Kinderfeestje goudzoeken - In Alle St(r)aten

Kinderfeestje goud zoeken voor de aller kleinsten!

met een goud randje

Kinderfeestje goud zoeken

Op zoek naar een avontuur dat glinstert als goud? Goud zoeken is ideaal voor een kinderfeestje voor de aller kleinsten. Onder ons betoverende klimpark ligt een verborgen schat vol goudklompjes die wachten om ontdekt te worden. Het is simpel: wij zorgen voor alle benodigdheden om op goudjacht te gaan. Verzamel genoeg glinsterende goudklompjes en ruil ze in voor een heerlijke beloning. Een spannend avontuur staat op het punt om te beginnen – waar wacht je nog op? Doe mee en beleef het leukste goudzoekavontuur ooit tijdens jouw kinderfeestje!

Prijs: al vanaf € 6,50 

 

Goud zoeken
Goud zoeken
Goud zoeken
Goud zoeken
Goud zoeken
terras goudzoeken

lekker hapje en drankje

Maak jouw kinderfeestje goud zoeken compleet!

Bij een kinderfeestje goud zoeken mag een lekker hapje en drankje natuurlijk niet ontbreken! Terwijl de kleintjes zich vermaken met het spannende goudzoeken, geniet jij ontspannen van een hapje en drankje onder de stralende zon. Kindjes blij, jij blij! Er bevinden zich genoeg voldoende gezellig picknicktafels bij het goudzoek gedeelte waar je in de zomermaanden iets kunt bestellen van de kaart zoals frietjes met een snack of een zakje chips en ranja. Een heerlijk bakje koffie of thee, genoeg keuze!

Voor groepen van meer dan 10 personen hebben we een geweldige optie: de High Friet! Een feestelijke en smakelijke traktatie waar iedereen van zal genieten. 

 

Creëer jouw perfecte dag: Maatwerk Activiteitenprogramma’s

Bij In Alle St(r)aten geloven we dat elk moment uniek is. Daarom bieden we maatwerk programma’s aan, speciaal ontworpen om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiedag of een speciale viering, wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring beleeft die perfect past bij jouw gezelschap. Laat ons jouw dromen waarmaken en samen iets buitengewoons creëren.

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!