FAQ items aan het laden...

E- step Kickbike, gemakkelijk te besturen, geen rijbewijs en geen helm nodig

E-step huren! Grappig, sportief en fluisterstil toeren op de E-step van FatMax. Een ding is zeker, je wordt nagekeken op deze grappige E- kickbike terwijl je door het prachtige Brabant rijdt.

De E-step kickbike is een bijzonder voertuig dat ook nog eens bijzonder gemakkelijk te besturen is. Gas geven en weg ben je. De naam zegt het al E dus ELEKTRISCH. Dat wil zeggen dat echt steppen niet nodig is, maar het mag natuurlijk wel. En de steps zijn ook nog eens geruisloos. Zo geniet je extra van de prachtige omgeving rondom Ravenstein en kun je onderweg nog eens met elkaar kletsen. Met het hoge stuur ziet het er grappig maar ook stoer uit en het is ook nog eens goed voor het milieu.

  • Te huur vanaf € 24,50 pp

  • Vanaf 2 personen te reserveren

  • WA verzekering inbegrepen

  • Inclusief duidelijke instructie vooraf

  • Minimum leeftijd 16 jaar

  • Geen rijbewijs nodig

e-step-kickbike
Impressie E-STEP
Meest gestelde vragen E-step
Prijzen E-STEP
Check beschikbaarheid E-step
Reserveren E-step
step kickbike

E-step Vroege vogel
1,5 uur

€ 24,50 p.p.
Vanaf 2 personen
Vertrek 9.00 uur
1,5 uur

RESERVEREN
e-step-kickbike

E- Step
2 uur

€ 27,50 p.p.
Vanaf 2 personen
Div vertrektijden
2 uur

Reserveren
MEER INFO E-CHOPPER

E-Chopper

Naast de sportieve E-step verhuren we ook de meer robuuste E-Chopper. Dit is een luxe elektrische scooter waarop je ook heerlijk kunt toeren.

MEER INFO E-CHOPPER

Prachtigste routes van Brabant

In alle st(r)aten is gevestigd langs de dijk waarlangs kilometers fietspaden zijn aangelegd die perfect zijn om met de E-step te touren.  Wij hebben een route voor je uitgezet die afgestemd is op de verhuurtijd maar natuurlijk ben je vrij om je eigen plan te trekken en zelf een route uit te stippelen. 

Er gaat altijd een E-step mee met telefoonhouder. Je kunt een app downloaden om onze route te rijden maar deze hebben geprinte versies die in de telefoonhouder passen. Wil je zelf een route samenstellen en zo op zoek gaan naar de mooiste plekjes van Brabant? Geen probleem, gebruik de app die jij wil en zet je eigen telefoon in de telefoonhouder.

  • Fluisterstil genieten van de omgeving

  • Inclusief  diverse routes

  • Of ga zelf op ontdekking in de omgeving

e-step

De regen regeling

Vaak plan je je uitje al lange tijd van te voren. Slim want zo kun je er lekker lang naar uitkijken. Er zit natuurlijk altijd een kans in dat het in ons regenachtige Nederland uitgerekend op de dag dat je wil gaan E-step rijden slecht weer is. Wij willen je graag een leuk uitje bezorgen en denken dat dat bij slecht weer een stuk lastiger is. Bovendien is het bij sommige weersomstandigheden niet verantwoord te rijden op de elektrische step. Je kunt in dat geval gebruik maken van onze Regen Regeling. Dat wil zeggen dat je je reservering kosteloos kunt verplaatsen of kunt omboeken naar een andere activiteit. In alle St(r)aten bepaalt de ochtend van de rit of wel of niet gereden kan worden en bieden in overleg indien mogelijk een alternatief programma of bepalen in overleg een andere datum.

Arrangementen

appelgebak-happen-en-snorren

Koffie/thee
met gebak

Meerprijs € 6,50 p.p.
Vanaf 2 personen

Reserveren
bittergarnituur terrastour

Drankje en
bittergarnituur

Meerprijs € 6,50 p.p.
Vanaf 2 personen

Reserveren
luxe-lunch

Lunch buffet Basic

Vanaf 10 personen

Meer info
Basic Lunch

Lunch buffet DeLuxe

Vanaf 10 personen

MEER INFO
high-tea

High Tea lunch Buffet

Vanaf 10 personen

Meer info