FAQ items aan het laden...

Laser kleiduif schieten

Het duurzame uitje

Maak je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje onvergetelijk met Laser Kleiduif Schieten bij In Alle Straten. Verbeter de teamgeest en strategisch denkvermogen terwijl je geniet van de natuur om je heen.

De kleiduiven zijn in feite kleine plastic schijven die met hoge snelheid door de lucht worden geschoten. Je schiet met 5 personen tegelijk op de ‘kleiduif’. Het doel is om zoveel mogelijk kleiduiven te raken om punten te scoren en te proberen de hoogste score te behalen. In verschillende ronde’s spelen we verschillende spellen. Zo schiet je steeds vanuit een andere hoek en zijn er spellen waarbij bijvoorbeeld degene die de kleiduif als eerste raakt de meeste punten krijgt.

  • Laser kleiduif schieten  is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen

  • Totaal duurt laser kleiduif schieten ongeveer 1 -1,5 uur

  • Al voor € 24,50 p.p. reserveer je Laser kleiduif schieten

  • Goed te combineren met een andere activiteit

  • Maak je uitje compleet met een bbq of buffet

laser kleiduif schieten
Reserveren kleiduif schieten
Offerte kleiduif schieten & arrangement
Laser kleiduif arrangementen
Meest gestelde vragen kleiduif schieten
<< Terug naar vorige pagina

Milieuvriendelijk en voor alle leeftijden

Een van de voordelen van laser kleiduif schieten bij In Alle Straten is dat het een veilige en milieuvriendelijke activiteit is. Onze laserpistolen zijn gebruiksvriendelijk, dat maakt het mogelijk voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus om deel te nemen en te genieten van deze activiteit zonder de gevaren van echte vuurwapens en vervuiling van resten kleiduiven en afgeschoten hagel in de natuur.

tapasbuffet

Combineer met een Barbecue of buffet

Combineer Laser kleiduif schieten met een bbq of buffet, dan kun je nog eens napraten over de gebruikte tactiek, of was het gewoon geluk toen je de kleiduif raakte? Dat vertellen we dan natuurlijk niet verder.

Realistische ervaring met 12- kaliber Beretti geweren

We werken met echte, zij het omgebouwde 12-kaliber geweren waarmee op de kleiduiven geschoten wordt. De laserpistolen zijn ontworpen om een realistische schietervaring te bieden. Als een speler raak schiet is het geluid van een brekende kluiduif te horen. Aan een lampje in het geweer kun je direct zien of je het doel geraakt hebt. Toeschouwers en andere speler kunnen de score van iedere speler gemakkelijk zien op het grote elektronische scorebord.

laser kleiduif schieten

Deskundige instructeurs

Ons team van deskundige instructeurs staat klaar om je te begeleiden bij het laser kleiduif schieten. We gebruiken geavanceerde  technologie om de kleiduiven te lanceren en bij te houden wanneer ze worden geraakt. Jij hoeft alleen maar te genieten van de uitdagende en spannende ervaring terwijl je probeert de hoogste score te behalen in de verschillende spelvormen die we bieden.

Regenregeling

Vaak plant u uw uitje al lange tijd van te voren en er zit natuurlijk altijd een kans in dat het in ons regenachtige Nederland uitgerekend op de dag dat jouw uitje gepland staat slecht weer is. Gelukkig kan laser kleiduif schieten is bijna alle weersomstandigheden doorgaan, maar mocht je zelf niet in de regen willen staan, kun je  kosteloos annuleren of de datum verzetten. We bieden in overleg en indien mogelijk een alternatief programma.

regenregeling solex

Combineer Laser kleiduif schieten met een van onze andere activiteiten

Naar activiteiten
Naar activiteiten

Combineer Laser kleiduif schieten met een bbq of buffet

Blijf je eten?
Blijf je eten?