbieden is dat wel.

“Het betere buitenleven” 

Al meer dan 10 jaar de slogan van In alle Straten. Het beter buitenleven!! En dat komt dan ook terug in alle facetten van het bedrijf.  De activiteiten, buffetten maar zeker ook de indoor ruimte’s.  Daar werd het buitenleven wel wat lastiger, maar geen uitdaging bleek te groot. De prachtige zalen ademen het Betere Buitenleven meer dan uit. Neem een kijkje in De Binnenwei of Binnenbeach.

achtergrond
E- Chopper
Logo in alle straten
Kim en arthur

ondernemen? 

2007: Gewoon begonnen

Alweer een aantal jaartjes geleden zijn we het ondernemen begonnen met een solexverhuur bedrijf. Ondernemen leek ons wel wat dus we zijn gewoon maar begonnen met ‘In alle st(r)aten’ en hebben solexen gekocht die we in de weekenden naast onze banen gingen verhuren. Dat liep meteen heel goed en belangrijker nog, we vonden het leuk om te doen. Het mooie van solexen verhuren vonden we wel de reacties van mensen vooraf maar vooral achteraf. Bij het opstappen is het vaak al lachen, gieren, brullen en bijna iedereen komt lachend, uitgewaaid maar vooral vrolijk terug. Inmiddels zijn de solexen verkocht en zijn daarvoor in de plaats heel veel andere leuke activiteiten gekomen.

 

Solexverhuur ravenstein

2012: Tijd voor uitbreiding

We waren er al snel achter dat ondernemen ons wel lag en we vinden het leuk mensen te ontvangen. In 2012 was het dan ook tijd voor de volgende stap.Onder de toren van Haren vonden we uiteindelijk een prachtige locatie. Het voormalig melkveebedrijf dat we gekocht hebben ligt nog net in Dieden (gemeente Ravenstein) en biedt volop mogelijkheden. Precies waar we naar op zoek waren.

Het huis waar we eerder woonden konden we redelijk snel verkopen en samen met ons zoontje (2,5 jaar toen) dozen inpakken en verhuizen om niet alleen een nieuw bedrijf op te starten, maar ook een nieuw woonhuis in te richten. Meteen met een babykamer voor onze dochter waarvan Kim toen nog zwanger was.

 
 
 
Solexen
Bedstee boerderij

Aankoop pand 

2012: Nog meer uitbreiding

Nu moesten we alleen nog een van de stallen ombouwen naar ‘Bedstee Boerderij’ en het buitenterrein flink omgooien voor een ‘Tipi Tenten Terrein’ wat inmiddels het ‘Houten Hooihuisjes Terrein is geworden. We waren dus een paar maanden flink druk met slopen, timmeren, stucen, een keuken plaatsen, hottub en sauna laten bezorgen maar ook tuin aanleggen, bestraten, gras zaaien, tipi’s opbouwen, finse kota laten bezorgen en opbouwen en zo nog een paar dingen om alles er piekfijn uit te laten zien voor onze eerste gasten. O, en tussendoor natuurlijk de nodige solexen verhuurd!

boomgaard met appelbomen

2013: Bakhuisje voor barbecue of pizza party

We hebben natuurlijk nog veel ideeën en één daarvan is al verwezenlijkt. Er is een (overdekte) pizza oven geplaatst, zodat we in de zomer ook pizza workshops en barbecues kunnen aanbieden. Bijvoorbeeld de mensen die bij ons komen solex rijden kunnen we hierdoor een completer arrangement aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Maar ook de gasten uit de accommodaties boeken vaak een pizza party of barbecue in het bakhuisje zodat ze een avond lekker kunnen eten en ook nog eens leuk bezig zijn.

 
 
 
Bakhuisje
Vergaderen

het betere buitenleven

2014: Vergaderen bij In alle St(r)aten

De groepsaccommodaties zijn in de weekenden altijd volgeboekt. Onze uitdaging lag er daarna in om ook de midweken volgeboekt te krijgen. Dit doen we door ze te verhuren voor vergaderingen, heisessies en trainingen. Inmiddels is er al veel overleg geweest op onze locatie.

het betere buitenleven

2015: Escaperoom

Een nieuw fenomeen dat ons meteen aansprak. De escaperoom. We zagen het bij De wereld draait door en dachten meteen: dit kunnen en moeten wij ook maken. We wisten toen nog niet dat het zo’n groot succes en hype zou worden. Toen we startten met de kamers waren er in Nederland nog maar 5 te vinden. Dit aantal is binnen een paar maanden gegroeid naar over de 100 en groeit nog steeds. Begrijpelijk want het is ook super leuk om te spelen.

