Bijzondere (eet)locaties - In Alle St(r)aten

Onze eetlocaties,
stuk voor stuk uniek

Exclusief voor jouw groep

Eten draait om de totale beleving

Als je bij In alle Straten een bbq of buffet boekt, reserveer je voor een complete beleving. We serveren de buffetten altijd exclusief voor jouw groep in een van onze bijzondere ruimtes. We adviseren je graag over het buffet dat het best bij jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag past en maken graag een passend programma voorstel.

 

Op zoek naar een uniek uitje? We bieden onze bbq’s en buffetten meestal aan als onderdeel van een compleet uitje. En altijd voor groepen vanaf 15 tot 200 personen. Ben jij op zoek naar een bijzonder uitje op een locatie waar ze alles onder één dak aanbieden, met één aanspreekpunt. Regel dan nu gemakkelijk je uitje. Bij In alle Straten ben je aan het juiste adres.  

eten met een unieke touch?

Alle eetlocaties op een rijtje!

Club Binnen Beach

De Binnenwei

Bakhuisje in de Boomgaard

tropisch Indoor strand 

Club Binnen Beach

Wauw, wedden dat we al je verwachtingen overtreffen? Als je hier binnen stapt, lijkt het alsof je zo het strand op stapt en dat midden in de polder van Dieden.

Heerlijke loungehoeken om te chillen, een foodtruck langs het strand waaruit we heerlijke buffetten serveren en natuurlijk ontbreekt de cocktailbar niet.

Als klap op de vuurpijl: de zon schijnt gegarandeerd op dit indoor beach!!

Binnen beach
Club binnen beach
Club binnen beach

gras aan je voetjes

De Binnenwei

Ben je nu buiten of is dit toch binnen? Door de grote wandbedrukkingen en het gras op de grond lijkt het bijna buiten. Bij slecht weer weet je echter zeker dat je in de binnenwei gegarandeerd droog zit. Er zijn grote smoker look a like barbecues waardoor je zomer en winter terecht kunt voor barbecue of buffet.

Vergaderen
Vergaderen
Vergaderen

het betere buitenleven

Bakhuisje in de Boomgaard

In het gezellige bakhuisje kun je pas echt genieten van het betere buitenleven. Een kleine foodtruck is goed gevuld met alle ingrediënten. En mocht het wat slechter weer zijn, dan kunnen we een extra overkapping maken. Aan alles is dus gedacht, jij hoeft alleen nog te genieten van de omgeving.

Geschikt voor kleinere groepjes van 10-25 personen

achtergrond
Foodtruck
Bakhuisje

Een greep uit onze klantenkring

Zij gingen je al voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!