Bakhuisje in de Boomgaard - In Alle St(r)aten

Bakhuisje in de Boomgaard

Bakhuisje met authentieke steenoven

In het gezellige bakhuisje kun je pas echt genieten van het betere buitenleven. Een kleine foodtruck is goed gevuld met alle ingrediënten. En mocht het wat slechter weer zijn, dan kunnen we een extra overkapping maken. Aan alles is dus gedacht, jij hoeft alleen nog te genieten van de omgeving.

achtergrond
Bakhuisje
Bakhuisje

Op zoek naar een uniek uitje. We bieden onze bbq’s en buffetten meestal aan als onderdeel van een compleet uitje. En altijd voor groepen vanaf 15 tot 200 personen. Ben jij op zoek naar een bijzonder uitje op een locatie waar ze alles onder één dak aanbieden, met één aanspreekpunt. Regel dan nu gemakkelijk je uitje. Bij In alle Straten ben je aan het juiste adres.  

Sfeerimpressie Bakhuisje in de Boomgaard

Pizza party

Bourgondische bbq

Het bakhuisje is de perfecte locatie voor groepen van 10 tot 25 personen. Er is een kleine overkapping waar je met een kleine groep altijd droog kunt zitten. In het bakhuisje is speciaal ontworpen voor een Pizza Party of Bourgondische bbq. Ben je met een grotere groep adviseren we een ander buffet of bbq.

Wat kun je eten in het Bakhuisje

Lekker zelf bakken en braden

Bakhuisje
Bakhuisje
Pizza party

gewoon Genieten

Ons foodtruckje komt naar je toe

Een foodtruck komt naar je toe gereden met alle ingrediënten die je nodig hebt. Genieten midden in de natuur. Uitzicht over de weilanden en polder van Dieden. Een heerlijk avondzonnetje erbij. Wat wil je nog meer? Een drankje misschien? Staat klaar in het bakhuisje! Zelfbediening dus aan jou te zorgen dat je niets tekort komt.

Combineer met een van onze activiteiten zoals een klimpark, E-chopper rijden of VR Room.

Outdoor locatie

Eten midden in de natuur!

Het bakhuisjes staat letterlijk in de Boomgaard. Als je hier zit heb je altijd een fantastisch uitzicht op de natuur om je heen. Wat een uitzicht. Heb je een Pizza party of Bourgondische bbq in de avond geboekt is de kans aanwezig dat je nog een zonsondergang mee pakt. Dat is pas écht genieten van het Betere Buitenleven. 

Er is uiteraard sfeerverlichting aanwezig zodat je niet in het donker komt te zitten na zonsondergang.

Bakhuisje
Bakhuisje
Bakhuisje
E - Chopper
Pizza party
Bakhuisje

onbeperkt eten en drinken

Altijd All inclusive

Boek je de Bourgondische bbq of Pizza party in het Bakhuisje dan kun je altijd onbeperkt eten en drinken. We rijden het eten in een foodtruck naar je toe waaruit je zoveel kunt nemen als je wilt. 

En daarnaast zorgen we dat de drankjes gekoeld klaar staan in het bakhuisje. Want lekker eten daar hoort een drankje bij. Neem zoveel je wil. Het is all inclusive!

Voordelen

Daarom kies jij voor In Alle St(r)aten!

Groene locatie weg van de drukte

Alles gemakkelijk op 1 locatie met 1 aanspreekpunt

Ruim 10 jaar ervaring in de organisatie van unieke uitjes

Zomer en winter het betere buitenleven

Kleinschalig maar professioneel

Programmavoorstel afgestemd op jouw groepssamenstelling

Een greep uit onze klantenkring

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!