Binnen barbecue - In Alle St(r)aten

Binnen Barbecue

all inclusive genieten

Barbecue in de Binnenwei

Barbecue alleen in de zomermaanden? Nee hoor. In de Binnenwei kun je het hele jaar door bakken en braden. In de gezellige steigerhouten keuken zitten grote bbq’s ingebouwd, waardoor je ongeacht het seizoen kunt genieten van heerlijk gegrild vlees, vis en uiteraard stokbrood en salades.  

De barbecue is altijd 3 uur en altijd inclusief drankjes (bier, wijn, fris). Al inclusive genieten dus. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent.

Bourgondische bbq
Bourgondische bbq
Binnen bbq
Binnen bbq
Binnen bbq
Binnen bbq

Smooker look a like

Zomer en winter de Binnen barbecue

Boek je de Binnen BBQ dan boek je een compleet arrangement. Altijd incl. 3 uur onbeperkt eten én drinken. All inclusive zeg maar. In de Binnenwei zitten grote smooker look a likes waarop je het vlees kunt bakken. 

Ben je met meer dan 50 personen? Geen probleem!

Ben je met een groep die wat groter is? Geen probleem. Vanaf ongeveer 50 personen verplaatsen we de Barbecue naar Club Binnen Beach. Wij bakken dan voor jullie het vlees en de vis. We serveren het vlees, salades, stokbrood en tapenade en sausjes vanuit de foodtruck die op het indoor strand staat. Pak zoveel je wilt.

Sfeerimpressie Binnen BBQ

Maak het helemaal af 

Toetjes!

Ben jij ook zo iemand die bij een avondje uit eten alleen maar uitkijkt naar de toetjeskaart? Dan is het toetjesbuffet een aanrader. Een heel buffet waarbij je onbeperkt kunt genieten van verschillende taarten, soesjes, diverse soorten ijs en slagroom, Liever iets kleins als nagerecht. Kies dan voor een Ben & Jerry’s ijs, of Boerderijs!  

Toetje
Boerderijs
Ben & Jerry's ijs
Bakhuisje
Binnenwei
Binnenwei

exclusief voor jouw groep

Unieke eetlocaties

Bij In alle Straten gaat het niet alleen om eten, maar om het creëren van mooie momenten en herinneringen. We bieden dan ook een compleet plaatje incl unieke ruimte. De Binnen Barbecue boeken we altijd exclusief voor jouw groep.  Dat wil zeggen dat je het buffet NOOIT deelt met een andere groep en de unieke ruimte die we voor jullie inplannen alleen gebruikt wordt door jouw groep. We werken daarom met tijdsloten en vaste duur van de barbecue.  

Altijd een compleet uitje!
Ontdek de mogelijkheden

Leuke activiteiten op dezelfde locatie!

Bij In alle St(r)aten heb je alles op 1 locatie met 1 aanspreekpunt. Hoe gemakkelijk is dat.  Een compleet uitje met allerlei leuke activiteiten. Kies jouw activiteit, kies jouw buffet.. nu alleen nog een datum en klaar ben je.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Bij In alle Straten kun je vanaf 15 personen genieten van een heerlijke Binnen BBQ in de Binnenwei. Dit is altijd in combinatie met één van onze activiteiten. Vanaf 30 personen kun je een Binnen BBQ los boeken.

Ja, tijdens de Binnen BBQ is er onbeperkt drinken (bier, wijn, fris) inbegrepen met het Basis drankpakket. (bier, wijn, fris).

Drankjes die niet in het arrangement vallen kun je gewoon bestellen obv nacalculatie.

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij een passend alternatief kunnen verzorgen.

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat we iets passends kunnen maken.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!