FAQ - In Alle St(r)aten

Veelgestelde vragen

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de veelgestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Algemeen

Er hoeft geen (aan)betaling vooraf gedaan te worden. Het hele bedrag kan op de locatie voldaan worden per pin of contant.

Let op: we maken één rekening op, het is niet mogelijk deze gesplitst te betalen.

Absoluut! We verwelkomen groepen van verschillende groottes bij ons. We hebben verschillende arrangementen die perfect zijn voor grote groepen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke dag hebben vol avontuur en plezier. 

Iedere activiteit kun je gemakkelijk combineren met een borrel of buffet. Super leuk juist om er een avondvullend programma of complete dag van te maken. Voor onze buffetten en borrels hanteren we wel een minimum aantal personen. Vaak is dit 10 personen, soms meer. Informeer naar de mogelijkheden via info@inallestraten.nl

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van meerdaagse inclusief overnachting tot korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in de luxe Bedstee Boerderij, Binnenwei of Binnen Beach. Informeer voor de mogelijkheden via info@inallestraten.nl

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van tevoren met een minimum aantal van 10.

Let op: Indien het doorgegeven aantal personen met meer dan 25% afneemt, wordt voor deze personen de volledige prijs in dit voorstel per persoon in rekening gebracht.

Vanwege bovenstaande is het verstandig bij de boeking het aantal personen aan de lage kant te houden.

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van tevoren met een minimum aantal van 10.

Let op: Indien het doorgegeven aantal personen met meer dan 25% afneemt, wordt voor deze personen de volledige prijs in dit voorstel per persoon in rekening gebracht.

Vanwege bovenstaande is het verstandig bij de boeking het aantal personen aan de lage kant te houden.

Wil je een losse activiteit reserveren? Dan kun je dat op de pagina doen van die activiteit. Wil je liever een offerte met programma voorstel ontvangen, vul dan een offerteaanvraag in.

Als je een compleet programma boekt met een combinatie van activiteiten en/of en buffet is het mogelijk achteraf te betalen, mits de boeking zakelijk is. Ofwel op een bedrijfsnaam staat. Geef dit even vooraf aan. Let op: Stuur vooraf de juiste tenaamstelling, factuuradres en indien van toepassing kostenplaats of referentie door. We kunnen deze dan op de factuur zetten. Achteraf de factuur aanpassen is niet meer mogelijk. Voor particulieren is het helaas niet mogelijk achteraf te betalen. Wil je toch per bank betalen dan kunnen we vooraf een factuur sturen.

Alle activiteiten die we aanbieden zijn op onze eigen locatie. We vinden het belangrijk een complete beleving te bieden, dat kunnen we alleen garanderen als we op onze eigen locatie zijn waar we de omstandigheden goed kennen. Al onze activiteiten hebben net iets extra’s wat niet zomaar naar een andere locatie verplaatst kan worden.

Ja hoor, parkeren kan voor de deur en is altijd gratis!

Er komen vaker groepen met een touringcar. Deze kan aan de weg stoppen en gasten laten uitstappen. Parkeren op onze parkeerplaats is helaas niet mogelijk. De draai van de oprit is daarvoor te krap. We adviseren een parkeerplaats in de buurt te zoeken of bij een kort bezoek langs te weg te parkeren.

Hoewel wij niet per se rolstoelvriendelijk zijn, omdat onze parkeerplaats van grind is en wij niet over een invalide toilet beschikken, streven we ernaar om een omgeving te creëren waar iedereen welkom is! Als iemand in jouw gezelschap een beperkte mobiliteit heeft, staan we altijd klaar om te helpen en te zoeken naar een passende oplossing. Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

We bieden een breed scala aan activiteiten aan voor bedrijfsuitjes, variërend van teambuilding spellen, tot laser kleiduif schieten, en van een spannende Escaperoom tot VR-room.  We bieden graag een gevarieerd programma dat geschikt is voor iedereen. Laat ons een programmavoorstel maken.

Natuurlijk kan dat!  We hebben verschillende heerlijke buffetten en barbecues. Super leuk juist om er een avondvullend programma of complete dag van te maken. Voor onze buffetten en borrels hanteren we wel een minimum aantal personen. Vaak is dit 15 personen, soms meer. Informeer naar de mogelijkheden via info@inallestraten.nl of vraag een offerte aan.

Iedereen is van harte welkom om hier te komen eten. Ben je met minder dan 10 personen? Dan kun je bestellen van de kleine kaart. Vanaf 10 personen kun je een van onze buffetten of barbecues reserveren. Wij bieden verschillende buffetten en barbecues aan.

Absoluut! We verwelkomen groepen van verschillende groottes bij ons. We hebben verschillende buffetten en barbeques die perfect zijn voor grote groepen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke dag hebben vol avontuur en plezier. 

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen. 

 • Tot een week voor
  aanvang zijn hieraan geen kosten verbonden.
 • Het aantal personen dat een week voor aanvang bij ons bekend is, wordt minimaal
  gefactureerd!
 • Indien het doorgegeven aantal personen met meer dan 25% afneemt t.o.v. het gereserveerd aantal personen,
  wordt voor deze personen de volledige prijs in dit voorstel per persoon in rekening gebracht.
 • Vanwege bovenstaande is het verstandig bij de boeking het aantal personen aan de lage
  kant te houden. 
 • Bij een afname in aantal deelnemers kan de prijs per persoon soms hoger uitkomen.

Er hoeft geen aanbetaling vooraf gedaan te worden. Het hele bedrag kan op de locatie voldaan worden per pin of contant. Let op: we maken één rekening op, het is niet mogelijk deze gesplitst te betalen.

Activiteiten

VRIJ KLIMMEN

 • Vanaf 1.20 meter
  Je mag klimmen onder begeleiding van een volwassenen.  (maximaal 2 kinderen per begeleider). De begeleider koopt een klimticket voor volwassenen.
 • Vanaf 1.40 meter
  Je mag zelfstandig klimmen in het park. Er moet een volwassen begeleider aanwezig zijn. Deze hoeft niet mee te klimmen.
 • Let op: Kinderen t/m 12 jaar vallen onder het kinder tarief. Vanaf 13 jaar val je onder het volwassen tarief.

BEGELEID KLIMMEN

De begeleide programma's (teambuildingstower, competitieklimmen, megawand) zijn te boeken voor personen vanaf 16 jaar.

