E-chopper rijden

Met de E-chopper geruisloos toeren

Milieuvriendelijk en geruisloos

Ontdek de mooiste plekjes op de E-chopper

E-chopper huren! Leuk, veilig en fluisterstil toeren op een stoere Elektrische scooter door de prachtige omgeving van Ravenstein. Waarschuwing vooraf: je trekt waarschijnlijk de aandacht van andere weggebruikers. De elektrisch aangedreven scooter is niet alleen super stoer door zijn brede banden, maar ook geruisloos. Daardoor geniet je extra van de omgeving! En kun je onderweg gezellig kletsen met elkaar. Leuke bijkomstigheid: het is ook nog eens goed voor het milieu. Met het hoge stuur zie je eruit als een echter biker. De E-chopper heeft wel wat weg van een echte Harley Davidson. En op onze elektrische scooters kunnen kinderen achterop. Leuk familie uitje of personeelsuitje!

Prijs: al vanaf € 27,50

achtergrond
E- Chopper
E- Chopper

* Ben je met een grote groep? Wil je combineren met een bbq of buffet. We maken graag een programma voorstel voor je. Vraag offerte aan!

Wat wil je doen?

Kies jouw E-Chopper avontuur!

E-Chopper Vroege Vogels

2 uur – Vertrek: 09.00 / 09.30 uur

Prijs: € 27,50 p.p.

E-Chopper 2,5 uur

Meerdere vertrektijden

Prijs: € 35,00 p.p.

E-Chopper 5 uur

Meerdere vertrektijden 

Prijs: € 59,00 p.p.

Bijzondere uitjes op een bijzonder duurzame locatie, midden in de natuur.​

In alle Straten is te vinden midden in een natuurgebied. We waarderen en respecteren die prachtige natuur om ons heen. Dit vind je in alle facetten van onze bedrijfsvoering terug. We stoppen niet bij alleen zonnepanelen, maar hebben zelfs ons eigen (voedsel)bos aangelegd. 

E - Chopper
E -Chopper
E- Chopper

gewoon Genieten

De prachtigste routes van Brabant

In Alle st(r)aten is gevestigd langs de dijk waarlangs kilometers fietspaden zijn aangelegd waarop je met deze E-chopper mag rijden. Wij hebben een aantal routes voor je uitgezet die afgestemd zijn op de verhuurtijden en E-chopper arrangementen. Op alle routes kom je de nodige terrasjes tegen. Natuurlijk ben je vrij om je eigen plan te trekken en zelf een route uit te stippelen.

Cruisen maar

Luxe E-chopper met telefoonlader en cruise control

We rijden o.a met een luxe E-Chopper waarop standaard cruise control en een universele telefoonhouder met oplader zit. Zo kun je gemakkelijk de route die we in een app hebben gezet aflezen van je telefoon. Wil je zelf een route samenstellen en zo op zoek gaan naar de mooiste plekjes van Brabant? Geen probleem, gebruik de app die jij wil. En wil je na het lekker ronddwalen weer terug naar In alle Straten? Geef deze dan in op je telefoon en je rijdt gemakkelijk terug.

Wat krijg je erbij? 
Telefoonhouder met oplader op iedere E-Chopper
Diverse routes van verschillende afstanden
Vrijheid: ga heerlijk op ontdekking in de omgeving 

achtergrond
E- Chopper
E -Chopper

Sfeerimpressie E-chopper rijden

Kindvriendelijk

E-Chopper & kind

Wil je met de kleinere kinderen E-Chopper rijden? Gezellig! Onze E-Choppers hebben een extra zitje waardoor kinderen (5 tot 17 jaar) veilig achterop kunnen. Het is helaas niet toegestaan voor volwassenen om achterop te gaan. Het totale gewicht mag niet meer zijn dan 130 kilo.

achtergrond
Foodtruck
E- Chopper

Kosteloos annuleren: De Regen Regeling!

Vaak plan je je uitje ruim van tevoren, maar er is altijd een kans dat het precies op de dag dat je iets gepland hebt, slecht weer is in ons regenachtige Nederland. Gelukkig kan laser E-Chopper rijden bijna altijd doorgaan, ongeacht het weer. Als het echt te hard regent, kun je gebruikmaken van onze Regen Regeling. Dat betekent dat je je reservering kosteloos kunt annuleren, verplaatsen of omboeken naar een andere activiteit. We bekijken ’s ochtends of de activiteit kan doorgaan en bieden dan in overleg een alternatief programma aan. Op de dag zelf kijken we welke activiteiten beschikbaar zijn als alternatief.

gewoon Gemakkelijk geregeld

Gratis offerte

Je ontvangt binnen 48 uur een offerte afgestemd op jouw groep.  Vraag offerte aan!

Beschikbaarheid checken

Datum prikken?

Maak er een compleet uitje van.
Blijf je eten?

van bbq tot buffet

Na het E-Chopper rijden lekker bbq'en

Maak jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie compleet met een bbq of buffet. Bij In Alle St(r)aten kun je ervan uitgaan dat het altijd goed verzorgd is. Ons motto is dan ook “We doen het goed, of we doen het niet”. We hebben verschillende, je kunt wel zeggen, zeer bijzondere buffetten, zowel indoor als outdoor in een ruimte altijd exclusief voor jouw groep!

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal
Escapekist
Foodtruck
Bubble bal

Spannend, sportief, actief

Combineer met andere activiteiten. Keuze genoeg!

Bij In alle St(r)aten kun je een ritje op de E-chopper gemakkelijk combineren met andere activiteiten.  Ga eerst de strijd aan met laser kleiduif schieten, ontsnap uit de escaperoom of til je uitje naar een hoger niveua in ons klimpark. We maken graag een programma op maat waarin je meerdere activiteiten gemakkelijk kunt combineren.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Ja, een brommer rijbewijs of auto rijbewijs is verplicht. We hanteren bovendien een minimumleeftijd van 18 jaar. Het is van belang dat je op de E-Chopper niet vergeet dat je deelnemer in het verkeer bent. De verkeersregels moet je dus wel kennen EN netjes toepassen.

Je moet 16 zijn en een (brommer)rijbewijs hebben om de E-Chopper te mogen besturen. Heb je kinderen van 5 t/m 18 jaar? Huur dan een E-Chopper duozit. Kinderen kunnen hier gewoon achterop. Er zit geen kinderzitje op vandaar dat we een minimumleeftijd van 5 jaar adviseren. Let op bij oudere kinderen. Het totaalgewicht van beide opzittende mag in totaal niet boven de 130 kilo uitkomen.

Geen probleem. We hebben 40 voertuigen. Ben je met een grotere groep dan kun je E-Chopper rijden combineren met bijvoorbeeld Escape Room. We kunnen een aangepast programma voor je maken. Vraag een offerte met programmavoorstel op.

Vanaf 1 januari 2023 is een helm verplicht. We hebben deze hier voor je klaarliggen in diverse maten.

We hebben een regenregeling. Dat wil zeggen dat je bij slecht weer kosteloos kunt omboeken naar een andere activiteit of andere datum. Dit doen we altijd in overleg op de dag zelf. Meestal mag je ook gewoon rijden (door de regen) en in sommige gevallen moeten wij de keus maken te annuleren in verband met verkeersveiligheid.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!