Get the picture - In Alle St(r)aten

Get the picture

gekke bekken, acrobatiek..

Simpel, maak gewoon dezelfde foto..

De opdracht is simpel. Je krijg een setjes foto’s en maakt deze zo goed mogelijk na. Je mag zelf de volgorde kiezen waarin je ze maakt.  De meeste groepen beginnen met de gemakkelijkere foto’s waarbij je alleen gekke bekken trekt. Door naar de acrobatiek standjes om vervolgens jezelf verkleed in een bierpak over straat te zien gaan. Je krijgt namelijk ook foto’s die gemaakt zijn rondom het perceel van In alle St(r)raten waarbij je de juiste kleding op de juiste plek aan moet hebben voor de meeste punten. De kleding en andere attributen krijg je van ons. Denk aan pruiken, verkleedkleding, knuffels, waterpistolen, etc. 

Prijs: € 16,50 p.p.

achtergrond
E- Chopper

* Ben je met een grote groep? Wil je combineren met een bbq of buffet. We maken graag een programma voorstel voor je. Vraag dan een offerte aan!

Bijzondere uitjes op een bijzonder duurzame locatie, midden in de natuur.​

In alle Straten is te vinden midden in een natuurgebied. We waarderen en respecteren die prachtige natuur om ons heen. Dit vind je in alle facetten van onze bedrijfsvoering terug. We stoppen niet bij alleen zonnepanelen, maar hebben zelfs ons eigen (voedsel)bos aangelegd. 

Escapekist
Foodtruck
Get the picture

flop of fotograpie

Het perfecte plaatje

Bij “Get the Picture: Creatief met foto’s” draait alles om het verdienen van punten, maar er is een twist: het gaat niet om het perfecte plaatje met de juiste belichting of compositie. In plaats daarvan gaat het allemaal om het vinden van de juiste plek, het gebruik van de juiste attributen en het juiste standje.

Dit betekent dat hobby fotografen geen voordeel hebben, tenzij ze er toevallig fantastisch uitzien in een bierpak! 

Sfeerimpressie Get the picture

what happens in Dieden…

Foto's als souvenier

In Dieden gebeuren magische dingen, en wij zorgen ervoor dat je het bewijsmateriaal mee naar huis krijgt.  Je krijgt bij Get the Picture van ons een camera per team en alle benodigde attributen.

Na afloop krijg je een compilatie van de foto’s mee naar huis, zodat je achteraf nog eens kunt lachen om alle gekke en mooie momenten die je hebt beleefd. 

Escapekist
Foodtruck

In alle St(r)aten- meer dan 10 jaar ervaring in uitjes!

Al meer dan 10 jaar verzorgen we dagelijks unieke uitjes. Geen grootschalige massale locatie, maar gemoedelijke Brabantse gezelligheid met gevoel voor professionaliteit en een bedrijf dat duurzaamheid in praktijk brengt.

gewoon Gemakkelijk geregeld

Gratis offerte

Je ontvangt binnen 48 uur een offerte afgestemd op jouw groep. Vraag offerte aan!

reserveren

Datum prikken?

Maak er een compleet dagje uit van.
Ontdek de mogelijkheden!

Combineer activiteiten

Waarom stoppen bij één avontuur?

Bij In alle St(r)aten kun je Get The Picture combineren met andere spannende activiteiten. Geniet van de prachtige omgeving op de E-chopper of ga de uitdaging aan in ons klimpark. Kies voor de teambuildingstower of competitie klimmen. Liever met beide benen op de grond. Speel de XXL escaperoom tegen elkaar.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal
Escapekist
Foodtruck
binnen-beach

Van BBQ tot buffet

Een compleet dagje uit? Daar hoort lekker eten & drinken bij!

Jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie of vrienden aan het plannen? Lekker eten en drinken hoort daar bij en bij In Alle St(r)aten kun je ervan uitgaan dat het altijd goed verzorgd is. Ons motto is dan ook “We doen het goed, of we doen het niet”.  We hebben verschillende buffetten, zowel indoor als outdoor. Dus zowel zomer als winter kun je terecht voor een barbecue of buffet.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Je krijgt van ons een opdrachtenboek met verschillende opdrachten. Maak jij de leukste gekke bekken foto na, kies je voor de uitdaging van een menselijke piramide of ga jij op zoek naar de juiste locatie uit de opdracht voor de perfecte foto?

Get The Picture is te boeken voor groepen vanaf 10 personen tot wel 50 personen.

Ben je met een grotere groep kunnen we verschillende activiteiten combineren. We maken graag een programma op maat voor jouw groep.

Get The Picture duurt in totaal 1,5 uur. We vragen ongeveer een half uurtje van te voren aanwezig te zijn zodat je op tijd aan het spel kan starten.

Als je de organisator bent mag je zelf teams maken zodat je kunt sturen wie je bij elkaar zet…. of juist niet. Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij delen iedereen dan ad random in.

De meeste foto's kunnen ook door kinderen gemaakt worden. De kleding hebben we alleen in volwassen maten.  Als er een paar kinderen in de groep zitten is dat geen probleem.

Als je alleen kinderen hebt adviseren we Crazy88.

 

 

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!