E-chopper banner

E-Chopper van Spyder Wheelz

In alle Straten heeft gekozen voor de E-Chopper van Spyder Wheelz omdat het bedrijf een jarenlange ervaring heeft op het gebied van verhuur. De E-Chopper van Spyder Wheelz is RDW goedgekeurd, voorzien van premium features en heeft een prachtige look.

Spyder Wheelz is marktleider van Nederland wat betreft de verkoop en verhuur van E-Choppers.  De stoere en duurzame elektrische choppers zijn een ideale groen en uniek alternatief op bestaande motor aangedreven voertuigen.  Neem tevens in ogenschouw dat nieuwe brom- en snorfietsen volgens het Klimaatakkoord vanaf 2025 alleen nog maar elektrisch zijn aangedreven en je komt al snel uit bij de hoogwaardige Spyder Wheelz producten.

In alle straten is naast verhuurder ook dealer/verkoper van de E-Chopper van Spider Wheelz. Grote kans dat je na het rijden van een E-Tour zo enthousiast geworden bent dat je er een wil aanschaffen. We adviseren je graag hierin.

E-chopper tour
Alles over E-Chopper tour
Meest gestelde vragen E-Chopper
Prijzen E-Chopper
Reserveren E-Chopper
e-chopper cruise control

Cruise control

Hoe lekker luxe is dat? De E-choppers zijn standaard uitgerust met cruise control. Druk het rode knopje in en je rijdt op de cruise control. Zodra je de gashendel of de remmen aanraakt gaat de cruise control er automatisch vanaf.

stuurslot en accuslot E-chopper

Stuurslot en accuslot

Diverse maatregelen zijn getroffen ter voorkoming van diefstal. Naast het standaard klasse 3 alarm en de antidiefstal regeling is elke Spyder Wheelz e-chopper voorzien van een stuurslot en een slot op de accubak.

e chopper digitaal display

Digitaal Display

Op het digitale kleurendisplay vind je overzichtelijk alle belangrijke informatie zoals snelheid, kilometerstand, accuniveau, parkeerbeveiliging, verlichting en mogelijke storingen.

E-shopper Lithium ion accu

Lithium ion accu

De E-chopper heeft een Lithium Ion accu met actieradius van 60 km. Laden doe je met de losse “5 Ah Smart Charger” met geïntegreerd koelingssysteem. Voorzien van een intelligent systeem dat de batterij uitschakelt bij beschadigde of oververhitte cellen.

E-Chopper alarmklasse 3

Alarmklasse 3

De E-Chopper van Spyder Wheelz is standaard voorzien van een klasse 3 alarmsysteem. Dit systeem bestaat uit een akoestisch alarm en anti-diefstal regeling. Naast een luid alarm wordt het achterwiel wordt automatisch geblokkeerd waardoor wegslepen praktisch onmogelijk is.

E_chopper brede banden

Brede banden

De brede luchtbanden zijn een essentieel onderdeel van het unieke design van de Spyder Wheelz e-chopper. Ze geven hem zijn stoere, robuuste uiterlijk en dragen tevens bij aan een stabiele wegligging en goede tractie op het wegdek.

E_chopper singel seat

Single seat

Stap je op je Spyder Wheelz e-chopper voor een tocht dan wil je natuurlijk comfortabel zitten. Met de ruime single seat is dat gegarandeerd. Wil je iemand meenemen dan past het wel maar voor verhuur is dat verzekeringstechnisch niet toegestaan.

E_chopper smartphonehouder

Smartphonehouder + USB lader

Ga je op pad met je e-chopper dan bevestig je eenvoudig elke type smartphone op de smartphonehouder om je route app af te lezen of om een muziekje te beluisteren. Geen nood dat je batterij van je mobiel leegloopt want je e-chopper laadt hem gewoon op tijdens het rijden.

e-tours-Ravenstein

Gebouwd voor de verhuur

De E-Chopper van Spyder Wheelz zijn ontwikkeld voor de verhuurmarkt. Dat wil zeggen dat ze tegen een stootje kunnen en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan bij de ontwikkeling gevolgd door duurzaamheid en onderhoudsvriendelijk

MEER INFO

Naast de robuuste E-Chopper verhuren we ook de sportieve E-step Kickbike. Dit is een sportieve elektrische step waarop je heerlijk relax kunt toeren.

MEER INFO