Het is niet per se nodig om handschoenen te dragen tijdens het klimmen. Vind je het fijner om met handschoenen te klimmen? Dan adviseren we je om bij ons klimhandschoenen te kopen.

 • Het is verplicht om dichte schoenen te dragen (geen crocs, klompen, slippers of sandalen).
 • Sportieve makkelijk zittende kleding is het fijnst.
 • Vanwege de klimgordels wordt geadviseerd om een broek te dragen die ten minste tot de knie komt, zodat de huid van de bovenbenen bedekt blijft.
 • Lange haren moeten in een staart of knotje.
 • Sieraden moeten af, denk aan oorbellen (knopjes niet), ringen, kettingen, armbanden en horloges. 

Ja zeker! 

Voor groepen vanaf 15 personen bieden we uitgebreidere klim arrangementen. Onder begeleiding van een kliminstructeur bieden we diverse programma’s gericht op samenwerking, teambuilding of competitie.  Vraag een programma voorstel aan voor een super leuk groepsuitje! 

Je kunt met een groep ook lekker gaan "vrij klimmen". Vanaf 20 personen hebben we extra voordelige tarieven.

Ja zeker! Vanaf 20 personen geldt er een speciaal tarief voor het vrij klimmen.

Voor het begeleid klimmen met een groep kun je het beste een programma op maat laten maken. 

Reserveren is niet verplicht, maar wordt ten alle tijden wel aangeraden. Wij hanteren namelijk een maximum aantal personen per starttijdstip. Om in het klimpark te klimmen moet je een starttijd reserveren. De makkelijkste manier is om dit hier te doen. 

Bekijk hier alle entreeprijzen. Een ticket voor het klimpark betekend dat je vanaf de gereserveerde starttijd 2,5 uur de tijd hebt om te klimmen.

Ook bij een beetje regen kan er gewoon geklommen worden! Wij raden aan om zelf de weersvoorspellingen in de gaten te houden en je kleding daarop aan te passen. Pas bij hevige wind en onweer is het onveilig om het klimbos te betreden en zal het klimpark tijdelijk sluiten. Mocht er onweer zijn voorspeld dan houden we dit nauwgezet in de gaten. Een onweersbui duurt over het algemeen geen hele dag dus zodra het weer veilig is, gaat het park gewoon weer open.

Het is een eenvoudig spel: wij voorzien je van alle benodigdheden om op goudjacht te gaan. Verzamel genoeg glinsterende goudklompjes en ruil ze in voor overheerlijke beloningen. Een spannend avontuur wacht op jou – waar wacht je nog op? Kom en doe mee met de leukste goudzoektocht!

Goud zoeken is te boeken vanaf 2 personen tot maximaal 50 personen. 

Er is geen minimale leeftijd voor het goud zoeken. Wanneer jouw kindje oud genoeg is om de zandbak te kunnen spelen, kan hij of zij ook meedoen met deze super leuke activiteit. 

Nee, er is geen begeleider vanuit In alle Straten aanwezig tijdens het goud zoeken. Als ouder ben je verantwoordelijk om op je kindje te letten tijdens deze activiteit. 

Ja zeker! Goud zoeken is een super leuke activiteit die je kunt boeken als kinderfeestje bij ons. Vraag gerust een offerte aan. 

Laser kleiduif schieten is een variant op het traditionele kleiduif schieten, waarbij er in plaats van echte geweren met hagel, gebruik wordt gemaakt van speciale lasergeweren. Dit is een veiligere optie voor mensen die geen ervaring hebben met het gebruik van een geweer.

 

Bij In alle straten wordt er gebruik gemaakt van speciale kleiduif werpmachines die de kleiduiven automatisch de lucht in lanceren. Je staat op een veilige afstand en richt je laserpistool op de kleiduif zodra deze wordt gelanceerd. De geweren zijn voorzien van een sensor die registreert wanneer je de kleiduif raakt. De score wordt vervolgens bijgehouden op een scorebord. Het doel is om zoveel mogelijk kleiduiven te raken en punten te scoren.

Bij In alle Straten kun je reserveren vanaf 10 personen tot 25 personen.

Ben je met meer personen kunnen we een passend programma op maat maken waarbij we Laser Kleiduif schieten combineren met een andere activiteit. Vraag gemakkelijk een offerte aan.

In totaal duurt het ongeveer 1,5 uur. Je schiet omstebeurt met de geweren. We spelen diverse spelvarianten en je schiet vanuit verschillende hoeken.

We starten altijd met een korte instructie en wat tips bij het schieten.

In totaal duurt het ongeveer 1,5 uur. We wisselen steeds van geweren, zodat je de tactiek van je medespelers kunt afkijken en tussendoor nog eens kan genieten van een drankje, de omgeving en kan bijkletsen met je medespelers.

In principe zijn de geweren volledig veilig omdat niet met echte hagel geschoten wordt. Kinderen zouden in principe dus gewoon kunnen deelnemen. Het geweer waarmee geschoten wordt is echter best zwaar en het schieten op de kleiduif is nog best lastig. De meeste kinderen vinden een wat intensievere activiteit leuker. Daarom adviseren te boeken met kinderen vanaf 12 jaar.

Hoe groot bedoel je precies? Laser kleiduif schieten is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen tot 100. Je kunt dus met een grotere groep komen. We combineren dan met andere activiteiten zodat iedereen lekker bezig is. We maken graag een programmavoorstel voor je.

Natuurlijk kun je laser kleiduif schieten combineren met andere activiteiten. Mogelijkheden genoeg. Eerst lekker buiten aan de slag in het klimpark of een reisje naar de Virtuele wereld in onze VR rooms om daarna de strijd aan te gaan in de pubquiz. Vraag een offerte aan of neem contact op voor een programma op maat via info@inallestraten.nl

Een E–chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets. Het chassis is gebouwd in de stijl van een traditionele chopper, en dat geeft de ‘low rider’ een heel stoer uiterlijk. In alle Straten heeft E-choppers van Spyder Wheelz. Deze zijn speciaal voor recreatief gebruik ontwikkeld. Dat merk je wel als je erop rijdt. Je stapt bijna zonder instructie gemakkelijk op.

