Laser kleiduif schieten - In Alle St(r)aten

Laser kleiduif schieten
midden in de natuur

Duurzaam uitje vol competitie

Een schot in de roos

Maak je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje onvergetelijk met Laser Kleiduif Schieten bij In Alle Straten. Doordat je met een laser schiet is het super duurzaam, maar nog belangrijker: we kunnen meten wie raak schoot en wie steeds finaal mist. We spelen verschillende rondes waarbij we uiteindelijk ook meten wie het snelt raak schoot voor extra bonus punten. Competitie, snelheid en strategie tijdens het laser kleiduif schieten, terwijl je geniet van de natuur om je heen.

 

Prijs: € 24,50 per persoon

achtergrond
Laser kleiduif schieten

* Ben je met een grote groep? Wil je combineren met een bbq of buffet. We maken graag een programma voorstel voor je. Vraag dan een offerte aan!

achtergrond
Laser kleiduifschieten
Laser kleiduif schieten

Hoe werkt zo’n laser kleiduif?

Schiet met 5 personen tegelijk

De kleiduiven zijn in feite kleine plastic schijven die met hoge snelheid door de lucht worden geschoten. Je schiet met vijf personen tegelijk op de ‘kleiduif’. Het doel is om zoveel mogelijk kleiduiven te raken en punten te scoren, met als uiteindelijke doel de hoogste score te behalen.

In verschillende rondes spelen we verschillende spellen. Zo schiet je steeds vanuit een andere hoek en zijn er spellen waarbij bijvoorbeeld degene die de kleiduif als eerste raakt de meeste punten krijgt.

Bijzondere uitjes op een bijzonder duurzame locatie, midden in de natuur.​

In alle Straten is te vinden midden in een natuurgebied. We waarderen en respecteren die prachtige natuur om ons heen. Dit vind je in alle facetten van onze bedrijfsvoering terug. We stoppen niet bij alleen zonnepanelen, maar hebben zelfs ons eigen (voedsel)bos aangelegd. 

Sfeerimpressie Laser kleiduif schieten

schieten en genieten

Genieten van de natuur om je heen

Het laser kleiduif schieten vind plaats in het natuurgebied dat door het Green Team van In alle St(r)aten is aangelegd. 

Laser kleiduif schieten is een perfecte manier om stil te staan bij de natuur om je heen terwijl je de competitie aangaat met collega’s, vrienden of familie.

We gebruiken geen hagel, maar lasers voor het schieten. Dit veroorzaakt geen knallen die dieren in het gebied afschrikken. Bovendien blijven er geen resten kleiduif achter in de natuur. Perfect toch?

Escapekist
Foodtruck
Laser kleiduifschieten
achtergrond

Geavanceerde technologie

Deskundige instructeurs

In alle St(r)aten heeft ervaren instructeurs die je begeleiden tijdens het laser kleiduif schieten. We maken bovendien gebruik van geavanceerde technologie om de kleiduiven te lanceren en de scores nauwkeurig bij te houden. Jij hoeft alleen maar raak te schieten met de wel heel realistische 12 kaliber baretti geweren.

van een ander kaliber

Realistische geweren

We werken met echte, zij het omgebouwde, 12-kaliber geweren waarmee op de kleiduiven geschoten wordt. De laserpistolen zijn ontworpen om een realistische schietervaring te bieden. Als een speler raak schiet, is het geluid van een brekende kluiduif te horen. Aan een lampje in het geweer kun je direct zien of je het doel geraakt hebt. Toeschouwers en andere speler kunnen de score van iedere speler gemakkelijk zien op het grote elektronische scorebord.

achtergrond

Regen regeling

Vaak plan je je uitje ruim van tevoren, maar er is altijd een kans dat het precies op de dag dat je iets gepland hebt, slecht weer is in ons regenachtige Nederland. Gelukkig kan laser kleiduif schieten bijna altijd doorgaan, ongeacht het weer. Als het echt te hard regent, kun je gebruikmaken van onze Regen Regeling. Dat betekent dat je je reservering kosteloos kunt annuleren, verplaatsen of omboeken naar een andere activiteit. We bekijken ’s ochtends of de activiteit kan doorgaan en bieden dan in overleg een alternatief programma aan. Op de dag zelf kijken we welke activiteiten beschikbaar zijn als alternatief.

gewoon Gemakkelijk geregeld

Gratis offerte

Je ontvangt binnen 48 uur een offerte afgestemd op jouw groep. Vraag offerte aan!

Beschikbaarheid checken 

Datum prikken?

Maak er een compleet dagje uit van.
Ontdek de mogelijkheden!

Blijf je eten

Laser kleiduif schieten en barbecuen

Bij In alle St(r)aten kun je laser kleiduif schieten combineren met een heerlijk buffet of bbq in onze wel heel bijzondere eetlocaties. Ben je met een kleine groep kun je lekker pizza’s bakken of voor grote groepen hebben we het build your burger buffet  waar je je eigen hamburger maakt. Dus: Blijf je eten?

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal
Escapekist
Foodtruck
E -Chopper

heel veel activiteiten

Combineer met andere stoere activiteiten

Combineer het laser kleiduif schieten met een andere stoere activiteit. Eerst een rondje op de E-chopper rijden of ga de uitdaging aan in ons klimpark. Durf jij de teambuildingstower aan of liever competitie klimmen? We maken graag een programma op maat.  

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Laser kleiduif schieten is een variant op het traditionele kleiduif schieten, waarbij er in plaats van echte geweren met hagel, gebruik wordt gemaakt van speciale lasergeweren. Dit is een veiligere optie voor mensen die geen ervaring hebben met het gebruik van een geweer.

 

Bij In alle straten wordt er gebruik gemaakt van speciale kleiduif werpmachines die de kleiduiven automatisch de lucht in lanceren. Je staat op een veilige afstand en richt je laserpistool op de kleiduif zodra deze wordt gelanceerd. De geweren zijn voorzien van een sensor die registreert wanneer je de kleiduif raakt. De score wordt vervolgens bijgehouden op een scorebord. Het doel is om zoveel mogelijk kleiduiven te raken en punten te scoren.

Bij In alle Straten kun je reserveren vanaf 10 personen tot 25 personen. Ben je met meer personen kunnen we een passend programma op maat maken waarbij we Laser Kleiduif schieten combineren met een andere activiteit. Vraag gemakkelijk een offerte aan!

In totaal duurt het ongeveer 1,5 uur. Je schiet om beurten met de geweren. We spelen diverse spelvarianten en je schiet vanuit verschillende hoeken. We starten altijd met een korte instructie en wat tips bij het schieten.

In totaal duurt het ongeveer 1,5 uur. We wisselen steeds van geweren, zodat je de tactiek van je medespelers kunt afkijken en tussendoor nog eens kan genieten van een drankje, de omgeving en kan bijkletsen met je medespelers.

In principe zijn de geweren volledig veilig omdat niet met echte hagel geschoten wordt. Kinderen zouden in principe dus gewoon kunnen deelnemen. Het geweer waarmee geschoten wordt is echter best zwaar en het schieten op de kleiduif is nog best lastig. De meeste kinderen vinden een wat activievere activiteit leuker. Daarom adviseren we niet te boeken met kinderen.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!