Vergaderen op het strand - In Alle St(r)aten

Vergaderen op een
(indoor) strand

Let’s go to the beach

Vergaderen op een strand waar ALTIJD de zon schijnt

Vergaderen op het strand maar je wil er wel zeker van zijn dat die dag de zon schijnt. In Club Binnen Beach is dat geen probleem. De zon schijnt er altijd. Je vergadering, zakelijke bijeenkomst, congres of productpresentatie een ander tintje geven. Out of the box denken is hier vanzelfsprekend. Uiteraard zijn de randvoorwaarden goed geregeld. Een goede geluidsinstallatie, beamer met scherm, flipover en microfoons zijn standaard aanwezig. Club Binnen Beach staat exclusief tot je beschikking voor groepen vanaf 40 tot 150 personen.

Sfeerimpressie Vergaderen in de Binnen Beach

Of u nu wilt brainstormen, uw strategische plannen wil presenteren of een andere belangrijke presentaties wil geven, de Binnenbeach biedt de ideale setting. We hebben alvast wat arrangementen voor je samengesteld. Heb je andere wensen laat het ons dan weten. We denken graag met je mee.

Onze vergader arrangementen

wij ontzorgen graag!

Vergaderen
Vergaderen
Vergaderen

Professionele locatie

Maak van je bijeenkomst een succesverhaal!

Bij In alle Straten geloven we in de kracht van een inspirerende omgeving. Een goed gekozen locatie kan het verschil maken tussen saaie vergaderingen en succesvolle bijeenkomsten vol energie en creativiteit. Met ons vergaderarrangement bieden wij niet alleen een prachtige locatie, maar ontzorgen we je volledige, zodat jouw bijeenkomst vlekkeloos verloopt.

out of the box

Vergader opstelling

Ben je op zoek naar een standaard zaaltje met een u-opstelling, school of theater? Dat doen we bij In alle Straten anders. Bij ons vind je vier loungehoeken die perfect kunnen dienen als creatieve brainstormruimtes.  De loungehoeken zijn ontworpen om een informele en comfortabele sfeer te creëren. Dit zal de creativiteit en samenwerking stimuleren.

In het midden van de loungehoeken is een grote ruimte waar we stoelen in diverse opstellingen kunnen plaatsen, maar altijd net wat anders dan een standaard vergaderzaal. Bekijk alvast de sfeerimpressie van de Binnen Beach of kom gewoon een keertje kijken zodat je zelf kunt oordelen of jouw bedrijf klaar is voor zoveel creativiteit.

Club binnen beach
Binnen beach
Vergaderen

Leuke vergaderbreaks op dezelfde locatie!

Bij In alle Straten zit je niet alleen op een perfecte vergaderlocatie, maar kun je er meteen een leuke activiteit bij boeken. Alles onder 1 dak met 1 aanspreekpunt. Gemakkelijk geregeld dus. Stap tijdens jouw heisessie even in een andere wereld bij de VR-Room. Liever even uitwaaien? Kies dan voor laser kleiduif schieten een ritje op de E-chopper of boek de teambuildingstower.

Voordelen

Daarom kies jij voor In Alle St(r)aten!

Groene locatie weg van de drukte

Alles gemakkelijk op 1 locatie met 1 aanspreekpunt

Ruim 10 jaar ervaring in de organisatie van unieke uitjes

Zomer en winter het betere buitenleven

Kleinschalig maar professioneel

Programmavoorstel afgestemd op jouw groepssamenstelling

Een greep uit onze klantenkring

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!