Het is wel even wennen met het hoge stuur, maar als je kunt fietsen moet het op de E-chopper ook lukken. Je krijgt vooraf een korte instructie maar heel uitgebreid hoeft deze niet te zijn. Het wijst allemaal voor zich. Dus snel opstappen en daarna is het een kwestie van sturen, gas geven en genieten van de omgeving

Ja, een brommer rijbewijs of auto rijbewijs is verplicht. We hanteren bovendien een minimumleeftijd van 18 jaar. Het is van belang dat je op de E-Chopper niet vergeet dat je deelnemer in het verkeer bent. De verkeersregels moet je dus wel kennen EN netjes toepassen.

Je moet 16 zijn en een (brommer)rijbewijs hebben om de E-Chopper te mogen besturen. Heb je kinderen van 5 t/m 18 jaar? Huur dan een E-Chopper duozit. Kinderen kunnen hier gewoon achterop. Er zit geen kinderzitje op vandaar dat we een minimumleeftijd van 5 jaar adviseren. Let op bij oudere kinderen. Het totaalgewicht van beide opzittende mag in totaal niet boven de 130 kilo uitkomen.

Tja, dat is afhankelijk van een aantal factoren. De wind, het gewicht van de bestuurder, het landschap.  Maar gemiddeld kun je uitgaan van 25-35 km per uur.

Vanaf 1 januari 2023 is een helm verplicht. We hebben deze hier voor je klaarliggen in diverse maten.

We gaan uit van een maximaal gewicht van 130 kilo. Hoe zwaarder de persoon op de E-Chopper hoe minder snel deze zal rijden.

Dit geldt ook voor de duozits. Ben je met twee personen (volwassenen en kind) mag het totaalgewicht niet boven 130 kilo uitkomen.

Geen probleem. We hebben 40 voertuigen. Ben je met een grotere groep dan kun je E-Chopper rijden combineren met bijv. Escape Room. We kunnen een aangepast programma voor je maken. Vraag een offerte met programmavoorstel op.

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van meerdaagse arrangementen inclusief overnachting tot een korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in De Binnenwei, Club Binnen Beach of in de luxe Bedstee Boerderij. Informeer voor de mogelijkheden.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. We verhuren alleen met vertrek en eindpunt In alle Straten in Dieden-Ravenstein.

We hebben een regenregeling. Dat wil zeggen dat je bij slecht weer kosteloos kunt omboeken naar een andere activiteit of andere datum. Dit doen we altijd in overleg op de dag zelf. Meestal mag je ook gewoon rijden (door de regen) en in sommige gevallen moeten wij de keus maken te annuleren in verband met verkeersveiligheid.

We verhuren de E-Choppers alleen in de zomermaanden. In de wintermaanden gaan ze de stalling in. Behalve dat het niet leuk is om in de wintermaanden te rijden is het ook gevaarlijk als wegen glad zijn of er veel bladeren op de weg liggen.

We vragen een borg van €50,00 per voertuig met een maximum van €150,00. We vragen deze contant mee te nemen. Indien er geen schade aan het voertuig is ontvang je deze direct na de rit terug.

Je kunt direct reserveren voor een losse rit (eventueel met arrangement) of een offerte opvragen als je met meer dan 15 personen bent.

Veel plezier alvast!

Een escape room is een levend spel dat je met vrienden/collega’s/familie kunt spelen. Samen worden jullie in een ruimte geplaatst, waarna je 60 minuten hebt om je opdracht te voltooien. De ruimte ligt vol met kleine puzzels die jullie allemaal moeten ontrafelen. De tijd tikt ondertussen door, wacht dus niet te lang. Het is spannend en gezellig tegelijkertijd.

Met hoeveel personen kan ik Escape Room spelen bij In Alle Straten?

Wij zijn uniek. Bij ons kun je tot 30 personen tegelijk spelen!

 

De XXL Escape Room ‘De speld in de hooiberg’ vind je in de houten hooihuisjes. Je kunt hier kiezen in 2, 3 of 4 teams te spelen waardoor je van 8 tot 24 personen tegelijk en tegen elkaar kunt ‘ontsnappen’.

 

Escape room De Boerenstal kun je spelen van 2-6 personen. Het leukste is het om met 4 tot 6 personen te spelen. Het maximum is 6 personen, omdat de ruimte anders te vol wordt en de coördinatie/ samenwerking lastiger gaat worden.

De Escape Rooms van In Alle Straten zijn NIET eng, maar een van de meest toegankelijke Escape Rooms van Nederland. Dit hebben we speciaal zo gedaan zodat je ook met je familiedag of bedrijfsuitje prima terecht kunt. We hebben voor sfeervolle thema’s gekozen. Er komen geen horroreffecten of iets dergelijks aan te pas.  Er zijn geen acteurs en je wordt ook niet aangevallen. Een Escape Room is een spannende ervaring, maar je hoeft nergens bang voor te zijn.  De deur van De Boerenstal en XXL Speld in de hooiberg gaat wel dicht maar er zit een noodknop zodat je er altijd uit kunt. Daarnaast kijken we constant mee.

Nee, iedereen kan de Escape room overleven! Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om een puzzel op te gaan lossen, dan lukt het vanzelf. En mochten jullie toch vast komen te zitten, zijn wij er om een paar hints te geven. Wij willen ook graag dat jullie overleven en een leuke ervaring hebben.

Escape rooms zijn afgeleid van de ‘point and click games’. Tegenwoordig zie je deze spellen veel op de smartphone, waarvan ‘100 Floors’ een bekend voorbeeld is. Bij deze spellen moet je puzzels oplossen door de beschikbare voorwerpen aan te klikken. Een Escape room is daar een levende variant op. Je komt in een ruimte vol met voorwerpen en aan jullie de taak om hiermee de code’s te kraken en champagne te vinden. Meer informatie heb je niet nodig, net als bij de spelletjes kom je er vanzelf achter.

Jazeker! Het gaat om de spelbeleving niet om het feit dat je opgesloten zit. Fysiek is het geen zwaar spel. Ook al ben je wat slechter ter been is het nog altijd goed mogelijk te spelen. In al onze escaperooms zijn stoelen of banken aanwezig, zodat je altijd kunt zitten. Daarnaast kijkt er constant iemand mee op een camera.  Zodra je aangeeft dat je uit de ruimte wil kan dat te allen tijde. Het is zelfs mogelijk om daarna weer terug te keren in het spel mocht je bijvoorbeeld tussentijds naar het toilet willen. De tijd loopt dan wel door voor de rest van de groep. Deelnemen aan dit spel is te allen tijde op eigen risico.

