Mega Wand - In Alle St(r)aten

De Mega Wand

Begeleid klimmen 

Teambuilding doe je samen!

Stap in de wereld van teambuilding en competitie op onze indrukwekkende Mega Wand, die maar liefst 12 meter hoog is! Op de Mega Combi Wand vind je een scala aan uitdagende spellen die perfect zijn om de teamgeest te versterken en tegelijkertijd de competitie aan te wakkeren.Dit avontuurlijke programma omvat spellen zoals Speed Wandklimmen, Kratstapelen met Woordpuzzels, Competitie Icepick Klimmen en Memory XXL. Of je nu de snelste bent, de beste puzzelaar of de meest behendige klimmer, er is voor ieder wat wils op de Mega Wand.

En het beste van alles? Het hele programma wordt begeleid door een ervaren instructeur, die zorgt voor een soepel verloop van de activiteiten en waar nodig tips en aanwijzingen geeft.

Klimpark
Klimpark
Klimpark

* Ben je met een grote groep? Wil je combineren met een bbq of buffet. We maken graag een programma voorstel voor je. Vraag dan een offerte aan!

Klimpark

Genieten van het betere buitenleven

Memory XXL spel

Welkom bij het spannende en uitdagende Memory XXL spel! Hier is het niet alleen belangrijk om een goed geheugen te hebben, maar ook om samen te werken en communicatie tot in de puntjes te verzorgen. Bij het Memory XXL spel wordt een teamlid omhoog gehezen naar een hoogte waar memoriekaartjes zijn geplaatst. Het doel is eenvoudig: draai de kaartjes om en vind de bijpassende paren. Terwijl het teamlid op hoogte de kaartjes omdraait, geven de andere teamleden vanaf de grond aanwijzingen.

Het Memory XXL spel biedt een unieke combinatie van spanning, teamwork en strategie. Durf jij de uitdaging aan te gaan en je geheugen te testen op grote hoogte? 

Genieten van het betere buitenleven

Speedklimmen

Bij Speedklimmen op onze hoge megawand gaat de adrenaline pas echt stromen. In teams van twee gaan klimmers de uitdaging aan om als eerste de top te bereiken. Het doel is simpel: klim zo snel mogelijk omhoog. Maar er is een twist – de tijd begint te lopen zodra je onderaan de wand drukt op de timer, maar pas helemaal bovenaan kun je de tijd stopzetten.

De spanning stijgt terwijl je jezelf omhoog werkt, elke greep en stap telt. Het is een intense race tegen de klok waarbij behendigheid en snelheid cruciaal zijn. Maar het is niet alleen een strijd tussen klimmers – het is ook een test van teamwork en strategie, want alleen door samen te werken kun je de snelste tijd behalen.

 
 
 
Klimpark
Klimpark kratstapelen

Genieten van het betere buitenleven

Kratstapelen

Bij Kratstapelen draait alles om teamwork, communicatie en een beetje taalkunde. Jij en je team moeten samenwerken om torens van kratten te bouwen, maar er is een twist – op elke krat staat een letter en je krijgt steeds een woord dat je moet spellen. Eén teamlid staat gezekerd in een klimgordel bovenop de kratten, terwijl een ander teamlid hen zekert en de rest van het team de kratten aanreikt. Het is een echte uitdaging om de kratten in de juiste volgorde te stapelen om het woord correct te spellen. Het is dus handig om iemand in je team te hebben die goed is in spelling!

 

Genieten van het betere buitenleven

Icepick klimmen

Icepick klimmen op onze Mega Wand is een unieke uitdaging. In plaats van handgrepen zijn er alleen gaten en opstaprandjes. Elk teamlid krijgt kleine houten stokken om in de gaten te plaatsen en naar boven te klimmen. Het doel is simpel: bereik zo snel mogelijk de top. Maar let op, het vergt niet alleen kracht en behendigheid, maar ook nauwkeurigheid en strategie. Speel in twee teams en stop de tijd zodra elk teamlid zijn stokken bovenin heeft geplaatst. Het is een ware test van teamwork, communicatie en doorzettingsvermogen terwijl je samenwerkt om de uitdagende klimwand te bedwingen. Durf jij de uitdaging aan te gaan en te laten zien dat jouw team de top kan bereiken?

 
 
Icepack climbing

Combineer met een activiteit  

Een compleet uitje, daar hoor lekker eten & drinken bij!

Jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie of vrienden aan het plannen? Lekker eten en drinken hoort daar bij en bij In Alle St(r)aten kun je ervan uitgaan dat het altijd goed verzorgd is. Ons motto is dan ook “We doen het goed, of we doen het niet”. Zomer als winter kun je terecht voor een barbecue of buffetWe hebben namelijk verschillende, je kunt wel zeggen zeer bijzondere ruimtes waar we de buffetten serveren, zowel indoor als outdoor. 

Creëer jouw perfecte dag: Maatwerk Activiteitenprogramma’s

Bij In Alle St(r)aten geloven we dat elk moment uniek is. Daarom bieden we maatwerk programma’s aan, speciaal ontworpen om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiedag of een speciale viering, wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring beleeft die perfect past bij jouw gezelschap. Laat ons jouw dromen waarmaken en samen iets buitengewoons creëren.

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!