Denken durven doen - In Alle St(r)aten

Denken, durven, doen

Denken, durven, doen

Te veel opdrachten, te weinig tijd

Je krijgt een hele stapel vragen en opdrachten in allerlei categorieën. Iedereen van jong tot oud kan meedoen. In sommige categorieën zijn de kinderen veel beter, maar soms weten de 50plussers meer. Het belangrijkst is wel de tijdsdruk. Probeer binnen de tijd alle opdrachten te vervullen en vragen te beantwoorden. 

Je mag je telefoon of andere hulplijnen inschakelen. Wie weet er veel van landen, pokemon, auto’s? Taakverdeling en coördinatie zijn van groot belang. Er zijn ook doe-opdrachten zodat de hele groep druk aan de slag kan zijn.

Prijs: vanaf € 16,50 per persoon

achtergrond
E- Chopper
Denken durven doen

* Ben je met een grote groep? Wil je combineren met een bbq of buffet. We maken graag een programma voorstel voor je. Vraag dan een offerte aan!

Laser kleiduifschieten
achtergrond

Je moet maar durven

Ben jij een denker of doener

Welkom bij Denken Durven Doen – het spel dat je uitdaagt op alle fronten! In dit spannende spel staan drie verschillende categorieën centraal, waarbij je in elke categorie opdrachten moet volbrengen om jezelf te bewijzen als de ultieme speler.

In de categorie “Denken” worden je hersenen flink aan het werk gezet. “Durven” daagt je uit om uit je comfortzone te stappen en risico’s te nemen. En last but not least, in de categorie “Doen” moet je laten zien dat je actie kunt ondernemen.

Bijzondere uitjes op een bijzonder duurzame locatie, midden in de natuur.​

In alle Straten is te vinden midden in een natuurgebied. We waarderen en respecteren die prachtige natuur om ons heen. Dit vind je in alle facetten van onze bedrijfsvoering terug. We stoppen niet bij alleen zonnepanelen, maar hebben zelfs ons eigen (voedsel)bos aangelegd. 

Sfeerimpressie Denken durven doen

gewoon Gemakkelijk geregeld

Gratis offerte

Je ontvangt binnen 48 uur een offerte afgestemd op jouw groep. Vraag offerte aan!

Beschikbaarheid of reserveren

Direct reserveren: Denken durven doen

Maak er een compleet dagje uit van.
Ontdek de mogelijkheden!

Combineer activiteiten

Waarom stoppen bij één avontuur?

Bij In alle St(r)aten kun je Denken, Durven, Doen combineren met andere spannende activiteiten. Geniet van de prachtige omgeving op de E-chopper of ga de uitdaging aan in ons klimpark. Kies voor competie klimmen, de teambuildingstower of de megawand.

Programma op maat?

Laat ons je wensen weten, wij doen de rest

 We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring weet je dat je daarvoor aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Dus, wil jij ook een super leuk uitje maar wel gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken.

bewegwijzering paal
Escapekist
Foodtruck
bbq

Van BBQ tot buffet

Een compleet dagje uit? Daar hoort lekker eten & drinken bij!

Jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie of vrienden aan het plannen? Lekker eten en drinken hoort daar bij en bij In Alle St(r)aten kun je ervan uitgaan dat het altijd goed verzorgd is. Ons motto is dan ook “We doen het goed, of we doen het niet”.  We hebben verschillende, je kunt wel zeggen zeer bijzondere ruimtes waar we de buffetten serveren, zowel indoor als outdoor. Dus zowel zomer als winter kun je terecht voor een barbecue of buffet.

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Denken, Durven, Doen is een activiteit waarbij samenwerking een vereiste is maar het belangrijkste is goede coördinatie. Hoeveel vragen/opdrachten kunnen jullie beantwoorden in de korte tijd die er voor staat, hoe behalen jullie samen de hoogste score!

Denken, Durven, Doen is te boeken voor groepen vanaf 10 personen tot wel 50 personen. Ben je met een grote groep? We maken graag een programma voorstel waarbij we verschillende activiteiten kunnen combineren.

Denken, Durven, Doen duurt in totaal 1,5 uur. Je kunt je programma aanvullen met een heerlijke barbecue of buffet zodat het een compleet uitje is.

Samen sta je sterk. Met je team zorg je voor het behalen van de maximale score. Het heeft niks te maken met IQ maar met samenwerking, coördinatie en slimme keuzes maken.

We hebben geen minimumleeftijd. De vragen zijn moeilijk, maar sommige kinderen weten misschien nog wel meer dan volwassenen over sport of kennen juist de nieuwste muziek. Ze zouden dus prima mee kunnen spelen. Het is dus aan jezelf om in te schatten. We hanteren geen speciale prijzen voor kinderen.

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!