High Tea - In Alle St(r)aten

High tea

zoet, hartig en thee

High tea buffet

Zin in een een combinatie vol lekkernijen? Onze High Tea is dé perfecte keuze voor een gezellig samenzijn met vrienden, familie of collega’s! Laat je verwennen met een smakelijke selectie van zoet en hartig. Verwen jezelf met mini eclairs, tompoesjes en overheerlijke brownies, afgewisseld met smaakvolle gevulde wraps en sandwiches met tonijn en kip. Als klap op de vuurpijl serveren we ook nog verse fruitspiesjes.  Koffie, thee, fruitsap en melk zijn inbegrepen.

Of je nu voor of na een van onze activiteiten komt, de High Tea is altijd een goed idee. Cheers op lekker eten en goede gezelschap!

Club binnen beach
High tea
High tea
High tea
High tea
High tea

voor ieder wat wils

Geniet van een smakelijke High Tea verwennerij!

Zin in een verwen momentje? Duik dan in onze High Tea!  Combineer  zoetigheden met hartige lekkernijen.

Sfeerimpressie High Tea

Bakhuisje
Binnenwei
Binnenwei

exclusief voor jouw groep

Unieke eetlocaties

Bij In alle Straten gaat het niet alleen om eten, maar om het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. De High tea boeken we altijd exclusief voor jouw groep. Dat wil zeggen dat je het buffet NOOIT deelt met een andere groep en de unieke ruimte die we voor jullie inplannen alleen gebruikt wordt door jouw groep. We werken daarom met tijdsloten en vaste duur voor de Luxe lunch afgestemd op de groepsgrootte.  

Altijd een compleet uitje!
Alles gemakkelijk op 1 locatie

Leuke activiteiten op dezelfde locatie!

Bij In alle St(r)aten heb je alles op 1 locatie met 1 aanspreekpunt. Hoe gemakkelijk is dat. We nemen graag de organisatie uit handen. Door onze jaren lange ervaring kun je erop vertrouwen dat je bij ons aan het juiste adres bent. Organiseren zit in onze natuur. Lees de review maar eens van klanten die je voor gingen en we vaak terug zien. Dus, wil jij ook een perfect uitje gemakkelijk geregeld? Zet dan hier de eerste stap en laat ons een programmavoorstel maken. 

Meer informatie

Antwoord op veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je een andere vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@inallestraten.nl

Bij In alle Straten kun je vanaf 10 personen genieten van een heerlijk High Tea buffet in één van onze super mooie locaties. Dit is altijd in combinatie met één van onze activiteiten. Vanaf 30 personen kun je High Tea los reserveren bij ons!

Absoluut! Bij onze High Tea krijg je niet alleen een assortiment aan heerlijke zoete en hartige lekkernijen, maar ook koffie, thee, fruitsap en melk zijn allemaal inbegrepen in de prijs.

Absoluut! We bieden graag opties voor gasten die vegetarisch of vegan zijn. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met jouw wensen. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Ja, we bieden graag opties voor gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen. Ons team doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Laat het ons op tijd weten, zodat wij er voor kunnen zorgen dat je van een heerlijke maaltijd kunt genieten die aan je wensen voldoet. 

Zij gingen je voor

Wat onze gasten zeggen

Creëer ook onvergetelijke momenten bij In Alle St(r)aten. Waar wacht je nog op!