Ja zeker, we bieden zelfs leuke kinderfeestjes aan in combinatie met de escape room. We raden in geval van kinderen Escape room De Boerenstal aan. En gaan uit van een minimumleeftijd van 8 jaar. Daarnaast vragen we bij de kinderfeestjes of een volwassene mee de escaperoom in gaat om een beetje te assisteren bij het openen van lastige sloten.

We hebben twee Escape Rooms. Je kunt dus met een grotere groep meerdere uren na elkaar boeken of tegelijk spelen. Ben je met een groep boven de 30 personen dan kun je de Escape Room ook combineren met bijv. E-Chopper rijden, E-Step rijden, vr room, of QR tocht. We kunnen een aangepast programma voor je maken. Kijk bij arrangementen of neem voor meer informatie contact met ons op!

Een VR Room is een ruimte waarin je gebruik maakt van VR brillen waardoor je allerlei ervaringen in de virtuele wereld kunt beleven. Je huurt onze VR rooms voor 60 of 90 minuten en gedurende deze tijd is er constant een VR Expert aanwezig die je begeleidt en samen met hem stel je een programma samen dat jou aanspreekt. En het is wel wat meer dan kijken naar een film. Jij wordt zelf onderdeel van de film. Wij beschikken over een ruim aanbod indrukwekkende Virtual Reality ervaringen, die zowel heftig als rustgevend kunnen zijn. Denk hierbij aan het staan op een wolkenkrabber, vuurballen schieten uit je handen, rondvliegen in space, racen op een Formule 1 circuit of virtueel op vakantie gaan.

Iedere VR Room is geschikt voor 2 tot 6 personen. We hebben in totaal 4 vr rooms dus je kunt met 24 personen tegelijk spelen. De kamers zijn open dus als je met een groep komt en meerder vr rooms reserveert kun je bij elkaar kijken en wisselen tussen de kamers.

We hebben een VR Room explore zonder thema waarin je in een klein groepje kennis kunt maken met de Virtuele wereld. Om de ervaring extra realistisch en bijzonder te maken bieden we daarnaast drie thema kamers. Hierin krijg je naast de basis ervaringen een 4D toevoeging en waan je jezelf in de kamer in het thema door de prachtige wandbedrukkingen en aankleding. We hebben de volgende thema kamers: – VR Room Family met 4D plank – VR Room Combat met 4D gun – VR Room Formule 1 met 4D racestoel.

Nee, er zijn in iedere VR Room twee professionele VR sets aanwezig. Wij hebben hier bewust voor gekozen. Een eerste kennismaking met Virtual Reality kan als behoorlijk heftig ervaren worden, waardoor de afwisseling een mooi moment is om een ervaring even te laten bezinken. Daarnaast is het minstens net zo leuk om te kijken naar je collega’s, vrienden of buren. Als je niet zelf de VR bril op hebt kun je namelijk op beeldschermen zien wat degene ziet die wel de bril op heeft. Een beetje zoals bij bowlen dus. Niet iedereen gooit tegelijk maar je speelt wel samen.

Nee, iedereen kan een VR Room spelen! Onze VR Experts zorgen ervoor dat de VR Room aangepast wordt aan de wensen die jij hebt. Liever relax filmpjes kijken? Dat kan. Of ga je graag het gevecht aan met virtuele zombies? Dat kan ook. De VR Expert vertelt je de mogelijkheden en helpt je met de bediening en techniek.

Nee, er is zeker meer dan dat. In alle thema kamers hangen twee professionele vr- sets. Op beide sets kun je zo’n 50 ervaringen opdoen of spellen spelen. Eén van de vr sets kan echter daarnaast nog extra ingezet worden voor de extra 4D ervaring. Dit is in de VR Room Combat een geweer, in de VR Room Formule 1 een racestoel en in de VR Room family een wiebelplank.

Onze VR headsets kunnen in principe prima over een normale bril heen gedragen worden als deze niet te groot is. Heb je echter naast je bril ook lenzen adviseren wij deze in te doen.

Nee, zeker niet. Een VR Expert zal je de gehele tijd begeleiden en samen met hem of haar kies je de spellen of 360 graden filmpjes die het best bij jou passen. Zo kan de één ontspannen naar een video kijken terwijl de ander zich uitleeft met de wildste games of een ritje in de achtbaan. Dankzij de afwisseling is er voor ieder wat wils. Als je vaker terugkomt kun je een spel dat je eerder leuk vond bijvoorbeeld ook in een ander level spelen.

We hanteren een minimumleeftijd van 8 jaar. Het is best een heftige ervaring waarbij het voor kinderen onder deze leeftijd beter is eerst de echte wereld goed te leren kennen alvorens ze de virtuele wereld in stappen.

Er zijn op het moment een aantal VR brillen op de markt verkrijgbaar waar je een Virtuele ervaring thuis kunt beleven, maar let op: dat is niet te vergelijken met de hoogwaardige apparatuur waarmee wij werken. We hebben de beste VR-headsets van het moment zoals HTC Vive en Oculus Rift aangevuld met extra technieken (die we nog even voor onszelf houden) om de beleving nog optimaler en levensecht te maken. Daarnaast kent de VR Expert de virtuele wereld als zijn broekzak.

 

Je kunt tot 24 personen tegelijk spelen bij In Alle Straten. We hebben in totaal 4 VR Rooms waarbij in iedere kamer 2 tot 6 personen kunnen spelen. Ben je met meer dan 24 personen dan maken we graag een programma op maat voor je waarbij we andere activiteiten kunnen combineren zoals Escape room of e-chopper rijden. De groep die niet speelt kan er ook voor kiezen gewoon lekker bij te kletsen in ons VR cafe.

Vooraf reserveren is noodzakelijk. Als je op de reserveer pagina klikt op de VR Room van je keuze, kun je beschikbare speeltijden zien.

Je krijgt een reuze bal om je heen waarmee je een ‘gewoon potje’ gaat voetballen. Je probeert met jouw team dus zoveel mogelijk doelpunten te maken in het doel van je tegenstander.

Dit hangt af van de grote van je groep. We gaan uit van minimaal 3×3 en maximaal 6×6. De grote van het speelveld passen we hier ook op aan.

Bubbel Ball is te boeken voor groepen vanaf 10 personen maar ook grote groepen zijn geen probleem. We maken altijd een toernooi. Met een grotere groep (meer dan 25 personen) raden we aan te combineren met een van onze andere activiteiten.

