Feestje?2020-04-20T13:23:33+02:00
FAQ items aan het laden...

Iets te vieren ?

Hoe bijzonder is dat als je jouw feestje lekker op het strand kunt vieren maar je geen zorgen hoeft te maken over het weer. Kom je uit Brabant? Dan hoef je niet eens ver te rijden. In de polders van Ravenstein is Club Binnen Beach verstopt. Een unieke feestlocatie. Zomer en winter met je blote voetjes in het zand. Een cocktailtje erbij voor jou en je gasten. Een heerlijk muziekje op de achtergrond om bij weg te dromen of juist een vette beat om lekker op te swingen. Het kan allemaal.

Dus, wil je een keer wat anders dan een standaard feestlocatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. info@inallestraten.nl

MEER INFO

Verjaardag

Elk jaar een reden voor een feestje. Of je nu 18, 28, 30, 40 of 50 jaar wordt. Bij Club Binnen Beach bouwen we een feest op de manier zoals jij het wil. Hoeveel kaarsje zetten we op de taart?

MEER INFO
jubileum club binnen beach in alle straten

Jubileum

12,5 jaar getrouwd, 25 jaar in dienst of ander jubileum te vieren. We zorgen dat jij en je gasten niets tekort komen. Een borrel of groots feest. Hoe laat zullen we de champagne voor je klaar zetten?

MEER INFO
huwelijk club binnen beach in alle straten

Huwelijk

Een bijzondere dag waar niets mis mag gaan. Laat dan maar aan ons over. Trouwen met je voeten in het zand of een vette beach party met Cocktailbar. We maken er een onvergetelijk feest van.

MEER INFO
babyborrel club binnen beach in alle straten

Babyborrel

We ontzorgen je graag bij jouw babyborrel of doopfeest. Het is al druk genoeg als je net een klein wondertje gekregen hebt. Maak je geen zorgen om de beschuit met muisjes. Je hoeft alleen aan te geven welke kleur.

MEER INFO
bedrijfsborrel club binnen beach in alle straten

Bedrijfsborrel

Na het werk nog een borrel om de kwartaalcijfers door te spreken, groeiplannen te bedenken of een grootste product presentatie gecombineerd met een borrel voor jouw relaties.

MEER INFO
bedrijfsfeest club binnen beach in alle straten

Bedrijfsfeest

Een groot feest of dagvullend programma met of juist een keer zonder teambuilding? We denk graag met je mee en maken een programma voorstel. Dat wordt een geslaagde bedrijfsuitje dit jaar.

MEER INFO
Meer info

Een compleet uitje?

Combineer met een van onze buffetten, bbq of pizzaparty.

Meer info

Combineer je feestje met een leuke activiteit.

Sluit je gasten eerst een uurtje op in onze Escape room. Laat ze ervaren dat de sky the limit is in onze Workshop drone vliegen of ga op virtuele reis rond de wereld in onze VR Room.

Crazy 88

88 gekke opdrachten. Hoever durf jij met je team te gaan?

MEER INFO

VR Room

Ontdek de spannende wereld van Virtual Reality

MEER INFO
  • e-chopper