Goud zoeken - In Alle St(r)aten

Goud zoeken

Met een gouden randje

Goud zoeken

Voor de allerkleinsten deze leuke activiteit. Terwijl de grotere kinderen in het klimpark hangen kunnen kleinere kinderen goudklompjes zoeken. Onder het klimpark vind je een grote gedeelte met zand waarin de goudklompjes verstopt liggen. Je krijgt van ons een zeef en maatbekertje. Verzamel genoeg glinsterende goudklompjes en ruil ze in voor iets lekkers. 

Doe je mee met de leukste goudzoektocht!

Prijs: al vanaf € 6,50 

– Te boeken voor kinderen tm 12 jaar

Goud zoeken
Goud zoeken
Goud zoeken

* Ben je met een grote groep? Wil je combineren met een bbq of buffet. We maken graag een programma voorstel voor je. Vraag dan een offerte aan!

Bijzondere uitjes op een bijzonder duurzame locatie, midden in de natuur.​

In alle Straten is te vinden midden in een natuurgebied. We waarderen en respecteren die prachtige natuur om ons heen. Dit vind je in alle facetten van onze bedrijfsvoering terug. We stoppen niet bij alleen zonnepanelen, maar hebben zelfs ons eigen (voedsel)bos aangelegd. 

Goud zoeken
Goud zoeken
terras goudzoeken

kindjes blij – jij blij

Terrasje?

Bij het goudzoekgedeelte bevinden zich voldoende gezellige picknicktafels waar jij als ouder/begeleider comfortabel kunt plaatsnemen. Terwijl de kleintjes zich vermaken met het spannende goudzoeken, geniet jij ontspannen van een hapje en drankje onder de stralende zon. Kindjes blij, jij blij!

Het goudzoekgebied bevind zich ook nog eens onder het klimpark. Dat betekent dat oudere kinderen zich kunnen uitleven in het klimpark, terwijl jij vanaf de picknicktafels gezellig naar ze kunt zwaaien. Een perfecte gelegenheid voor het hele gezin om samen plezier te beleven in de buitenlucht!

Sfeerimpressie Goud Zoeken

goud zoek je niet voor niets…

Beloning

De kinderen krijgen alles wat ze nodig hebben voor een succesvolle goudzoektocht: een zeef en een maatbeker om de kostbare goudklompjes in te verzamelen. Als ze het bekertje voldoende gevuld hebben met glinsterende schatten die ze hebben gevonden is het tijd voor een welverdiende beloning! Een verrassing wacht op hen. Na al dat harde werk hebben ze zeker iets lekkers verdiend! 

Escapekist
Foodtruck
Goud zoeken

In alle St(r)aten- meer dan 10 jaar ervaring in uitjes!

Al meer dan 10 jaar verzorgen we dagelijks unieke uitjes. Geen grootschalige massale locatie, maar gemoedelijke Brabantse gezelligheid met gevoel voor professionaliteit en een bedrijf dat duurzaamheid in praktijk brengt.

gewoon Gemakkelijk geregeld

Gratis offerte

Je ontvangt binnen 48 uur een offerte afgestemd op jouw groep. Vraag offerte aan!

Beschikbaarheid checken 

Direct reserveren:
Goud zoeken

Maak er een compleet dagje uit van.
Combineer met andere activiteiten

Combineer activiteiten

Familiedag voor alle leeftijden

Terwijl de kleintjes goud zoeken hebben we voor de ouderen kinderen en volwassenen leuke andere activiteiten. Ben je met een gezin of familiedag. Laat de ouderen kinderen en volwassenen klimmen in ons klimpark of geniet van de prachtige omgeving op de E-chopper. Combineer met een heerlijk buffet of bbq in onze wel heel bijzondere eetlocaties.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Het is een eenvoudig spel: wij voorzien je van alle benodigdheden om op goudjacht te gaan. Verzamel genoeg glinsterende goudklompjes en ruil ze in voor overheerlijke beloningen. Een spannend avontuur wacht op jou – waar wacht je nog op? Kom en doe mee met de leukste goudzoektocht!

Goud zoeken is te boeken vanaf 2 personen tot maximaal 50 personen. 

Er is geen minimale leeftijd voor het goud zoeken. Wanneer jouw kindje oud genoeg is om de zandbak te kunnen spelen, kan hij of zij ook meedoen met deze super leuke activiteit. 

Nee, er is geen begeleider vanuit In alle Straten aanwezig tijdens het goud zoeken. Als ouder ben je verantwoordelijk om op je kindje te letten tijdens deze activiteit. 

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!