Eindejaarsfeest - In Alle St(r)aten

Eindejaarsfeest

vette beachparty

Eindejaarsfeest op het strand

Het einde van het jaar komt er weer aan. Tijd voor gezelligheid. Overal kerstlampjes, cadeautjes onder een prachtig versierde kerstboom, een warme foute kersttrui en heerlijke wintercocktails. “Hoog tijd om het jaarlijkse eindejaars feest in te plannen”

Wil je iets origineels maar heb je het al druk genoeg zo aan het eind van het jaar. Geen zorgen, met een telefoontje of mailtje naar In alle St(r)aten heb je bijna alles geregeld. Laat ons weten wat je in gedachte hebt en wij doen de rest. 

Vrijgezellenfeest
Binnen beach
Club binnen beach

Sfeerimpressie Eindejaarsfeest

Vrijgezellenfeest
Binnen beach
Feestje

van wijn tot wodka

Complete arrangementen dus altijd goed geregeld

Sorry, maar halfwerk daar doen we niet aan bij In alle St(r)aten. Organiseren en ontzorgen zit in onze natuur en dat doen we dan ook tot in de puntjes. Niet voor niets is ons motto; we doen het goed of we doen het niet.

We bieden daarom complete arrangementen voor jouw eindejaarsfeest waardoor alles standaard goed geregeld is. Wil je daar nog een schepje bovenop doen kan dat natuurlijk altijd. We denken graag met je mee.

Extra feestelijk

Champagne en taart

Onze feestarrangementen zijn een mooie basis voor jouw eindejaarsfeest. Wil je op jouw feestje wat extra’s? Geen probleem. Liever de koffie overslaan en starten met champagne en taart. Laat maar weten hoe jij jouw ideale feestavond ziet. 

Bubbels of beachcocktail bij ontvangst
Petit fours of uitgebreid taartenbuffet
 Strandemmertjes vol tortillachips op tafel
Complete cocktailbar of speciaalbiertjes
Of wat jij zelf bedacht hebt.. laat maar horen

Club binnen beach
Club binnen beach
Feestje
Friet
Friet
Friet

after party

Puntzak friet of pizza

Sluit je eindejaars feest goed af met een late-night snack. Denk aan klassiekers zoals broodjes frikadel of kroket of liever een pizza punt?

Broodje kroket of frikadel
Puntzak friet
Pulled chicken
Broodje hamburger
Pizza punt
Of wat jij zelf bedacht hebt.. laat maar horen

Fotobooth of DJ

Entertainment

Wat dacht je van wat extra entertainment om jouw eindejaarsborrel naar een nóg hoger niveau te tillen? Wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat jouw gasten zich geen moment vervelen. Van een super komische fotobooth waar iedereen hilarische kiekjes kan maken tot een professionele en ervaren DJ die de dansvloer laat bruisen.

Of misschien wil je wel een eigen DJ inhuren die gebruik maakt van onze top-notch geluidsinstallatie. Makkelijk in te pluggen en gegarandeerd goed geluid! Het is helaas niet mogelijk om een DJ met een eigen geluidsinstallatie in te huren.

Club binnen beach
Feestje
DJ

Borrelarrangementen voor kleinere groepen

Heb je iets kleiners in gedachte? Dan ben je ook daarvoor bij In alle Straten op het juiste adres! Vanaf 30 personen verzorgen wij namelijk ook heerlijke borrelarrangementen.

Friet
Friet
Binnen beach

doe maar een frisje

Van koffie tot cocktail!

Een feest zonder lekker eten en drinken is geen feest! Bij In alle Straten hebben we verschillende drankarrangementen om jouw feest compleet te maken. Kies ervoor om bijvoorbeeld sterk drank of cocktails van tevoren af te kopen voor gemak en duidelijkheid, of reken achteraf de consumpties af die jouw gasten hebben besteld. Voeg een speciale touch toe aan jouw feest met onze cocktailbar, waar onze bartenders de lekkerste cocktails voor je maken. 

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Annuleren is na boeking helaas niet meer mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van tevoren zijn hieraan geen kosten verboden. 
Let op: Indien het doorgegeven aantal personen met meer dan 25% afneemt, wordt voor deze personen de volledige prijs in dit voorstel per persoon in rekening gebracht. 

We vragen bij de reservering een aanbetaling van 10%. Daarmee leg je de locatie vast.  De rest van het bedrag betaal je achteraf. 

Je bent vrij zelf een DJ te regelen voor je feestje, maar kunt dit ook aan ons uitbesteden. Als je de DJ zelf regelt maakt deze verplicht gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie in de Binnen Beach. Zo weten we dat dit zeker goed geregeld is.

Een band is helaas niet toegestaan ivm geldende geluidsvoorschriften.

Niets! Alleen een mooie outfit 😉 en uiteraard de uitnodigingen voor de gasten. 

Nee hoor, parkeren kan voor de deur en is altijd gratis!

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!