Toetjes buffet - In Alle St(r)aten

Toetjes buffet

Authentiek lekker

Het ultieme Toetjes buffet

Dit is pas echt XXL genieten! Maak jouw feestje pas echt compleet met ons overheerlijke toetjesbuffet! Na een smakelijke BBQ of buffet is er niets zo lekker als een zoete traktatie. Verwen jezelf en je gasten met een selectie van heerlijke taarten, bavarois, soesjes, ijs, pudding, fruit en natuurlijk een flinke toef slagroom. En vergeet de koffie en thee niet voor de finishing touch. Geniet met volle teugen van al het lekkers en maak van jouw bijeenkomst een zoet feestje om nooit te vergeten!

 

Prijs: € 9,50 per persoon

  • Vanaf 15 personen
  • Icm een bbq of buffet
High tea
High tea
High tea

Combineren met activiteit  

Altijd een compleet uitje!

De Basic Lunch bieden we aan als onderdeel van een compleet uitje. Combineer de Basic Lunch met een middagje klimpark, E-chopper rijden of escaperoom. Welke activiteit spreekt jou het meeste aan? 

Creëer jouw perfecte dag: Maatwerk Activiteitenprogramma’s

Bij In Alle St(r)aten geloven we dat elk moment uniek is. Daarom bieden we maatwerk programma’s aan, speciaal ontworpen om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiedag of een speciale viering, wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring beleeft die perfect past bij jouw gezelschap. Laat ons jouw dromen waarmaken en samen iets buitengewoons creëren.

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!
Escapekist
Foodtruck
binnen-beach

De keuze is reuze

van bbq tot buffet

We bieden nog veel meer lekkere buffetten of bbq’s om jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie compleet te maken. Lekker eten en drinken vinden we belangrijk daarom bieden we een breed aanbod heerlijke buffetten en bbq’s. Wil jij jouw bbq of buffet perfect afsluiten? Kies dan voor een heerlijk toetjesbuffet, Ben & Jerry’s ijs, of BoerderijsOns motto is dan ook “We doen het goed, of we doen het niet”.  We hebben verschillende, zeer bijzondere ruimtes waar we de buffetten serveren, zowel indoor als outdoor. Dus zowel zomer als winter kun je terecht voor een barbecue of buffet.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Bij In alle Straten kun je vanaf 15 personen genieten van een heerlijke Winter BBQ in de Binnenwei. Dit is altijd in combinatie met één van onze activiteiten. Vanaf 30 personen kun je een Winterse BBQ los boeken bij ons!

Ja, tijdens de Winter BBQ is er onbeperkt drinken inbegrepen met het Basis drankpakket. Dat betekent dat je tijdens de Winter BBQ kunt genieten van een ruime selectie aan drankjes zonder je zorgen te hoeven maken over extra kosten. Dus neem gerust nog een verfrissend drankje terwijl je geniet van de heerlijke BBQ.

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja! We streven naar de hoogste normen van voedselveiligheid en hygiëne in onze keuken. Mocht je specifieke vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om ons team te raadplegen, zodat we je kunnen helpen bij een heerlijke maaltijd voor jou en jouw baby.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen