Gezinsuitje - In Alle St(r)aten

Leuk dagje uit bij In alle Straten!

DAGJE MET JE GEZIN OF VRIENDEN

Leuke activiteiten voor een dagje uit

Ga de uitdaging aan in ons splinternieuwe klimpark of maak een ritje op de E-Chopper.  Als jouw gezin houdt van spelletjes en puzzels, dan is onze escape room een absolute aanrader. Hier kunnen jullie samenwerken om puzzels op te lossen en uitdagingen te overwinnen. Of stap in een geheel nieuwe wereld met onze VR Room, waarin je een virtueel avontuur kunt beleven. Gezellig een dagje uit met het gezin! 

Vrijgezellenfeest
Bubble bal voetbal
VR room

Wat wil je doen?

Kies jouw gezinsuitje!

Voor een veelzijdig gezinsuitje zit je bij ons goed! Vanaf 4 jaar kunnen de kleintjes al meerijden op de E-chopper. Voor de puzzelliefhebbers hebben we een uitdagende escape room of duik in de virtuele wereld bij onze VR-Rooms. Liever thuisblijven? Geen probleem! Met onze escapekist haal je de spanning gewoon naar je toe. Voor elk gezinslid wat wils, waar je ook bent!

Klimpark

Vanaf 2 personen

Escaperoom De Boerenstal

Vanaf 2 personen

VR-Room

Vanaf 2 personen

E-Chopper rijden

Vanaf 2 personen

Escapekist

Vanaf 2 personen

Goud zoeken

Vanaf 2 personen 

Tapas buffet
pizza
Gezinsuitje

hapjes en drankjes

Van de kaart op het terras

Bij het klimpark is een groot terras waar je heerlijk kunt genieten van een kopje koffie voor het klimmen of geniet van een lunch voordat je het park in gaat. Liever na afloop lekker smullen van onze borrelplank.  Op het terras werken we met een kleine kaart voor friet, snacks, hapjes, salades, drankjes, borrelplanken en lunch. Reserveren is niet mogelijk. 

Sfeerimpressie Gezinsuitje

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Voor een gezinsuitje bieden we zes geweldige opties.

  • De eerste activiteit is E-Chopper rijden. Als je kleintjes nog wat te jong zijn om zelf te rijden, kunnen ze vanaf 4 jaar al meerijden op de E-chopper.
  • Houd je meer van avontuur? Ga dan de uitdaging aan in het splinternieuwe klimpark. De aller kleinsten kunnen dan goud zoeken.
  • Als jouw gezin houdt van spelletjes en puzzels, dan is onze escape room een absolute aanrader. Hier kunnen jullie samenwerken om puzzels op te lossen en uitdagingen te overwinnen.
  • Stap in een geheel nieuwe wereld met onze VR Room, waarin je een virtueel avontuur kunt beleven.
  • Als je liever thuis blijft, kun je nog steeds genieten van de spanning en sensatie met een escapekist.

Zo is er voor iedereen iets leuks te beleven, waar je ook bent!

Je kunt in de zomermaanden op het terras bestellen wat je wilt. We werken met een kleine kaart voor drankjes, borrelplanken en lunch. We hebben geen restaurant. Avondeten is dan ook alleen mogelijk voor groepen vanaf 15 personen. 

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van tevoren met een maximale aanpassing van 25%.

Er hoeft geen (aan)betaling vooraf gedaan te worden. Het hele bedrag kan op de locatie voldaan worden per pin of contant. 

Nee hoor, parkeren kan voor de deur en is altijd gratis!

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!