Winter barbecue - In Alle St(r)aten

Winter Barbecue
in de Binnewei

dat winterse gevoel…

Winter Barbecue? gezellig!

Dompel je in de winterse gezelligheid met deze winter barbecue. Je maakt gebruik van de smoker look a like in de Binnenwei, waardoor je altijd lekker warm zit, zelfs in de koudste dagen van het jaar. Op het menu staan typische winterse gerechten 

Of je nu komt voor een gezellige familiebijeenkomst, personeelsfeest of een winterse vriendenbijeenkomst, onze winterse BBQ is de ideale keuze voor een onvergetelijke ervaring met elkaar! Proost!

Winter bbq
Winter bbq
Winter bbq
Kerstmis
Binnen bbq
Winter bbq

Geen standaard bbq 

Van stoofpeertjes tot wildstoverij

Bij de Winterse BBQ serveren we een breed assortiment aan heerlijke, winterse ingrediënten en gerechten. Kies zelf wat jij lekker vindt!

Sfeerimpressie Winter BBQ

te koud voor ijsjes??? 

Toetjes!

Als je het ons vraagt is het nooit te koud voor ijsjes. Maar wil je bij de winter bbq een ander toetje, kies dan voor het  toetjesbuffet. Een heel buffet waarbij je onbeperkt kunt genieten van diverse taarten, soesjes, verschillende soorten ijs en slagroom. Toch liever iets kleins als nagerecht. Kies dan voor een Ben & Jerry’s ijs, of Boerderijs!  

Toetje
Boerderijs
Ben & Jerry's ijs
Kerstmis
Kerst winter barbecue
Winter binnenwei

het betere buitenleven

De Binnenwei

Geniet van de Winterse BBQ in de Binnenwei! Stap binnen in een ruimte die het beste van beide werelden combineert: de gezelligheid van binnen en de sfeer van buiten. In de Binnenwei hoef je je geen zorgen te maken over het weer, want onze gezellige steigerhouten keuken herbergt grote ingebouwde barbecues, waardoor je binnen altijd kunt bakken en braden. 

De Binnenwei is altijd exclusief voor jouw groep gereserveerd!

De Winterse BBQ boeken we altijd exclusief voor jouw groep. Bij onze Winterse BBQ serveren we een uitgebreid assortiment aan heerlijke, winterse gerechten. Deze BBQ-ervaring is speciaal en alleen voor jouw groep, wat betekent dat je je gerechten NOOIT deelt met een andere groep. De Binnenwei wordt exclusief gebruikt door jouw gezelschap. Om deze exclusieve ervaring te garanderen, werken we met tijdsloten en een vaste duur van 3 uur voor de winter BBQ. 

Altijd een compleet uitje!
Ontdek onze activiteiten!

Leuke activiteiten op dezelfde locatie!

Bij In alle St(r)aten heb je alles op 1 locatie met 1 aanspreekpunt. Hoe gemakkelijk is dat.  Een compleet uitje met allerlei leuke activiteiten. Kies jouw activiteit, kies jouw buffet.. nu alleen nog een datum en klaar ben je.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Bij In alle Straten kun je vanaf 15 personen genieten van een heerlijke Winter BBQ in de Binnenwei. Dit is altijd in combinatie met één van onze activiteiten. Vanaf 30 personen kun je een Winterse BBQ los boeken bij ons!

Ja, tijdens de Winter BBQ is er onbeperkt drinken inbegrepen met het Basis drankpakket. Dat betekent dat je tijdens de Winter BBQ kunt genieten van een ruime selectie aan drankjes zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten. 

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!