Teambuilding roofvogels - In Alle St(r)aten

Teambuilding Roofvogels

Workshop

Teambuilding met Roofvogels

Spannend, uitdagend en grensverleggend.  Tijdens het programma komen de onderdelen communicatie, samenwerken, leiding geven, creativiteit, inventiviteit en inschattingsvermogen aan de orde.

Het programma begint met een introductie door de valkeniers, waarbij een aantal veiligheidsaspecten aan bod komen. Vervolgens kiest iedereen een vogel uit die bij hem of haar past en houdt deze op de hand. Het verschil tussen de mensen binnen het team wordt hierbij duidelijk: waarom kiest de één voor een grote, gevaarlijk uitziende arend en kiest de ander voor een lieflijk sneeuwuiltje? Komen de karakters van de vogels overeen met het uiterlijk?

  Prijs op aanvraag
  Duur: 1,5 tot 2 uur

Roofvogel
Roofvogel
Roofvogel
Roofvogel
Roofvogel
Roofvogel

Het betere buitenleven

Vertrouwen en grenzen verleggen

Daarnaast wordt duidelijk hoeveel vertrouwen de deelnemers in hun leider hebben. Staan de deelnemers het toe dat een roofvogel tussen hun benen door vliegt of kiezen ze voor veiligheid? Gaan ze met de massa mee of blijven ze autonoom in hun gedrag? Hoe overtuigend is de leider? Lukt het de leider om eventele weerstand bij mensen weg te nemen? Vertrouwen de mensen op hun leider wanneer een roofvogel rakelings over hun hoofd vliegt? Er kunnen meerdere mensen aan bod komen om als leider te fungeren. Het spel nodigt uit om, op een speelse manier, persoonlijke grenzen te verleggen.

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!