Kinderfeestje Crazy88 - In Alle St(r)aten

Hoe ver ga jij bij
Crazy88?

gek, gekker, gekst

Kinderfeestje Crazy88

Je krijgt van ons 88 opdrachten waarvan je er zoveel mogelijk uitvoert binnen 1,5 uur. Denk aan opdrachten als: eet iets pittigs, doe de koprol op straat, ga in een sloot staan, fotografeer een vlieg of knuffel een boom. We leveren ook de nodige materialen en attributen die nodig zijn voor sommige opdrachten. Oh ja, met ieder groepje gaat een van je ouders/begeleiders (gratis) mee die tevens de foto’s en filmpjes maakt als bewijsmateriaal voor iedere opdracht. We sturen een compilatie van de foto’s achteraf toe zodat je meteen een leuke herinnering aan je feestje hebt.

Note: Dit feestje is te boeken met minimaal 10 kinderen. Je speelt in teams van minimaal 5 personen tegen elkaar. Meer kan natuurlijk altijd.

Prijs: al vanaf € 16,50 

 

Bubble bal
Bubble bal
Crazy 88
Goud zoeken
Goud zoeken
terras goudzoeken

van de kaart

Hapjes en drankjes

We bieden op dit moment geen kinderfeest arrangementen incl. eten voor de VR Room. Het kinderfeest bestaat uit de activiteit waarbij ouders en begeleiders gratis deelnemen als fotograaf.

Wil je alleen iets kleins eten zoals frietjes met snack? Je kunt dan in de zomermaanden op het terras iets lekkers bestellen van de kaart

In de wintermaanden verwijzen we door naar Cafetaria Anytime in Ravenstein. Daar is het gezellig zitten en kan iedereen bestellen wat hij/zij wil.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen. 

 • Tot één week voor aanvang zijn hieraan geen kosten verbonden.
 • Het aantal personen dat een week voor aanvang bij ons bekend is, wordt minimaal
  gefactureerd!
 • Indien het doorgegeven aantal personen met meer dan 25% afneemt t.o.v. het gereserveerd aantal personen,
  wordt voor deze personen de volledige prijs in dit voorstel per persoon in rekening gebracht.
 • Vanwege bovenstaande is het verstandig bij de boeking het aantal personen aan de lage
  kant te houden. 
 • Bij een afname in aantal deelnemers kan de prijs per persoon soms hoger uitkomen.

Ja zeker! Begeleiders gaan met ieder groepje mee en hoeven niet te betalen om mee te doen tijdens een kinderfeestje. Zij maken tijdens Crazy 88 de foto’s en filmpjes maakt als bewijsmateriaal voor iedere opdracht.

Er hoeft geen (aan)betaling vooraf gedaan te worden. Het hele bedrag kan op de locatie voldaan worden per pin of contant. Let op: we maken één rekening op, het is niet mogelijk deze gesplitst te betalen.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Je kunt wel een heerlijk hapje en drankje bestellen van onze menukaart

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!