Boerderijs - In Alle St(r)aten

Boerderijs

Authentiek lekker

Heerlijk Boerderijs

Maak je barbecue of buffet compleet met een heerlijk Boerderijsje! Boerderijs is een eerlijk merk dat een breed assortiment aan heerlijke biologische ijsjes biedt, gemaakt van 100% biologische en natuurlijke ingrediënten.

Kies uit een verscheidenheid aan smaken en ijsjes, zoals het Boerinnetje, Melkmeisje, Fruitboertje met sinaasappel- of peer smaak, en geniet van een klassieke hoorn of een romige ijsbeker. Allemaal even lekker! Met Boerderijs maak je van elke gelegenheid een smakelijk en verantwoord genietmoment!

Prijs: € 2,50 per persoon

Boerderijs
achtergrond
Boerderijs
Boerderijs
Boerderijs
Boerderijs

het betere buitenleven

Boerderijs stelt zich voor...

“Bij Boerderijs draait alles om heerlijk ijs. We geloven in de kracht van biologische ingrediënten voor het milieu, mens en dier. Maar het belangrijkste is: ons ijs moet gewoon lekker zijn!

Met trots beweren we dat we het beste (schep)ijs van het land hebben. We gebruiken echte melk, volle yoghurt en verse room, allemaal van 100% biologische en natuurlijke ingrediënten. Elke dag streven we ernaar om de allerlekkerste ijsjes te maken, met de beste ingrediënten van kleine zuivelboerderijen en vers fruit. Zo kunnen jong en oud genieten van het beste van het land. En dat smaakt goed voor iedereen!”

combineren met activiteit  

Altijd een compleet uitje!

De Basic Lunch bieden we aan als onderdeel van een compleet uitje. Combineer de Basic Lunch met een middagje klimpark, E-chopper rijden of escaperoom. Welke activiteit spreekt jou het meeste aan? 

Creëer jouw perfecte dag: Maatwerk Activiteitenprogramma’s

Bij In Alle St(r)aten geloven we dat elk moment uniek is. Daarom bieden we maatwerk programma’s aan, speciaal ontworpen om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiedag of een speciale viering, wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring beleeft die perfect past bij jouw gezelschap. Laat ons jouw dromen waarmaken en samen iets buitengewoons creëren.

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!