De Binnenwei - In Alle St(r)aten

De Binnenwei

indoor buitenkeuken

De koetjes kijken mee

Ben je nu binnen of toch buiten? Met de wandbedrukkingen van weilanden, koeien en het gras op de grond ervaar je in ieder geval het gevoel van buiten. Een picknick, maar dan lekker warm en je hoeft niet op de grond te zitten. In de Binnenwei hoef je je geen zorgen te maken over het weer. Er is een heuse smoker look-a-like. Het ziet er uit als een grote smoker, maar daarachter zijn drie grote gas barbecues verstopt waarin je zomer en winter kunt bbq’en. Combineer met één van onze activiteiten. Ga jij de uitdaging aan in de XXL Escaperoom? Of duik in de virtuele wereld in onze VR-Rooms

Op zoek naar een uniek uitje. We bieden onze bbq’s en buffetten meestal aan als onderdeel van een compleet uitje. En altijd voor groepen vanaf 15 tot 200 personen. Ben jij op zoek naar een bijzonder uitje op een locatie waar ze alles onder één dak aanbieden, met één aanspreekpunt. Regel dan nu gemakkelijk je uitje. Bij In alle Straten ben je aan het juiste adres. 

Sfeerimpressie Binnenwei

De Binnenwei is een toplocatie voor een compleet uitje! Geniet van een heerlijk buffet of onze meestverkochte Binnen Barbecue tijdens een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.  Of organiseer een out of the box brainstormsessie die ook echt anders dan anders is. Wat je gelegenheid ook is, het gras is zeker groener bij In alle St(r)aten!!

De Binnenwei - het gras is hier echt groener!

Prachtige locatie

Blijf je eten?

Vergaderlocatie

Binnenwei
Binnenwei
Binnenwei

Blijf je eten?

Buitenkeuken met smooker barbecue

Barbecue alleen in de zomermaanden. Nee hoor. In de Binnenwei kun je het hele jaar door bakken en braden. In de gezellige steigerhouten keuken zitten grote bbq’s ingebouwd waardoor je het hele jaar door heerlijk vlees, vis of andere gerechten kunt bakken en braden. De barbecues zien eruit als een smooker maar deze bakken je vlees wat sneller gaar.

Maak er een compleet dagje uit van.
Ontdek de mogelijkheden!

Blijf je gezellig eten?

Wat kun je eten in De Binnenwei?

In de buitenkeuken (die binnen staat) kun je het hele jaar door heerlijk bbq’en. Wil je een keer iets anders? We hebben verschillende buffetten voor iedere budget een buffet. Wat dacht je van onze populaire High Friet of een feestelijk tapasbuffet.  Hieronder een overzicht van alle buffetten waarvan je in De Binnewei kunt genieten.

vergaderen in de polder

Indoor heisessie

Start je bijeenkomst met een uurtje vergaderen. Een korte bedrijfs presentatie, de jaarcijfers doorspreken of alle neuzen dezelfde kant op. Daarna een stoere, relaxte of spannende vergaderbreak en afsluiten met een heerlijk buffet. Met een poldersessie gegarandeerd gemotiveerd weer naar huis.

Binnenwei
Binnenwei
Binnenwei

Voordelen

Daarom kies jij voor In Alle St(r)aten!

Groene locatie weg van de drukte

Alles gemakkelijk op 1 locatie met 1 aanspreekpunt

Ruim 10 jaar ervaring in de organisatie van unieke uitjes

Zomer en winter het betere buitenleven

Kleinschalig maar professioneel

Programmavoorstel afgestemd op jouw groepssamenstelling

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!