In totaal duurt het ongeveer 1,5 uur. We spelen steeds 10 minuten en wisselen dan. We spelen een toernooivorm van 3×3 tot 6×6 afhankelijk van het aantal deelnemers. Bubbelbal is erg intensief dus op tijd rust houden is noodzakelijk. En kijken is net zo hilarisch!

In totaal duurt het ongeveer 1,5 uur. We spelen steeds 10 minuten en wisselen dan. Bubbelbal is erg intensief dus op tijd rust houden is noodzakelijk. En kijken is net zo hilarisch!

Er kan flink gebeukt worden in het veld maar de kans op blessures is erg klein omdat je in een grote opgeblazen bal zit. Nog betere bescherming dan een gemiddeld rugbypak.

Als je de organisator bent mag je zelf teams maken zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet. Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij delen iedereen dan ad random in.

Dit is afhankelijk van de totale groep maar we gaan uit van minimaal 3 tot maximaal 6 personen per team.

De Bubble ballen zijn geschikt voor personen vanaf 1,50m. We houden aan dat kinderen vanaf 9 jaar mee kunnen spelen. Hou er rekening mee dat in geval van een gevarieerde groep de kleinere in het veld niet te hard weg gebeukt worden. Bubble Ball is ook te boeken als kinderfeest voor kinderen vanaf 9 jaar.

Hoe groot bedoel je precies? Bubble Ball is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen tot 100. Je kunt dus met een grotere groep komen.

88 gekke opdrachten uitvoeren klinkt niet heel moeilijk, maar wij hebben niet de makkelijkste maar wel de leukste opdrachten gekozen. Zoals kus een kikker, houd je adem 2 minuten in en fotografeer jouw team met een stoplicht. Ga creatief om met de opdrachten en verzamel samen de meeste punten.

Crazy 88 is te boeken voor groepen vanaf 10 personen tot wel 100 personen.

In totaal duurt het 1,5 uur. Je kunt je programma aanvullen met een heerlijke barbecue of buffet zodat het een compleet uitje is.

Je moet samen met je team slim spelen om zo veel mogelijk punten te verzamelen maar je hoeft geen hoog IQ te hebben.

Als je de organisator bent mag je zelf teams maken zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet. Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij delen iedereen dan ad random in.

Dit is afhankelijk van de totale groep maar we gaan uit van 6 tot 10 personen per team.

Als je de organisator bent mag je zelf teams maken zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet. Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij delen iedereen dan ad random in.

We hebben geen minimumleeftijd. De meeste opdrachten zijn door iedereen uit te voeren, ze zouden dus prima mee kunnen spelen. Het is dus aan jezelf om in te schatten. We hanteren geen speciale prijzen voor kinderen.

Hoe groot bedoel je precies? Crazy 88 is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen tot 100. Je kunt dus met een grotere groep komen.

Denken, Durven, Doen is een activiteit waarbij samenwerking een vereiste is maar het belangrijkste is goede coördinatie. Hoeveel vragen/opdrachten kunnen jullie beantwoorden in de korte tijd die er voor staat, hoe behalen jullie samen de hoogste score!

Denken, Durven, Doen is te boeken voor groepen vanaf 10 personen tot wel 100 personen.

Denken, Durven, Doen duurt in totaal 1,5 uur. Je kunt je programma aanvullen met een heerlijke barbecue of buffet zodat het een compleet uitje is.

Samen sta je sterk. Met je team zorg je voor het behalen van de maximale score. Het heeft niks te maken met IQ maar met samenwerking, coördinatie en slimme keuzes maken.

Als je de organisator bent mag je zelf teams maken zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet. Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij delen iedereen dan ad random in.

Dit is afhankelijk van de totale groep maar we gaan uit van 6 tot 10 personen per team

We hebben geen minimumleeftijd. De vragen zijn moeilijk, maar sommige kinderen weten misschien nog wel meer dan volwassenen over sport of kennen juist de nieuwste muziek. Ze zouden dus prima mee kunnen spelen. Het is dus aan jezelf om in te schatten. We hanteren geen speciale prijzen voor kinderen.

Hoe groot bedoel je precies? Crazy 88 is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen tot 100. Je kunt dus met een grotere groep komen.

Je krijgt van ons een opdrachtenboek met verschillende opdrachten. Maak jij de leukste gekke bekken foto na, kies je voor de uitdaging van een menselijke piramide of ga jij op zoek naar de juiste locatie uit de opdracht voor de perfecte foto?

Get The Picture is te boeken voor groepen vanaf 10 personen tot wel 50 personen.

Get The Picture duurt in totaal 1,5 uur. Je kunt je programma aanvullen met een heerlijke barbecue of buffet zodat het een compleet uitje is.

Als je de organisator bent mag je zelf teams maken zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet. Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij delen iedereen dan ad random in.

Dit is afhankelijk van de totale groep maar we gaan uit van 6 tot 10 personen per team

We hebben geen minimumleeftijd. Iedereen kan meedoen met het maken van de foto’s. We hanteren geen speciale prijzen voor kinderen.

Hoe groot bedoel je precies? Get The Picture is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen tot 100. Je kunt dus met een grotere groep komen.

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, etc. Er zijn meerder rondes en iedere ronde telt 10 vragen.

De pubquiz is te boeken voor groepen vanaf 20 personen tot wel 100 personen.

De pubquiz duurt in totaal 2 uur. Je kunt je programma aanvullen met een heerlijke barbecue of buffet zodat het een compleet uitje is.

Een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmaster, maar komen ook in de vorm van fotorondes en muziekvragen!

Als je de organisator bent, mag je zelf teams maken zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet. Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij delen iedereen dan ad random in.

Dit is afhankelijk van de totale groep maar we gaan uit van 6 tot 10 personen per quizteam.

We hebben geen minimumleeftijd. De vragen zijn moeilijk, maar sommige kinderen weten misschien nog wel meer dan volwassenen over sport of kennen juist de nieuwste muziek en bekende filmsterren heel goed. Ze zouden dus prima mee kunnen spelen. Het is echter wel de bedoeling dat iedereen de hele tijd blijft zitten en luistert naar de vragen die in snel tempo voorbijkomen. Als kinderen te jong zijn valt dat niet altijd mee. Het is dus aan jezelf om in te schatten. We hanteren geen speciale prijzen voor kinderen.

