Poke Bowl buffet - In Alle St(r)aten

Poke bowl buffet

Een stukje Hawaii in Dieden

Healty and hip - poke bowl

Het poke bowl buffet is helemaal hip en healthy. We serveren het altijd vanuit onze foodtruck die speciaal voor jullie in Club Binnen Beach staat. Poke Bowl is een traditotoneel Hawaiians recept. Je start met gestoomde rijst afgeblust met rijstazijn en sesamolie en vult dit aan met toppings van allerlei heerlijke, maar vooral ook gezonde verse ingrediënten. Het mooie van dit buffet is dat jij zelf kiest. Hou je niet van vis kies je gewoon voor onze andere mix-in zoals komkommer, avocado, mango, paprika, mais of rode ui en dat vul je aan met heerlijke salades uit onze salade bar in de foodtruck. 

Poke bowl buffet is altijd inclusief onbeperkt drankpakket basic

Winter bbq
Pokebowl buffet
Pokebowl buffet
achtergrond
Pokebowl
Pokebowl

Stel je eigen poke bowl samen

Kies jouw ingrediënten zelf uit de foodtruck

Bij het Pokebowl buffet serveren we een breed assortiment aan heerlijke verse ingrediënten voor jouw perfecte pokebowl. Kies zelf wat jij lekker vindt!

Ben je met meer dan 50 personen? Meer dan 100 personen? Geen probleem!

Ben je met een groep die wat groter is? Geen probleem. Club Binnen Beach is groot genoeg en dit buffet is juist geschikt voor grotere groepen.  Combineer met leuke activiteiten. Mogelijkheden genoeg. We maken graag een programma op maat. 

Sfeerimpressie Pokebowl buffet

Het lekkerst voor het laatst

Toetjes!

Ben jij ook zo iemand die bij een avondje uit eten alleen maar uitkijkt naar de toetjeskaart? Dan is het toetjesbuffet een aanrader. Een heel buffet waarbij je onbeperkt kunt genieten van verschillende taarten, soesjes, diverse soorten ijs, slagroom, etc.  Liever iets kleins als nagerecht. Kies dan voor een Ben & Jerry’s ijs, of Boerderijs!  

Toetje
Boerderijs
Ben & Jerry's ijs
Bakhuisje
Binnenwei
Club binnen beach

exclusief voor jouw groep

Pokebowl op het (indoor) strand

Bij In alle Straten gaat het niet alleen om eten, maar proberen we altijd een complete beleving neer te zetten. Met dit buffet zijn we daarin wel heel ver gegaan. We hebben een stukje Hawaii naar Nederland gehaald. Poke bowl serveren we altijd op ons indoor prive strand. De locatie boeken we altijd exclusief voor jouw groep.  Dat wil zeggen dat je het buffet NOOIT deelt met een andere groep en Club Binnen Beach alleen gebruikt wordt door jouw groep. We werken daarom met tijdsloten en vaste duur voor het Pokebowl buffet.

Een compleet uitje!
Gemakkelijk geregeld

Leuke activiteiten op dezelfde locatie!

Bij In alle St(r)aten heb je alles op 1 locatie met 1 aanspreekpunt. Hoe gemakkelijk is dat.  Een compleet uitje met allerlei leuke activiteiten. Een ritje op de E-Chopper, Laser kleiduif schieten of competitie klimmen.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Bij In alle Straten kun je vanaf 20 personen genieten van een heerlijk Pokebowl buffet in onze super mooie locatie Club Binnen Beach. Dit is altijd in combinatie met één van onze activiteiten. Vanaf 30 personen kun je het Pokebowl buffet los reserveren bij ons!

Ja, tijdens het Pokebowl buffet is er onbeperkt drinken inbegrepen met het Basis drankpakket. Dat betekent dat je tijdens het Pokebowl buffet kunt genieten van een ruime selectie aan drankjes zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten. Dus neem gerust nog een verfrissend drankje terwijl je geniet van dit heerlijke buffet. 

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja! We streven naar de hoogste normen van voedselveiligheid en hygiëne in onze keuken. Mocht je specifieke vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om ons team te raadplegen, zodat we je kunnen helpen bij een heerlijke maaltijd voor jou en jouw baby.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!