Kinderfeestje Bubble bal - In Alle St(r)aten

Gegarandeerd lol tijdens jouw kinderfeestje!

altijd lachen, gieren, brullen

Kinderfeestje Bubble voetbal

Krijg samen met je vriendjes de slappe lach met dit hilarische kinderfeest! Wil jij een grappig maar sportief kinderfeestje?  Boek dan een Bubble Ball feestje bij In Alle St(r)aten. We starten met een korte instructie zodat iedereen een beetje gewend raakt aan de enorme bubble ball die om je heen hangt. Eerst een keer zachtjes botsen tegen elkaar om vervolgens de koprol te doen. Dan ben je klaar voor de wedstrijd. Dat gaat er vast fanatiek aan toe. Welk team scoort het eerst?

O ja, je mag ook nog GRATIS twee ouders/begeleiders meenemen die we uitdagen tot een beuk wedstrijd. Wie blijft er overeind staan?

 • minimale lengte 1.30m
 • leeftijd: vanaf 8 jaar
 • minimaal 10 kinderen

Prijs: al vanaf € 17,50 

 

Bubble bal
Bubble bal
Bubbel bal
Goud zoeken
Goud zoeken
terras goudzoeken

van de kaart

Hapjes en drankjes

We bieden op dit moment geen kinderfeest arrangementen incl. eten en drinken voor de VR Room. Het kinderfeest bestaat uit de activiteit waarbij ouders en begeleiders gratis deelnemen. Een kinderfeestje Bubble bal kun je uitbreiden met  een geweldige optie: de High Friet buffet! 

Wil je alleen iets kleins eten zoals frietjes met snack? Je kunt dan in de zomermaanden op het terras iets lekkers bestellen van de kaart. In de wintermaanden verwijzen we door naar Cafetaria Anytime in Ravenstein. Daar is het gezellig zitten en kan iedereen bestellen wat hij/zij wil.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen. 

 • Tot één week voor aanvang zijn hieraan geen kosten verbonden.
 • Het aantal personen dat een week voor aanvang bij ons bekend is, wordt minimaal
  gefactureerd!
 • Indien het doorgegeven aantal personen met meer dan 25% afneemt t.o.v. het gereserveerd aantal personen,
  wordt voor deze personen de volledige prijs in dit voorstel per persoon in rekening gebracht.
 • Vanwege bovenstaande is het verstandig bij de boeking het aantal personen aan de lage
  kant te houden. 
 • Bij een afname in aantal deelnemers kan de prijs per persoon soms hoger uitkomen.

Ja zeker! Ouders en of begeleiders mogen gratis deelnemen tijdens het kinderfeestje Bubble bal. Daag ze anders uit voor een beuk wedstrijdje! Wie gaat er winnen denk je...

Er hoeft geen (aan)betaling vooraf gedaan te worden. Het hele bedrag kan op de locatie voldaan worden per pin of contant. Let op: we maken één rekening op, het is niet mogelijk deze gesplitst te betalen.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Je kunt wel een heerlijk hapje en drankje bestellen van onze menukaart

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!