Vergaderbreaks - In Alle St(r)aten

Vergaderbreaks

even een (vergader) break..

Teambuilding, communicatie of gewoon fun

Na een paar uurtjes vergaderen even een break. Gewoon om te ontspannen voor de fun of juist met een duidelijk doel zoals teambuilding, communicatie, verbinding, bewustwording of trainen van andere vaardigheden. In alle St(r)aten biedt tal van activiteiten op dezelfde locatie. Onderstaand een paar ideeën. 

achtergrond
Foodtruck
Vergaderen

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor je heisessie, training, vergadering of brainstorm? Geen standaard zaaltje maar ECHT iets anders dan anders. Dan ben je bij In alle St(r)aten aan het juiste adres.

We hebben verschillende vergaderruimtes, stuk voor stuk uniek. En daarbij bieden we allerlei leuke vergaderbreaks.  Alles super handig op één locatie. Niet voor niets dat we zoveel van onze vergadergasten regelmatig terugzien.

E-Chopper rijden

Super stoer en hip. E-chopper rijden! Je vertrekt vanaf je vergaderlocatie dus lekker gemakkelijk. Ontdek de omgeving op een Elektrische scooter. Waarschuwing vooraf: je trekt waarschijnlijk de aandacht van andere weggebruikers.

Laser kleiduif schieten

Een schot in de roos met laser kleiduif schieten. Schiet tegelijk op dezelfde kleiduif. Het systeem registreert wie raak schoot en wie het snelst was. Ga de competitie met je collega’s aan terwijl je ondertussen kunt genieten van de natuur om je heen. 

Escaperoom

Puzzel je weg naar de uitgang. Wij hebben twee Esape rooms met ieder een eigen thema. Totaal kun je tot 34 personen tegelijk spelen. Allemaal hebben ze één opdracht die je binnen één uur moet voltooien.

VR Room

Diepzeeduiken, schieten op aliens, racen op een Formule 1 parcours, een ritje in de achtbaan, op safari of liever relaxen op de Malediven. Het kan allemaal in onze VR Room. Zodra je de VR bril opzet waan je jezelf in een compleet andere wereld. 

Pubquiz

Test je algemene kennis. Een quizmaster begeleid de Pubuiz. Er komen allerlei vragen voorbij in categorieën van sport tot landen tot cabaretiers. Als je goed samenwerkt kom je een heel eind. 

Crazy88

Je krijgt 88 opdrachten die een beetje, of nee eigenlijk heel erg gek zijn. Knuffel een boom, wissel van sokken, etc. Aan jouw team de opdracht er zoveel mogelijk uit te voeren. Dat brengt iedereen zeker uit zijn comfort zone dus ideaal om je collega’s beter te leren kennen tijdens Crazy 88.

Get the Picture

De opdracht is simpel, de uitvoering niet altijd bij Get the Picture. Je krijgt van ons een set foto’s die je zo goed mogelijk na moet maken. Je krijgt de fotocamera’s van ons erbij en een kist met attributen die je kunt gebruiken. 

Denken, durven, doen

De gekste vragen en opdrachten kun je verwachten tijdens Denken, Durven, Doen. Vragen over landen, auto’s, muziek, pokemon, etc, en opdrachten met muziek, puzzels, raadsels, QR, etc. Samenwerking vereist maar nog belangrijker een goede coördinatie. Vooral geschikt voor minder actieve groepen. 

QR tocht

Je krijgt de route van de QR tocht van ons cadeau, maar de vragen niet. Die moet je onderweg zoeken. Er hangen diverse bordjes met een QR code erop. Vind deze, beantwoord de vragen/raadsels/puzzels en scoor zoveel mogelijk punt. Vergeet niet onderweg te genieten van de prachtige natuur.

Vergaderbreaks
op maat voor jouw doel

Leuk maar vooral leerzame vergaderbreaks

Onderstaande vergaderbreaks bieden we aan in samenwerking met Buiten Business. De workshops zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Bij deze vergaderbreaks gaat vooraf iemand met je in gesprek om jouw doelstelling bij de vergaderbreak te bespreken. Tijdens de activiteit zal het besproken doel aan bod komen en achteraf geëvalueerd.

achtergrond
Foodtruck
Kantoor vergaderen

Workshop schapen drijven

Samenwerken is noodzakelijk voor het behalen van resultaat!  Heerlijk buiten in de natuur, ver weg van de werkroutine ga je op onvergetelijke wijze met de schapen aan het werk. 

Teambuilding met Roofvogels

Spannend, uitdagend en grensverleggend. Tijdens het programma Teambuilding met roofvogels komen de onderdelen communicatie, samenwerken, leiding geven, creativiteit, inventiviteit en inschattings vermogen aan de orde.

Schermen

Schermen is dé sport van de moderne ridder. En ook nog een hele leuke teambuildings activiteit. Het draait allemaal om een goed evenwicht tussen inzicht, techniek en snelheid. 

Coachen met paarden

Kijk naar jezelf door de ogen van het paard, dat is coachen met paarden voor bedrijven. Paarden reflecteren het gedrag van mensen en kunnen confronterend, maar tegelijkertijd heel behulpzaam zijn in je persoonlijke ontwikkeling. Wat vertelt het paard je over jouw houding en gedrag?

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!