Bedrijfsuitje - In Alle St(r)aten

Teamuitje/ bedrijfsuitje
Alles gemakkelijk op 1 locatie!

JOUW WENSEN, ONZE CREATIE

Jouw unieke bedrijfsuitje
gemakkelijk geregeld!

Een origineel bedrijfsuitje of teamuitje organiseren? Een makkie nu je eenmaal op deze website zit. Het enige dat je nog hoeft te doen is aan te geven wat je wensen zijn, dan maken wij graag een passende offerte met programma voorstel.

Heb je een voorkeurstijd om te starten of is er wellicht een budget waarmee we rekening moeten houden? We horen het graag. Laat de organisatie van jouw teamuitje, maar aan ons over, want bij In alle Straten snappen we dat ieder bedrijfsuitje uniek is en ieder bedrijfsuitje tot in de puntjes geregeld moet zijn. 

Crazy 88
achtergrond
Bedrijfsuitje

Sfeerimpressie Bedrijfsuitje of teamuitje

Voordelen

Daarom kies jij voor In Alle St(r)aten!

Een groene locatie midden in de natuur

Alles gemakkelijk op 1 locatie met 1 aanspreekpunt

Meer dan 10 jaar ervaring in de organisatie van unieke uitjes

Zomer en winter het betere buitenleven

Kleinschalig maar professioneel

Programmavoorstel afgestemd op jouw groepssamenstelling

Wat wil je doen?

Bijzondere activiteiten tijdens jouw bedrijfsuitje

Iedere keer weer een uitdaging om een teamuitje te organiseren, waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Actief, sportief, creatief? En natuurlijk mag een vleugje teambuilding en competitie niet ontbreken. We hebben letterlijk voor ieder wat wils, dus kies maar. Wedden dat nog niet iedereen van je groep een teambuildings tower heeft overwonnen? En in onze VR Rooms weten we zeker dat we iedereen een activiteit kunnen bieden die nog nooit gedaan zijn! 

Tapas buffet
pizza
bbq

Blijf je eten?

Unieke eetlocaties voor jouw groep gereserveerd

De meest gestelde vraag na ieder teamuitje? Hoe was het eten? Bij In alle Straten vinden we het vanzelfsprekend dat ook dit top geregeld is. We hebben een breed aanbod van bbq tot buffet die we serveren in verschillende ruimtes die stuk voor stuk uniek zijn. 

In Club Binnen Beach en de Binnenwei  kun je genieten van allerlei buffetten zoals poke bowl, build your burger, tapasbufet of High Friet. Kleinere groepen kunnen in de zomermaanden terecht in ons Bakhuisje in de Boomgaard voor een bourgondische bbq of pizzaparty.

Allergieën en dieetwensen? Jouw gezondheid, onze zorg

Heb je een collega met een allergie of andere dieetwens? Geen probleem. Geef het van tevoren door dan zorgt onze keuken dat ook die collega kan genieten van iets lekkers dat binnen zijn of haar dieet past.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

We bieden een breed scala aan activiteiten aan voor bedrijfsuitjes, variërend van teambuilding spellen, tot laser kleiduif schieten, en van een spannende Escaperoom tot VR-room.  We bieden graag een gevarieerd programma dat geschikt is voor iedereen. Laat ons een programmavoorstel maken

Natuurlijk kan dat!  We hebben verschillende heerlijke buffetten en barbecues. Super leuk juist om er een avondvullend programma of complete dag van te maken. Voor onze buffetten en borrels hanteren we wel een minimum aantal personen. Vaak is dit 15 personen, soms meer. Informeer naar de mogelijkheden via info@inallestraten.nl of vraag een offerte aan

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen. 

 • Tot een week voor
  aanvang zijn hieraan geen kosten verbonden.
 • Het aantal personen dat een week voor aanvang bij ons bekend is, wordt minimaal
  gefactureerd!
 • Indien het doorgegeven aantal personen met meer dan 25% afneemt t.o.v. het gereserveerd aantal personen,
  wordt voor deze personen de volledige prijs in dit voorstel per persoon in rekening gebracht.
 • Vanwege bovenstaande is het verstandig bij de boeking het aantal personen aan de lage
  kant te houden. 
 • Bij een afname in aantal deelnemers kan de prijs per persoon soms hoger uitkomen.

Er hoeft geen aanbetaling vooraf gedaan te worden. Het hele bedrag kan op de locatie voldaan worden per pin of contant. Let op: we maken één rekening op, het is niet mogelijk deze gesplitst te betalen.

Ja hoor, parkeren kan voor de deur en is altijd gratis!

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Een greep uit onze klantenkring

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!