E-Chopper van Spyder Wheelz

Met de E-chopper geruisloos toeren.

Milieuvriendelijk en geruisloos

E-Chopper van Spyder Weelz

In alle St(r)aten rijdt oa met E-Choppers van Spyder Wheelz omdat het bedrijf een jarenlange ervaring heeft op het gebied van verhuur. De E-Chopper van Spyder Wheelz is RDW goedgekeurd, voorzien van premium features en heeft een prachtige look. De stoere en duurzame elektrische choppers zijn een ideale groen en uniek alternatief op bestaande motor aangedreven voertuigen.  Neem tevens in ogenschouw dat nieuwe brom- en snorfietsen volgens het Klimaatakkoord vanaf 2025 alleen nog maar elektrisch zijn aangedreven en je komt al snel uit bij de hoogwaardige Spyder Wheelz producten.  

achtergrond
E- Chopper
Spyder Wheelz Echopper

stoere E-chopper

Voordelen van Spyder Wheelz!

Cruise controle

Stuurslot en accuslot

Digitaal Display

Hoe lekker luxe is dat? De E-choppers zijn standaard uitgerust met cruise control. Druk de rode knop in en je rijdt op de cruise control. Zodra je de gashendel of de remmen aanraakt gaat de cruise control er automatisch vanaf.

Diverse maatregelen zijn getroffen ter voorkoming van diefstal. Naast het standaard klasse 3 alarm en de antidiefstal regeling is elke Spyder Wheelz e-chopper voorzien van een stuurslot en een slot op de accubak.

Op het digitale kleurendisplay vind je overzichtelijk alle belangrijke informatie zoals snelheid, kilometerstand, accuniveau, parkeerbeveiliging, verlichting en mogelijke storingen.

Lithium ion accu

Alarmklasse 3

Brede banden

De E-chopper heeft een Lithium Ion accu met actieradius van 60 km. Laden doe je met de losse “5 Ah Smart Charger” met geïntegreerd koelingssysteem. Voorzien van een intelligent systeem dat de batterij uitschakelt bij beschadigde of oververhitte cellen

De E-Chopper van Spyder Wheelz is standaard voorzien van een klasse 3 alarmsysteem. Dit systeem bestaat uit een akoestisch alarm en anti-diefstal regeling. Naast een luid alarm wordt het achterwiel wordt automatisch geblokkeerd waardoor wegslepen praktisch onmogelijk is.

De brede luchtbanden zijn een essentieel onderdeel van het unieke design van de Spyder Wheelz e-chopper. Ze geven hem zijn stoere, robuuste uiterlijk en dragen tevens bij aan een stabiele wegligging en goede tractie op het wegdek.

Single seat

Smartphonehouder + USB lader

Gebouwd voor de verhuur

Stap je op je Spyder Wheelz e-chopper voor een tocht dan wil je natuurlijk comfortabel zitten. Met de ruime single seat is dat gegarandeerd. Wil je een kind achterop meenemen is dat geen probleem. Tot een totaal gewicht van 130 kilo.

Ga je op pad met je e-chopper dan bevestig je eenvoudig elke type smartphone op de smartphonehouder om je route app af te lezen of om een muziekje te beluisteren. Geen nood dat je batterij van je mobiel leegloopt want je e-chopper laadt hem gewoon op tijdens het rijden.

De E-Chopper van Spyder Wheelz zijn ontwikkeld voor de verhuurmarkt. Dat wil zeggen dat ze tegen een stootje kunnen en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan bij de ontwikkeling gevolgd door duurzaamheid en onderhoudsvriendelijk

Bijzondere uitjes op een bijzonder duurzame locatie, midden in de natuur.​

In alle Straten is te vinden midden in een natuurgebied. We waarderen en respecteren die prachtige natuur om ons heen. Dit vind je in alle facetten van onze bedrijfsvoering terug. We stoppen niet bij alleen zonnepanelen, maar hebben zelfs ons eigen (voedsel)bos aangelegd. 

Gemakkelijk geregeld

Gratis offerte

Je ontvangt binnen 48 uur een offerte afgestemd op jouw groep.  Vraag offerte aan!

Beschikbaarheid checken

E-Chopper huren:
Datum prikken?

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!