De pubquiz telt verschillende rondes waarbij in iedere ronde een ander onderwerp centraal staat. Denk aan algemene kennis, sport, muziek, films, etc.

Hoe groot bedoel je precies? De pubquiz is te reserveren voor groepen vanaf 20 personen tot 100. Je kan dus met een grotere groep komen.

De QR tocht is te reserveren vanaf 10 personen en kan tot zo’n 50 personen gereserveerd worden. We raden in het geval je met een grote groep bent wel aan nog een andere activiteit ernaast te reserveren. We maken groepen van ongeveer 6-10 personen. Ben je met meer loop je dus in meerdere groepjes waarbij een groep in tegenovergestelde richting loopt.

Absoluut. Er zijn moeilijke en makkelijkere vragen bij. Als de kinderen heel klein zijn is het voor hen alleen al leuk de bordjes op de route te zoeken en in te scannen. De ouderen kunnen dan de vragen beantwoorden.

Hoe groot bedoel je precies? De QR tocht is te reserveren vanaf 6 personen tot 50. We splitsen de groep dan en als je met meer dan 50 bent is het aan te raden een andere activiteit op hetzelfde moment te reserveren.

Een escape kist lijkt op een escape room. Er zijn codes te kraken, puzzels op te lossen en volop sloten om open te maken. Het doel van het spel is niet ontsnappen maar bij iedere spel krijg je een andere opdracht die steeds binnen de tijd opgelost moet worden.

We hebben verschillende escapekisten. Allemaal hebben ze verschillende sloten, geheime vakjes, een speciale opdracht en bij allemaal tikt de tijd af waarin je de verschillende puzzels en raadsels kunt oplossen. Je ontvangt dus veel meer dan alleen wat geprinte papiertjes of een online escape room. Het draait echt om het openen van sloten en ontcijferen van code’s. We hebben al onze escapekisten gebouwd in grote houten legerkisten.

Het is niet nodig een spelleider aan te wijzen. Er hoeft niets klaargezet te worden of voorbereid. Het enige wat je nodig hebt is een pc of laptop die je eventueel van tevoren klaarzet. Aanwijzingen kun je gaandeweg het spel opvragen. Niemand weet dus van tevoren wat er komt.

Het is niet nodig een spelleider aan te wijzen. Er hoeft niets klaargezet te worden of voorbereid. Het enige wat je nodig hebt is een pc of laptop die je eventueel van tevoren klaarzet. Aanwijzingen kun je gaandeweg het spel opvragen. Niemand weet dus van tevoren wat er komt.

We hebben drie verschillende escapekisten met ieder een eigen thema en iedere kist een ander aantal spelers.  De escape room kist speel je van 2 tot 4,6 of 8 personen afhankelijk van de escapekist. Ben je met meer personen kun je dezelfde escaperoom meerdere keren bestellen. Je speelt dan in kleinere teams tegen elkaar. Speel in verschillende huiskamers of kies 1 locatie. Wie zet de snelste tijd neer?

Ja dat kan. We hebben van iedere escapekist meerdere exemplaren waardoor je op dezelfde tijd tegen elkaar kunt spelen. Kies ervoor om samen te komen op 1 locatie of speel met meerdere groepen vanaf verschillende huiskamers. Tip: speel je op verschillende locaties stem dan af via telefoon, app of zoom wanneer je precies start, zodat je de escaperoom op dezelfde tijd start. Dit hoeft natuurlijk niet, achteraf de tijd vergelijken kan ook.

We hebben de puzzels zo gemaakt dat iedereen ze op kan lossen. Er is geen extra kennis nodig, alle antwoorden vind je in de kist. Het is aan jullie de juiste verbanden te leggen en logica te vinden. Kom je er toch niet uit kun je op de aanwijzingen pagina altijd een hint vragen.

De kist is te spelen met alle gemakken van thuis. Het is mogelijk om tussendoor koffie te zetten of naar de wc te gaan, hoewel de tijd door tikt. Je kunt de kist in huis halen en spelen op een tijd dat het jou uitkomt. Daarnaast is de kist ook prima geschikt voor puzzelaars in een rolstoel of die moeilijk ter been zijn en aan de eigen tafel toch een spannende ervaring kunnen beleven. De escapekist is goedkoper dan een echte escape room. Eerlijk is eerlijk, een echte escape room geeft wel een completere beleving.

Geen plek is te gek, de escape kisten kunnen overal gespeeld worden. In je woonkamer, hotelkamer, vakantiehuisje, camper, tent maar het leukst is natuurlijk gewoon thuis.

Helaas bezorgen we de escapekist niet meer. Dit hebben we in de coronatijd wel gedaan maar daar zijn we inmiddels mee gestopt. We hanteren wel flexibele ophaal en retourtijden mits de planning dat toestaat.

We werken met vaste speeltijden/bloktijden. We gaan ervan uit dat je de kist een uur van tevoren ophaalt en een uur na afloop weer terugbrengt.  Als dit voor jou niet schikt vragen we contact met ons op te nemen. Ik de meeste gevallen kunnen we flexibel omgaan en andere afspraken maken. Daar komen we vast wel uit.

Dat is helaas niet mogelijk. Door de afmetingen en het gewicht van de kist is het niet mogelijk dit als pakket per post te versturen.

Nee hoor, dat is zeker niet nodig. Het niveau van de spellen is gemiddeld en door vooral je logische verstand te gebruiken kom je er vast wel uit. Lukt het niet kun je nog altijd op de aanwijzingen pagina kijken voor een tip.

Ja die zijn er zeker. We sturen met de kist een webpagina mee waarop je aanwijzingen kunt vinden.

Escapekist “Het geheim van de de snoepfabriek” is speciaal voor kinderen gemaakt maar zeker ook leuk om met volwassenen te spelen. Bij het vaststellen van het thema en ontwerp van de spellen zijn we uitgegaan van kinderen vanaf 8 jaar maar we spreken uit ervaring als we zeggen dat kinderen vaak minstens net zo snel (of sneller) codes hebben gekraakt.

Eten

Iedereen is van harte welkom om hier te komen eten. Ben je met minder dan 10 personen? Dan kun je bestellen van de kleine kaart. Vanaf 10 personen kun je een van onze buffetten of barbecues reserveren. Wij bieden verschillende buffetten en barbecues aan.

