Vrijgezellenfeest - In Alle St(r)aten

Laat je laatste dag als vrijgezel onvergetelijk worden!

VRIJGEZELLIG

Jouw vrijgezellenfeest bij In alle Straten?

Je beste vriend of vriendin gaat trouwen en jij mag het vrijgezellenfeest organiseren, maar waar begin je en wat vind iedereen leuk. Stop met zoeken maar kies uit een van onze activiteiten!

Bestaat jouw vrijgezellenfeest uit een groepje van 10 of 100 personen? We kunnen altijd een programma op maat voor je maken. Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken boek dan meteen ook een pizzaparty, barbeque of buffet. Onze barbecue’s zijn inclusief onbeperkt eten én drinken. Zo kom je achteraf ook niet voor onverwachte kosten te staan.

Laat de organisatie maar aan ons over, want bij In alle Straten snappen we dat ieder vrijgezellenfeestje uniek is en ieder vrijgezellenfeestje tot in de puntjes geregeld moet zijn. 

Vrijgezellenfeest
Binnen beach
Vrijgezellenfeest

Sfeerimpressie Vrijgezellenfeestje

Voordelen

Daarom kies jij voor In Alle St(r)aten!

Groene locatie met een eigen green team

Alles gemakkelijk op 1 locatie, met 1 aanspreekpunt

Meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van unieke uitjes

Zomer en winter het betere buitenleven

Kleinschalig maar professioneel

Programmavoorstel afgestemd op jouw groep

Wat wil je doen?

Bijzondere activiteiten tijdens jouw vrijgezellenfeestje!

Organiseer het ultieme vrijgezellenfeest waar iedereen zich zal vermaken! Of je nu op zoek bent naar actie, sportiviteit, of creativiteit, wij hebben voor ieder wat wils. Durft jouw groep de uitdaging aan te gaan van onze Teambuildingstower? Of  liever wat rustiger onder het genot van een biertje Laser kleiduif schieten en daarna de grens opzoeken tijdens Crazy88. Gelukkig hebben we de foto’s nog…..Het wordt een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten!

Tapas buffet
pizza
bbq

Blijf je eten?

Van barbecue tot buffet

In ons bakhuisje in de Boomgaard (outdoor) kun je genieten van een pizzaparty of Bourgondische bbq. Liever indoor? Dat kan ook. Bij In alle Straten hebben we twee grote Indoor terrassen. Club Binnen Beach en de Binnenwei waar je kunt genieten van allerlei buffetten zoals tapas of High Friet.

Drankjes vooraf afkopen of liever achteraf zien wat gedronken is. Het kan allemaal. Kies jij wat bij jouw vrijgezellenfeest past.

Allergieën en dieetwensen? Jouw gezondheid, onze zorg

Heb je een vriend of vriendin met een allergie of andere dieetwens? Geen probleem. Geef het van tevoren door dan zorgt onze keuken dat ook die vriend of vriendin kan genieten van iets dat binnen zijn of haar dieet past.

De organisatie van het vrijgezellenfeest in vertrouwde handen

We hebben al jarenlange ervaring in de organisatie van vrijgezellenfeesten. Geloof me dat we weten wat we doen. En wel zo gemakkelijk om het uit handen te geven.

We maken graag een programma voorstel op maat voor jouw bedrijfsuitje. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij doen de rest. Heb je een budget waar we binnen moeten blijven? Een datum die al vaststaat? Of andere zaken waar we rekening mee moeten houden? We horen het graag. 

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

We bieden een breed scala aan activiteiten aan voor vrijgezellenfeestjes, variërend van begeleide programma's in ons klimpark, tot laser kleiduif schieten, en van een spannende Escaperoom of E-chopper rijden

Iedere activiteit kun je gemakkelijk combineren met een borrel of buffet. We hebben verschillende heerlijke buffetten en barbecues. Super leuk juist om er een avondvullend programma of complete dag van te maken.  

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen. 

Tot een week voor aanvang zijn hieraan geen kosten verbonden. Het aantal personen dat een week voor aanvang bij ons bekend is, wordt minimaal gefactureerd! Indien het doorgegeven aantal personen met meer dan 25% afneemt t.o.v. het gereserveerd aantal personen, wordt voor deze personen de volledige prijs in dit voorstel per persoon in rekening gebracht. Vanwege bovenstaande is het verstandig bij de boeking het aantal personen aan de lage kant te houden.  Bij een afname in aantal deelnemers kan de prijs per persoon soms hoger uitkomen.

Er hoeft geen (aan)betaling vooraf gedaan te worden. Het hele bedrag kan op de locatie voldaan worden per pin of contant. Let op: we maken één rekening op, het is niet mogelijk deze gesplitst te betalen.

Ja hoor, parkeren kan voor de deur en is altijd gratis!

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!