Kinderfeestje Escaperoom - In Alle St(r)aten

Ontsnap tijdens jouw kinderfeestje uit de Boerenstal!

escaperoom de boerenstal

Kinderfeestje Escaperoom

Ontsnap met jouw kinderfeest uit onze Escaperoom “De Boerenstal”, voordat het lachvirus je besmet. Dat is pas een vet kinderfeestje. Jezelf laten opsluiten op je verjaardag!  Wie is goed in logisch nadenken, wie is het rekenwonder, wie kan goed zoeken? Je hebt elkaar in ieder geval nodig in de escape room. De escaperoom is niet eng, maar een beetje spannend natuurlijk wel. De opdrachten zijn gemaakt voor volwassenen en daarom misschien soms wat moeilijker, hoewel onze ervaring is dat kinderen vaak dingen sneller doorhebben dan de ouders. Kom je er niet uit kun je via een portofoon (onbeperkt) om aanwijzingen vragen en als we zien dat je vastloopt zullen we je steeds op weg helpen. Oh ja, in de escape room gaat altijd een van je ouders/begeleiders mee die je kan helpen met lastige sloten. En misschien stiekem met de opdrachten….

Prijs: al vanaf € 19,50 

 

VR room
Escaperoom
Escaperoom
Goud zoeken
Goud zoeken
terras friet kind

van de kaart

Hapjes en drankjes

We bieden op dit moment geen kinderfeest arrangementen incl. eten en drinken voor de escape Room. 

Wil je alleen iets kleins eten zoals frietjes met snack? Je kunt dan in de zomermaanden op het terras iets lekkers bestellen van de kaart. In de wintermaanden verwijzen we door naar Cafetaria Anytime in Ravenstein. Daar is het gezellig zitten en kan iedereen bestellen wat hij/zij wil.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen. 

 • Tot één week voor aanvang zijn hieraan geen kosten verbonden.
 • Het aantal personen dat een week voor aanvang bij ons bekend is, wordt minimaal
  gefactureerd!
 • Indien het doorgegeven aantal personen met meer dan 25% afneemt t.o.v. het gereserveerd aantal personen,
  wordt voor deze personen de volledige prijs in dit voorstel per persoon in rekening gebracht.
 • Vanwege bovenstaande is het verstandig bij de boeking het aantal personen aan de lage
  kant te houden. 
 • Bij een afname in aantal deelnemers kan de prijs per persoon soms hoger uitkomen.

Ja zeker! Ouders en of begeleiders mogen gratis gezellig deelnemen tijdens het kinderfeestje Escaperoom. Zij worden ingezet om de kinderen goed te begeleiden en te helpen tijdens het maken van de opdrachten en puzzels.

Er hoeft geen (aan)betaling vooraf gedaan te worden. Het hele bedrag kan op de locatie voldaan worden per pin of contant. Let op: we maken één rekening op, het is niet mogelijk deze gesplitst te betalen.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Je kunt wel een heerlijk hapje en drankje bestellen van onze menukaart

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!