Bedrijfsuitje2018-11-02T22:46:49+02:00

Bedrijfsuitje

Een origineel bedrijfsuitje organiseren? Iets wat niet eerder gedaan is, een keer wat anders, iets wat iedereen leuk vindt en waaraan iedereen mee kan doen en waarbij teambuilding eventueel ook in meegenomen kan worden. Je hoort het in menig overleg over het jaarlijkse terugkerend uitje. Het lijkt moeilijk steeds iets leuks te vinden, maar nu je op deze website zit ben je al goed op wel. Kom eens naar In alle St(r)aten en ontdek de unieke mogelijkheden. We maken graag een programma op maat voor jouw bedrijfsuitje.

Goed eten en drinken

Bijna nog belangrijker is het bij het bedrijfsuitje dat er goed en voldoende te eten en te drinken iets. Niemand mag iets te kort komen. Bij In alle st(r)aten zorgen we dat dat zeker niet zal gebeuren. Kies voor een barbecue, buffet of pizza party. In alle gevallen werken we met een zelfbedieningsconcept. Dat wil zeggen dat iedereen zelf van het buffet pakt wat hij/zij lekker vindt of zijn/haar eigen vlees of vis klaar maakt op de barbecue. Op die manier heeft iedereen altijd genoeg en kan iedereen kiezen wat hij/zij lekker vind. Maar stiekem kiezen we ook voor een buffetvorm omdat je gasten dan wel van hun stoel moeten komen en vaak in gesprek raken met verschillende collega’s. De sfeer is meteen een stuk losser en teambuilding gaat een stuk gemakkelijker.

Alles op één locatie en met één aanspreekpunt

Dat is gemakkelijk geregeld dus. En met dit brede aanbod zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

We hebben als voorbeeld onderstaand wat standaard groepsarrangementen samengesteld, maar we weten dat jouw bedrijfsuitje zeker niet standaard is. We maken daarom graag een programma op maat voor je. De groepsarrangementen bieden we aan vanaf 10 tot 80 personen. Laat ons je wensen weten en wij doen de rest.

Heb je al een datum in gedachte? Met hoeveel personen denk je ongeveer te zijn? Zijn er andere wensen? Laat het ons weten. We maken graag een offerte met programma voorstel. Als je een budget hebt horen we dit graag en proberen we binnen dit bedrag een leuk programmavoorstel te maken.

drone vliegen
vr-room-formule 1
solex rijden
OFFERTE