Pubquiz - In Alle St(r)aten

Pubquiz
De gezelligste quiz

uiteenlopende onderwerpen 

Iedereen weet wel iets, toch?

Welkom bij de gezelligste quiz van Nederland. De Pubquiz!! Tijdens deze quiz passeren vragen over uiteenlopende onderwerpen de revue. Of het nu gaat over algemene ontwikkeling, sport, politiek of muziek, er is voor iedereen wel een categorie waarin hij of zij kan uitblinken. De Pubquiz, zoals kenners weten, bevat ook een rol voor teamcaptains. Er kunnen extra punten verdient worden door de teamcaptains dus kies die slim. Het draait bij de pubquiz allemaal om strategie, teamwork en natuurlijk  wie het meeste weet!

Prijs:

Vanaf 70 personen: € 14,50 p.p.
40 tm 69 personen:  € 16,50 p.p.
20 tm 39 personen: € 18,50 p.p.

achtergrond
E- Chopper
Pubquiz

* Wil je combineren met een bbq of buffet. We maken graag een programma voorstel voor je. Vraag dan een offerte aan!

Compleet uitje? Vraag dan een gratis offerte aan!

Pubquiz is perfect om te combineren met een ronde andere activiteiten. Plan bijvoorbeeld eerst een ronde diverse activiteiten waarbij iedereen kiest wat hij/zij wil doen. Daarna speel je met de complete groep de pubquiz. We maken graag een programma op maat.

Sfeerimpressie Pubquiz

samenwerken en communicatie

Met wie speel je de pub(quiz)?

De Pubquiz is niet alleen een leuke activiteit, maar ook de perfecte gelegenheid om samen te komen met vrienden, collega’s, familie, vage kennissen of zelfs je buren! Het is een ideale keuze voor allerlei gelegenheden, of het nu gaat om een bedrijfsuitje, afdelingsuitje, familiedag of reünie.

Tijdens de Pubquiz draait alles om samenwerking en communicatie. Want wie wint de discussie als je het niet eens bent over het juist antwoord……

Escapekist
Pubquiz
Pubquiz

In alle St(r)aten, meer dan 10 jaar ervaring in uitjes!

Al meer dan 10 jaar verzorgen we dagelijks unieke uitjes. Geen grootschalige massale locatie, maar gemoedelijke Brabantse gezelligheid met gevoel voor professionaliteit en een bedrijf dat duurzaamheid in praktijk brengt.

gewoon Gemakkelijk geregeld

Gratis offerte

Je ontvangt binnen 48 uur een offerte afgestemd op jouw groep. Vraag offerte aan!

reserveren pubquiz

Datum prikken?

Maak er een compleetverzorgde avond van.
Ontdek de mogelijkheden!

blijf je eten?

Na de pubquiz genieten van een tapasbuffet

Maak jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie compleet met een bbq of buffet. Bij In Alle St(r)aten kun je ervan uitgaan dat het altijd goed verzorgd is. Ons motto is dan ook “We doen het goed, of we doen het niet”. We hebben verschillende, je kunt wel zeggen, zeer bijzondere buffetten, zowel indoor als outdoor in een ruimte altijd exclusief voor jouw groep!

Creëer jouw perfecte dag: laat ons een programma opstellen.

Bij In Alle St(r)aten weten we dat ieder uitje uniek is. Daarom maken we graag een programma op maat dat precies bij jouw groep past. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestfamiliedag of een andere speciale gelegenheid, wij zorgen ervoor dat dit het uitje wordt waar nog lang over nagepraat wordt.

Escapekist
Foodtruck
VR Room

Spannend, sportief of rustig

Combineer met andere activiteiten. Keus genoeg!

Bij In alle St(r)aten kun je pubquiz combineren met andere activiteiten. Eerst een rondje op de E-chopper rijden of ga de uitdaging aan op hoogte in ons klimpark. We maken graag een programma op maat waarin je meerdere activiteiten gemakkelijk kunt combineren.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, etc. Er zijn meerder rondes en iedere ronde telt 10 vragen.

De pubquiz is te boeken voor groepen vanaf 20 personen tot wel 150 personen.

De pubquiz duurt in totaal 2 uur. Je kunt je programma aanvullen met een heerlijke barbecue of buffet zodat het een compleet uitje is. Of met andere activiteiten.

Een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Of je nou veel of weinig juiste antwoorden goed heb, de Pubquiz staat sowieso garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmaster, maar komen ook in de vorm van fotorondes en muziekvragen!

We hebben geen minimumleeftijd. De vragen zijn moeilijk, maar sommige kinderen weten misschien nog wel meer dan volwassenen over sport of kennen juist de nieuwste muziek en bekende filmsterren heel goed. Ze zouden dus prima mee kunnen spelen. Het is echter wel de bedoeling dat iedereen de hele tijd blijft zitten en luistert naar de vragen die in snel tempo voorbijkomen. Als kinderen te jong zijn valt dat niet altijd mee. Het is dus aan jezelf om in te schatten. We hanteren geen speciale prijzen voor kinderen.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!