Absoluut! We verwelkomen groepen van verschillende groottes bij ons. We hebben verschillende buffetten en barbeques die perfect zijn voor grote groepen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke dag hebben vol avontuur en plezier. 

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja! We streven naar de hoogste normen van voedselveiligheid en hygiëne in onze keuken. Mocht je specifieke vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om ons team te raadplegen, zodat we je kunnen helpen bij een heerlijke maaltijd voor jou en jouw baby.

Feestjes

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van tevoren zijn hieraan geen kosten verboden. 
Let op: Indien het doorgegeven aantal personen met meer dan 25% afneemt, wordt voor deze personen de volledige prijs in dit voorstel per persoon in rekening gebracht. 

We vragen bij de reservering een aanbetaling van 10%. Daarmee leg je de locatie vast.  De rest van het bedrag betaal je achteraf. 

Je bent vrij zelf een DJ te regelen voor je feestje, maar kunt dit ook aan ons uitbesteden. Als je de DJ zelf regelt maakt deze verplicht gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie in de Binnen Beach. Zo weten we dat dit zeker goed geregeld is. Een band is helaas niet toegestaan ivm geldende geluidsvoorschriften.

Niets! Alleen een mooie outfit 😉 en uiteraard de uitnodigingen voor de gasten. 

Nee hoor, parkeren kan voor de deur en is altijd gratis!

Vergaderen

Je kunt bij ons vergaderarrangementen boeken vanaf 10 personen tot en met wel 100 personen. 

We hebben verschillende vergaderruimtes, stuk voor stuk uniek. En daarbij bieden we allerlei leuke vergaderbreaks voor fun of wil je dat juist teambuilding, samenwerking of communicatie centraal staan? We helpen je graag met de complete daginvulling. Altijd gemakkelijk op één locatie. Niet voor niets dat we zoveel van onze vergadergasten regelmatig terugzien. Voor een overzicht van onze vergaderlocaties, klik hier

Ja, dat klopt! Als je een vergaderlocatie boekt, dan is deze vergaderlocatie altijd exclusief voor jouw groep gereserveerd. 

Wij bieden vijf verschillende vergaderarrangementen aan. De eerste is een vergaderarrangement van vier uur. De tweede is een vergaderarrangement van acht uur. De derde is een vergaderarrangement van twaalf uur. De vierde is een vergaderarrangement van vierentwintig uur. De vijfde is een vergaderarrangement van tweeëndertig uur

Naast professionele vergaderlocaties hebben we ook een ruim aanbod aan activiteiten. Teambuilding, communicatie, samenwerken zijn bijvoorbeeld in een Escaperoom een must. Of stap tijdens jouw vergadering even in een andere wereld bij de VR-Room. Liever even uitwaaien? Kies dan voor laser kleiduif schieten of ritje op de E-chopper

Slapen

Dit kan tot een week van tevoren. Je betaalt dan meer/minder toeristen belasting.

Het is helaas niet mogelijk om eerder in te checken dan de aangegeven tijd op je bevestiging. Dit is omdat er daarvoor nog druk wordt schoongemaakt om ervoor te zorgen dat je arriveert in een schone Bedstee Boerderij.

Uitchecken kan tot de aangegeven uitcheck tijd op de bevestiging. Later is niet mogelijk omdat we de Bedstee Boerderij weer klaar willen maken voor de volgende gasten.

(Bad)handdoeken dien je zelf mee te nemen of zijn bij te boeken voor een meerprijs. In de keuken liggen wel voldoende theedoeken en keukendoeken.

Helaas zijn geen huisdieren toegestaan. Ook niet als ze heel lief zijn of heel klein.

Parkeren is gratis en kan voor de deur op het parkeerterrein bij de Bedstee Boerderij. Het is een privé parkeerplaats exclusief voor gebruik van de Bedstee Boerderij gasten.

De Bedstee Boerderij zit het hele jaar door ieder weekend volgeboekt. De meeste boekingen worden ongeveer een jaar van tevoren gedaan. Je kunt altijd langer wachten met reserveren maar de kans is groot dat het dan volgeboekt is, dus wacht niet te lang. De midweken (met uitzondering van vakanties) zitten vaak minder volgeboekt dus daar is wat meer ruimte.

Dit kan tot een week van tevoren. Je betaalt dan meer/minder toeristen belasting.

Je ontvangt bij reservering een factuur van ons voor de eerste termijn (50%). Het eerste deel van de factuur dien je te voldoen uiterlijk twee weken na je reservering. De tweede termijn dient uiterlijk twee weken voor je verblijft in de Bedstee Boerderij voldaan te worden.

De borg zal uiterlijk twee weken na het verblijf worden teruggestort. Eventueel gemaakte meer kosten zullen worden verrekend met de borg.

Annuleren is na boeking helaas niet meer kosteloos mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van tevoren. Zie voor specifieke voorwaarde onze algemene voorwaarden.

Voor het gebruik van de sauna en de hottub rekenen wij geen meerprijs tenzij een vergaderarrangement of voordeelarrangement geboekt is. In dat geval is het expliciet genoemd bij de boeking.

De hottub is hout gestookt en we vullen hem voor iedere groep met nieuw gezuiverd grondwater. Dit heeft wat tijd nodig. ( +/- 3 uur). Wij zullen hiervoor zorgen maar moeten vooraf wel weten wanneer je wilt relaxen. We kunnen anders niet garanderen dat we dit kunnen inplannen en dat zou zonde zijn. We zullen dus vooraf aan je vragen wanneer je de hottub warm wilt hebben.

Er is een groot snelfilter koffiezetapparaat aanwezig. Wij zorgen ook voor de koffiefilters omdat dit een afwijkende maat is die je niet in de supermarkt kunt kopen. De koffie moet je zelf meenemen. In het apparaat gaat normale snelfilter koffie.

Bij In alle straten wordt er gebruik gemaakt van speciale kleiduif werpmachines die de kleiduiven automatisch de lucht in lanceren. Je staat op een veilige afstand en richt je laserpistool op de kleiduif zodra deze wordt gelanceerd. De geweren zijn voorzien van een sensor die registreert wanneer je de kleiduif raakt. De score wordt vervolgens bijgehouden op een scorebord. Het doel is om zoveel mogelijk kleiduiven te raken en punten te scoren.

Ja, alles is aanwezig van chloor tot allesreiniger, afwasmiddel en vaatwastabletten. Ook keukenlinnen en schoonmaakdoekjes zijn standaard aanwezig.

