High Friet - In Alle St(r)aten

High friet

Iedereen geniet van friet

Meest geboekt: high friet

High friet is de nieuwe High tea. Ook zo klaar met groente smoothies, gemberthee, chiazaad en de zoveelste High Wine? Met je vriendengroep, familiedag of personeelsuitje een keer wat heel anders. Succes gegarandeerd want wie maak je nou niet blij met friet en snacks! We krijgen altijd enthousiaste reacties. Dit buffet valt bij bijna iedereen in de smaak. Niet gek want we presenteren het is buffetvorm als een feestje. Onbeperkt eten dus!!

Tip: maak compleet met een all inclusive drankarrangement

Build your hamburger
High friet
High friet
High friet
High friet
High friet

veel en vet

Uniek, grappig en geliefd

High friet is niet alleen uniek, grappig, zeer geliefd maar ook nog eens lekker en heel uitgebreid. Geserveerd op etageres om de beleving compleet te maken.  En om het compleet en toch een beetje gezonde te maken serveren we ook diverse salades bij de High Friet.

Sfeerimpressie High friet

Maak het helemaal af 

Toetjes!

Ben jij ook zo iemand die bij een avondje uit eten alleen maar uitkijkt naar de toetjeskaart? Dan is het toetjesbuffet een aanrader. Een heel buffet waarbij je onbeperkt kunt genieten van verschillende taarten, soesjes, diverse soorten ijs en slagroom.  Liever iets kleins als nagerecht. Kies dan voor een Ben & Jerry’s ijs, of Boerderijs!  

Toetje
Boerderijs
Ben & Jerry's ijs

Drankjes afkopen... of juist niet

Afkopen drankjes of liever achteraf afrekenen wat je hebt gedronken? Het kan allemaal. We bieden diverse drankarrangementen. Kies het pakket dat het best past bij jouw gasten. 

Bakhuisje
Binnenwei
Club binnen beach

exclusief voor jouw groep

Unieke eetlocaties

Bij In alle Straten gaat het niet alleen om eten, maar om het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. De High friet boeken we altijd exclusief voor jouw groep.  Dat wil zeggen dat je het buffet NOOIT deelt met een andere groep en de unieke ruimte die we voor jullie inplannen alleen gebruikt wordt door jouw groep. We werken daarom met tijdsloten en vaste duur van de High Friet afgestemd op de groepsgrootte.  

Altijd een compleet uitje!
Ontdek de mogelijkheden

Maak er een compleet uitje van

Bij In alle St(r)aten bieden we een breed aanbod activiteiten voor alle leeftijden. Ga op reis naar de virtuele wereld in onze VR Room of sluit af met een Pubquiz voor de hele groep. Is teambuilding belangrijk. We hebben de ultieme teambuildingstower in ons klimpark. Liever wat rustiger aan? Ga dan voor laser kleiduif schieten. We zijn een kei in het organiseren van complete uitjes.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

High Friet is te reserveren vanaf 15 personen. Dit altijd in combinatie met één van onze activiteiten.

Vanaf 30 personen kun je High Friet los reserveren.

Er is standaard geen drinken inbegrepen tijdens het High Friet buffet. Natuurlijk kun je aan de bar drankjes bestellen op basis van nacalculatie. Daarnaast kun je alle drankjes ook van te voren afkopen. Bekijk de drankarrangementen

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je een goed alternatief krijgt.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!