 
 
 
 
 
Escaperoom
Binnenwei

het betere buitenleven

2016: De Binnenwei

We kregen veel aanvragen van groepen die ook in de wintermaanden een activiteit willen doen en daarbij ook een hapje willen eten. Tot nu toe hadden we geen geschikte ruimte om dit aan te kunnen bieden. De winter van 2015-2016 dus maar weer aan het verbouwen geslagen. Medio april 2016 is ‘de binnenwei’ gereed. Hier kunnen we groepen ontvangen tot zo’n 70 personen die ook kunnen blijven eten. Van buffet tot barbecue tot lunch.

 het betere buitenleven

2016: XXL escaperoom ' Speld in de Hooiberg'

In 2016 zijn we ook de slag gegaan voor de escape room XXL. Deze kun je met 24 personen spelen en is gebouwd in de bestaande houten hooihuisjes. Het doel is ‘de speld in de hooiberg vinden’. We ontvangen vaak grote groepen die vragen of ze tegelijk kunnen spelen en daarnaast wil bijna iedereen achteraf altijd weten wie de beste tijd heeft neergezet. Deze twee dingen combineren we in de escape room XXL. Hoewel we hierbij wel een logistiek probleempje tegenkomen. De escape room XXL bouwen we in de houten hooihuisjes. Een goed idee, maar toen we dit bedachten waren de huisjes al bijna alle weekenden in de zomermaanden van 2016 verhuurd als groepsaccommodatie. Voor ons prima natuurlijk, maar de fanatieke escape room speler  moest dus op door de weekse dagen of in de wintermaanden komen. Dit is meteen de reden om vanaf volgend seizoen de hooihuisjes alleen nog te gebruiken als escaperoom.

 
 
 
 
 
Escaperoom
Drone vliegen

het betere buitenleven

2017: Workshop dronevliegen

De drones zijn niet meer weg te denken. Je hoort er steeds meer over en ziet steeds meer toepassingen. Daarom ook een recreatieve toepassing die goed bij ons past. We hebben eerst zelf een professionele drone gekocht en na een paar keer testvliegen en wat onderzoek bleek al snel dat de drone zo ingesteld kan worden dat hij prima geschikt is voor workshops. Zo gezegd, zo gedaan. En inmiddels zie je in het weiland regelmatig mensen naar de lucht kijken. Grote kans dat ze een workshop drone vliegen aan het volgen zijn.

 het betere buitenleven

2018: Eén van de eerste VR-Rooms in Nederland!

We waren een van de eerste solex verhuur bedrijven, we hadden een van de eerste escape rooms, nu zijn we een van de eerste VR Room verhuurders. Maar dan wilden we ook meteen de grootste zijn. Met het aanbod aan horeca en activiteiten dat we al hebben, is VR Room een perfecte aanvulling om een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest compleet te maken. Er kunnen 24 personen tegelijk spelen. Dit aantal hebben we gekozen omdat dat ook het aantal is dat in de Bedstee boerderij kan overnachten, dat kan solex rijden of xxl escape room tegelijk kan spelen. Op die manier kunnen we gemakkelijk programma’s samenstellen met voor ieder wat wils. Bij de 4 VR Rooms hebben we tevens een VR Cafe gebouwd waarmee we een extra cafe hebben voor borrels en kleinere groepen (10-20 personen)

 
 
 
 
 
VR ROOM
Foodtruck

het betere buitenleven

2018: Mini Foodtruck

Vanaf nu brengen we het eten naar het bakhuisje in een leuke mini foodtruck. Speciaal op maat gemaakte bakken voor alle ingrediënten, servies en glazen. Zonder foodtruck hoor je er tenslotte niet meer bij. Een foodtruck komt naar je toe gereden met alle ingredienten die je nodig hebt. Genieten midden in de natuur. Uitzicht over de weilanden en polder van Dieden. Een heerlijk avondzonnetje erbij. Wat wil je nog meer? Een drankje misschien? Staat klaar in het bakhuisje! Zelfbediening dus zorg zelf dat je niets tekort komt.

