Loading...

Iets te vieren ?

In Club Binnen Beach bieden we een unieke locatie. Zomer en winter met je blote voetjes in het zand. Een cocktailtje erbij voor jou en je gasten. Een heerlijk muziekje op de achtergrond om bij weg te dromen of juist een vette beat om lekker op te swingen. Het kan allemaal.

Dus, wil je een keer wat anders dan een standaard feestzaal? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. info@inallestraten.nl

Verjaardag

Elk jaar een reden voor een feestje. Of je nu 18, 28, 30, 40 of 50 jaar wordt. Bij Club Binnen Beach bouwen we een feest op de manier zoals jij het wil. Hoeveel kaarsje zetten we op de taart?

MEER INFO
jubileum club binnen beach in alle straten

Jubileum

12,5 jaar getrouwd, 25 jaar in dienst of ander jubileum te vieren. We zorgen dat jij en je gasten niets tekort komen. Een borrel of groots feest. Hoe laat zullen we de champagne voor je klaar zetten?

MEER INFO
huwelijk club binnen beach in alle straten

Huwelijk

Een bijzondere dag waar niets mis mag gaan. Laat dan maar aan ons over. Trouwen met je voeten in het zand of een vette beach party met Cocktailbar. We maken er een onvergetelijk feest van.

MEER INFO
babyborrel club binnen beach in alle straten

Babyborrel

We ontzorgen je graag bij jouw babyborrel of doopfeest. Het is al druk genoeg als je net een klein wondertje gekregen hebt. Maak je geen zorgen om de beschuit met muisjes. Je hoeft alleen aan te geven welke kleur.

MEER INFO
bedrijfsborrel club binnen beach in alle straten

Bedrijfsborrel

Na het werk nog een borrel om de kwartaalcijfers door te spreken, groeiplannen te bedenken of een grootste product presentatie gecombineerd met een borrel voor jouw relaties.

MEER INFO
bedrijfsfeest club binnen beach in alle straten

Bedrijfsfeest

Een groot feest of dagvullend programma met of juist een keer zonder teambuilding? We denk graag met je mee en maken een programma voorstel. Dat wordt een geslaagde bedrijfsuitje dit jaar.

MEER INFO
Meer info activiteiten

Een compleet uitje?

Combineer met een van onze vele originele activiteiten.

Meer info activiteiten