Goud zoeken

Voor de allerkleinste deze 'waardevolle' activiteit, maar iedereen mag meedoen. Onder het klimpark vind je gegarandeerd goudklompjes. Je krijgt van ons de materialen om op goudjacht te gaan. Heb je genoeg goud verzameld? Wissel het dan in voor iets lekkers.
  • Heb je 100 gram goud gevonden krijg je een leuke verrassing

  • Voor € 6,50 p.p. de kinderen de hele middag lekker bezig

  • Leuk voor als de ouderen kinderen gaan klimmen

Reserveren Goud Zoeken
Meest gestelde vragen Goud zoeken
<< Terug naar vorige pagina

Bankjes en drankjes in de buurt

Voor de volwassenen staan er genoeg bankjes in de buurt om de kleine goudzoekers in de gaten te kunnen houden. En als je er dan toch bent kun je het jezelf lekker gemakkelijk maken. Trakteer jezelf op bittergarnituur of doe gek en neem er lekker een cocktail bij. Heb je wel verdient. De kinderen vermaken zich wel.

terrastour

Goud onder een klimpark

De goud klompjes zijn te vinden in een groot aangelegd en afgesloten gedeelte onder het klimpark. Terwijl de oudere kinderen of volwassenen aan het klimmen zijn kunnen de allerkleinste zich vermaken met het goud zoeken. Een uitje voor het hele gezin dus.

Voor alle leeftijden

We hebben geen minimum of maximum leeftijd voor het goud zoeken, maar deze activiteit is bedacht voor de allerkleinste. Het is wel super leuk als opa of oma mee gaat goud zoeken. Wie zou zijn bakje als eerst gevuld hebben? Je mag overigens ook stiekem met de kinderen mee zoeken om zijn of haar bakje eerder vol te hebben.

Regenregeling

Vaak plant u uw uitje al lange tijd van te voren en er zit natuurlijk altijd een kans in dat het in ons regenachtige Nederland uitgerekend op de dag dat jouw uitje gepland staat slecht weer is. Gelukkig kan schat zoeken in bijna alle weersomstandigheden doorgaan, maar mocht je zelf niet in de regen willen staan, kun je  kosteloos annuleren of de datum verzetten.

regenregeling solex

Combineer Goud zoeken met een van onze andere activiteiten

Naar activiteiten
Naar activiteiten

Goud zoeken is te reserveren vanaf 15 mei 2024

Reserveren
Reserveren