 het betere buitenleven

2019: Club Binnen Beach

In september 2019 was het zover. De opening van Club Binnen Beach. Een ruimte, waar het lijkt alsof je op een subtropisch strand beland bent. Er zijn diverse loungehoeken, een grote dansvloer, cocktailbar, koffiehoek, grote foodtruck en een bierboot is aangespoeld. Leuk detail: de foodtruck en boot zijn al lang geleden binnen gezet. Later pas zijn de muren er omheen gebouwd, deze kunnen er dus nooit meer uit zonder de muren door te breken. Geen probleem want de foodtruck gebruiken we om de buffetten uit te serveren en bij feestjes is de boot gevuld met flesjes bier. Met de komst van Club Binnen Beach kunnen we gemakkelijker grote groepen ontvangen voor een bedrijfsuitje of familiedag. Daarbij is de ruimte ook een perfecte locatie voor personeelsfeesten, bruiloften, verjaardagen en andere feesten.

 
 
 
 
 
Binnen beach
Escapekist

 het betere buitenleven

2020: Corona proof escapekist

Een jaar waarin de coronamaatregelen de groei uit ons bedrijf haalt. Een heftig jaar maar ook een jaar om extra innovatief te zijn. We gaan niet bij de pakken neerzitten en ontwikkelden de Escapekist to go, zodat je tijdens de lockdown gewoon thuis een escaperoom kunt spelen. Zodra we weer open mogen zijn de escapekisten ook bij In alle Straten te spelen. Kies voor escapekist Het geheim van de Snoepfabriek of XXL Tijdreizen.

 het betere buitenleven

2021: Milieubewust met zonnepanelen en E-Tours

Een jaar om stil te staan hoe we onze ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Er zijn 600 zonnepanelen geplaatst die naast ons eigen verbruik aan stroom ook nog vele andere huishoudens voorziet van groene stroom. Daarnaast zijn de solexen waar het ooit allemaal mee begon verkocht en gaan we verder met Elektrische voertuigen. Kies uit een fluisterstille tocht op de E-Step en E-Chopper.

E-chopper
Natuur

het betere buitenleven

2022: Uitbreiding 6 hectare natuur en green team

Na een lange aanloop, die door corona nog eens flink vertraagd is, kon in 2022 eindelijk de schop in de grond… Of zeg maar liever graafmachine. In overleg met Groen ontwikkel fonds, waterschap, provincie en gemeente hebben we een stuk agrarische grond van 6 hectare aangekocht en dit omgevormd naar natuur. In het groen zullen we recreatieve activiteiten gaan opzetten. Altijd met respect voor de natuur die niet voor niets aangeplant is. Daarbij hebben we In alle Straten Green team opgericht en meteen ambitieuze doelen gesteld voor de toekomst. Alleen nog maar CO2 neutraal uitjes bij In alle St(r)aten.

het betere buitenleven

2023: Laser kleiduifschieten

We hebben nogal wat eisen voordat we een activiteit toevoegen aan ons aanbod. Geschikt voor grote groepen, teambuilding of competitie element, professionele betrouwbare apparatuur, duurzaam, uniek, geschikt voor de zakelijke markt en voor particuliere groepen. Met de laser kleiduifset die we geïmporteerd hebben kunnen we alle eisen aanvinken. Met trots presenteren we dan ook de nieuwste activiteit: laser kleiduif schieten.

Doordat je met een laser schiet is het super duurzaam, maar nog belangrijker: we kunnen meten wie raak schoot en wie steeds finaal mist. We spelen verschillende rondes waarbij we uiteindelijk ook meten wie het snelt raak schoot voor extra bonus punten. Competie, snelheid en strategie tijdens het laser kleiduif schieten, terwijl je geniet van de natuur om je heen.

Laser kleiduif
Klimpark

 het betere buitenleven

2024: Klimpark en goud zoeken

Dit jaar de grootste uitbreiding tot nu toe. Medio mei opent In alle Straten een groot klimpark. Een klimpark gericht op groepen, maar waar je als particulier ook terecht kunt voor een middagje avontuurlijk klimmen. Zoals je van In alle Straten mag verwachten is het geen standaard klimpark! Er zijn weer allerlei creatieve spellen bij bedacht zoals memory XXL, Competitieklimmen, teambuildingstower, kratstapelen XXL, icepick climbing, speed climbing. Eigenlijk te veel om op te noemen. Ook aan de allerkleinste is gedacht. Onder het klimpark komt een groot gedeelte waar zij kunnen goud zoeken. Hou onze social media kanalen in de gaten voor de updates.

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!