FAQ items aan het laden...
RESERVEREN

coronaproofCoronaproof & kosteloos annuleren

  • Te spelen vanaf 2 personen
  • Boerenstal en Wijnkelder met 1 gezin te spelen
  • XXL Speld in de hooiberg met 4 gezinnen tegelijk te spelen
  • We werken volgens de richtlijnen van RIVM en ons protocol
RESERVEREN

Grootste Escape Room Nederland

Wij zijn uniek. Bij ons kun je tot 36 personen tegelijk spelen!

De XXL Escape Room ‘De speld in de hooiberg’ vind je in de houten hooihuisjes. Je speelt hier met 24 personen tegelijk en tegen elkaar. Het draait dus om meer dan om ontsnappen alleen. Maar vooral om teambuilding en competitie, want je gaat de wedstrijd met je collega’s, familie of vrienden aan.

Escape Room De Wijnkelder kun je spelen van 2-6 personen en gebouwd in de voormalige mestput. Bij Escape room De Boerenstal (gebouwd in de melkstal) waan je jezelf in een stal uit 1800. Ook deze escape room is voor 2-6 personen. Onze Escape rooms zijn niet eng, wel spannend, en dus prima te spelen met je familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

Vul jouw uitje aan met een BBQ of buffet of combineer met andere activiteiten. We hebben allerlei voordelige arrangementen maar maken ook graag een programma op maat voor je (vanaf 10 personen). Vraag een offerte aan!

wijnkelder-escape room
Reserveren escape room
Arrangementen escape room
Meeste gestelde vragen escape room
escape room, wijnkelder

De wijnkelder

€ 105 per spel

2 tot 6 personen

MEER INFO
escape room boerenstal

De boerenstal

€ 105,00 per spel

2 tot 6 personen

MEER INFO
escape-room-speld-in-de-hooiberg-ravenstein

De speld in de hooiberg

€ 420,00 per spel

12 tot 24 personen

MEER INFO

Voor welke escape room zal ik kiezen?

Elke Escape room heeft heel andere spellen en puzzels en je zult in alle kamers een compleet andere beleving ervaren. De kamers van Escape room In Alle St(r)aten zijn uniek ten opzichte van andere Escape rooms in Nederland. Ze hebben een gemoedelijke sfeer. Spannend zijn ze wel maar eng niet. Noem het de familie Escape room. Al onze Escape rooms zijn dan ook prima geschikt voor een familiefeest, personeelsuitje of vriendengroep. Maar voor welke Escape room moet je nou kiezen?

Aantal personen?

Bij de keuze van de Escape room is het aantal personen van belang.

Met kinderen?

Ben je met kinderen? Kies dan voor escape room De Wijnkelder. Deze is het meest toegankelijk en heeft voor kinderen de leukste spellen.

Claustrofobie?

Ben je claustrofobisch? Kies dan voor Escape room De Wijnkelder. De deur blijft daar open en de ruimte is wat ruimer opgezet.

Slecht ter been?

Heb je last van rugklachten of ben je slecht ter been? Kies dan voor De Boerenstal of XXL speld in de hooiberg (afhankelijk van het aantal personen). In deze ruimte kun je gewoon staan. De wijnkelder is 1.60m hoog waardoor je veel gebukt moet lopen dus dat is dan niet de slimste keuze.

Middagvullend programma?

Maak je avontuur compleet en speel meerdere kamers na elkaar of reserveer een van onze arrangementen.

combineer een escape room met een van onze arrangementen

escape room arrangementen
escape room arrangementen