Er ligt voldoende toiletpapier voor je hele verblijf. Je hoef dit zelf niet mee te nemen.

Het is absoluut niet toegestaan te frituren in de accommodatie of daarbuiten. Dus laat je frietpan thuis. Wil je friet of snacks eten? Bestel het gewoon bij ons. Ook nog eens lekker gemakkelijk. In de Bedstee Boerderij ligt een bestellijst.

In de Bedstee Boerderij kun je je culinair uitleven. De keuken is compleet gevuld met alle keukenbenodigdheden:

 • Vaatwasser (incl. vaatwastabletten)
 • Koffiezetapparaat (incl. koffiefilters)
 • Waterkoker
 • Combi-magnetron (grill, magnetron)
 • Heteluchtoven
 • Groot 6 pits gastoestel
 • Twee grote koelkasten met diepvriesruimte
 • Waterkoker
 • Handmixer
 • Voldoende pannen
 • Ovenschalen, diverse maten
 • Servies, bestek, glaswerk en diverse kookgerei

Er zitten in de keuken twee grote koelkasten waarvan 1 met een vriezer. Daarnaast zijn er in de bar twee koelkasten. Koelruimte genoeg dus.

Het is zeker mogelijk om boodschappen te laten bezorgen. Je kunt dit zelf bestellen bij Jumbo of AH. Let er wel op dat je zelf aanwezig dient te zijn om de boodschappen aan te nemen en te betalen. Wij nemen geen boodschappen aan. Geef bij je bestelling duidelijk aan dat het gaat om “Groepsaccommodatie ingang Bedstee Boerderij”. Er is helaas geen apart adres voor de accommodatie.

 

In alle Straten
Ingang Bedstee Boerderij
Langestraat 14
5353 KD Dieden

Het is absoluut niet toegestaan te frituren in de accommodatie of daarbuiten. Dus laat je frietpan thuis. Wil je friet of snacks eten? Bestel het gewoon bij ons. Ook nog eens lekker gemakkelijk. In de Bedstee Boerderij ligt een bestellijst.

Barbecuen is mogelijk maar alleen op een gasbarbecue. Laat je kolenbarbecue dus thuis. Heb je geen gasbarbecue of wil je er niet mee gaan slepen? We verhuren een grote gasbarbecue voor € 15,00 per dag. Laat je hem vies achter vragen we € 10,00 schoonmaakkosten extra.

Het is niet altijd mogelijk om dit nog tijdens je verblijf bij te boeken. Dit ligt aan de inkoop mogelijkheden. We raden aan dit minimaal een week van tevoren bij ons te reserveren. Friet en snacks bestellen kan wel altijd.

In de Bedstee Boerderij is een tapinstallatie aanwezig. We verkopen hierbij fusten Heineken van 8 liter (ongeveer 40 glazen). Je kunt van tevoren doorgeven of je hiervan gebruik wil maken maar dat kan tijdens je verblijf eventueel ook nog. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte fusten aan te sluiten.

In overleg is het zeker mogelijk om nog extra activiteiten bij te boeken. Om er zeker van te zijn dat de gewenste activiteit en tijd nog beschikbaar is vragen we je om zo vroeg mogelijk te boeken. Kort voor je verblijf of tijdens je verblijf kijken we in overleg naar de mogelijkheden.

Ja! Wij bieden veel activiteiten aan voor jong en oud. Je kunt bij ons klimmen in het aller nieuwste klimpark en kleintjes kunnen goud zoeken. De goud klompjes zijn te vinden in een groot aangelegd en afgesloten gedeelte onder het klimpark. Als het mooi weer is kun je E-Chopper rijden, Bubble voetballen of bijvoorbeeld Laser kleiduif schieten. Voor een groep is het daarnaast ook heel leuk en uitdagend om een escaperoom te boeken of verschillende VR-rooms. Crazy 88, waarbij je grappige opdrachten krijgt; leuk voor jong en oud. 

Alle activiteiten zijn op één locatie. Super handig dus als je bij ons blijft slapen en een leuke groepsactiviteit wilt doen! 

Ja! Wij hebben een aantal leuke activiteiten die je kunt doen bij ons als het weer niet mee zit. Bijvoorbeeld de XXL escaperoom, escaperoom de Boerenstal, de vier verschillende VR-rooms of bijvoorbeeld een pubquiz, Crazy 88, Denken Durven Doen of Get The Picture. 

Ja, in de Bedstee Boerderij zijn twee babybedjes aanwezig. We verzorgen hiervoor ook het bedlinnen.

Ja hoor, er staan in de Bedstee Boerderij twee kinderstoelen.

Er liggen een aantal gezelschapsspelletjes in de woonkamer en een mand met verschillend speelgoed (voor binnen) in de Bedstee Boerderij. We raden aan zelf ook speelgoed mee te nemen als je met kleine kinderen komt.

Er is geen speeltuin aanwezig bij de accommodatie, maar wel heel veel ruimte waarin ze een eigen spel kunnen bedenken.

 

Daarnaast mag je tijdens openingstijden gratis gebruik maken van de speeltuin van de dagrecreatie. Hier is een airtrampoline, water- en moddertafel.

De verdeling van de kamers is zoals onderstaande. Voor een plattegrond van de (slaap)kamers klik hier!

 • 10 slaapkamer, 10 badkamers met douche, toilet en wastafel. Waarvan:
 • 8 slaapkamers met tweepersoons bedstee
 • 1 kamer met 4 ‘normale’ één-persoons boxsprings
 • 1 kamer met 4 hoogslapers, dus 4 één-persoons matrassen

Als je bij ons bedlinnen bijboekt is dit een compleet pakket inclusief:

 • Dekbed
 • Kussen
 • Laken
 • Dekbedovertrek
 • Kussensloop

Als je zelf beddengoed mee wilt nemen dan is het volgende goed om te weten; Er zijn 8 bedstee kamers. Deze hebben allemaal een twee persoons matras met afmeting 160 x 210 cm. Er zijn 2 kamers waarin 4 één persoons matrassen aanwezig zijn met afmeting 80 x 200 cm. Op alle bedden liggen één persoons dekbedden. Welk beddengoed heb je nodig als je met 24 personen bent:

Bedden zijn standaard niet opgemaakt. Als je ze opgemaakt wil aantreffen is dat wel mogelijk. We vragen hiervoor een meerprijs van € 10,00 p.p.

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!