Huwelijk - In Alle St(r)aten

Jouw bruiloft wordt een groot feest!

Trouwfeest op het strand

Vier je huwelijk op het strand

Tijdens je bruiloft wil je niet dat er ook maar iets mis gaat. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn en bij In alle St(r)aten is dat precies waar we goed in zijn. Laat de organisatie van jouw trouwfeest maar aan ons over. We nemen graag alle zorgen uit handen, zodat jullie alleen nog de mooiste bruidskleding hoeven uit te zoeken. Club Binnen Beach is geen standaard feestlocatie dus wil je geen standaard feest dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een buffet voor de daggasten of voor al je gasten? Geen probleem. Er staat een heuse foodtruck op dit indoor strand.

Vrijgezellenfeest
Binnen beach
Club binnen beach

Sfeerimpressie feestavond

Vrijgezellenfeest
Binnen beach
Feestje

van wijn tot wodka

Complete arrangementen dus altijd goed geregeld

Sorry, maar halfwerk daar doen we niet aan bij In alle St(r)aten, zeker niet om het om jouw trouwdag gaat. Organiseren en ontzorgen zit in onze natuur en dat doen we dan ook tot in de puntjes. Niet voor niets is ons motto; we doen het goed of we doen het niet.

We bieden daarom altijd complete arrangementen voor jouw bruiloft, waardoor alles standaard goed geregeld is. 

Extra feestelijk

Champagne en taart

Onze feestarrangementen zijn een mooie basis voor jouw avond. Wil je op jouw bruiloft wat extra’s? Geen probleem. Liever de koffie overslaan en starten met champagne en taart. Laat maar weten hoe jij jouw ideale feestavond ziet. 

Bubbels of beachcocktail bij ontvangst
Petit fours of uitgebreid taartenbuffet
 Strandemmertjes vol tortillachips op tafel
Complete cocktailbar of speciaalbiertjes
Of wat jij zelf bedacht hebt.. laat maar horen

Club binnen beach
Club binnen beach
Feestje
Friet
Friet
Friet

after party

Puntzak friet of pizza

Sluit de avond van jouw bruiloft goed af met een late-night snack. Denk aan klassiekers zoals broodjes frikadel of kroket of liever een pizza punt?

Broodje kroket of frikadel
Puntzak friet
Pulled chicken
Broodje hamburger
Pizza punt
Of wat jij zelf bedacht hebt.. laat maar horen

Fotobooth of DJ

Entertainment

Wat dacht je van wat extra entertainment om jouw bruiloft naar een nóg hoger niveau te tillen? Wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat jouw gasten zich geen moment vervelen. Van een super komische fotobooth waar iedereen hilarische kiekjes kan maken tot een professionele en ervaren DJ die de dansvloer laat bruisen.

Of misschien wil je wel een eigen DJ inhuren die gebruik maakt van onze top-notch geluidsinstallatie. Makkelijk in te pluggen en gegarandeerd goed geluid! Het is helaas niet mogelijk om een DJ met een eigen geluidsinstallatie in te huren.

Club binnen beach
Feestje
DJ
Friet
Friet
Binnen beach

doe maar een frisje

Van koffie tot cocktail!

Een bruiloft zonder lekker eten en drinken is geen feest! Bij In alle Straten hebben we verschillende drankarrangementen om jouw bruiloft compleet te maken. In het feestarrangement zit standaard al veel inbegrepen. Maar je kunt het altijd gekker maken. Voeg een speciale touch toe aan jouw feest met onze cocktailbar, waar onze bartenders de lekkerste cocktails voor je maken. 

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Je kunt het aantal personen aanpassen. Tot een week voor aanvang zijn hieraan geen kosten verbonden. Het aantal personen dat een week voor aanvang bij ons bekend is, wordt minimaal
gefactureerd!
Indien het doorgegeven aantal personen met meer dan 25% afneemt t.o.v. het gereserveerd aantal personen, wordt voor deze personen de volledige prijs in dit voorstel per persoon in rekening gebracht.
Bij een afname in aantal deelnemers kan de prijs per persoon soms hoger uitkomen.

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk.

We vragen bij de reservering een aanbetaling van 10%. Daarmee leg je de locatie vast.  De rest van het bedrag betaal je achteraf. 

Niets! Alleen een mooie outfit 😉 en uiteraard de uitnodigingen voor de gasten. 

Nee hoor, parkeren kan voor de deur en is altijd gratis!

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!