FAQ items aan het laden...

Een unieke escape room
De speld in de hooiberg

  • Meer dan ontsnappen alleen
  • Speel met 12 – 24 personen tegelijk
  • De enige escape room in Nederland waar je tegen elkaar speelt
  • je ziet tijdens het spel de voortgang van de andere teams
  • Geef andere teams een time out
  • Winnen door tactisch te spelen, dit is meer dan een escaperoom

Escaperoom voor 8 tot 24 personen

  • 8 – 12 personen / 2 teams   € 210,-

  • 13 – 18 personen / 3 teams   € 315,-

  • 19 – 24 personen / 4 teams   € 420,-

escape room XXL
Reserveren escape room
Complete arrangementen
Meest gestelde vragen Escape room

Escape room XXL

Escape room XXL De speld in de hooiberg kun je van 12 tot 24 personen tegelijk spelen. Afhankelijk van het aantal personen waarmee je speelt verdelen we je in 2 tot 4 teams. We gaan altijd uit van maximaal 6 personen per team.

Speel tegen elkaar

Hoe werkt deze escape room? Het zijn eigenlijk 4 exact dezelfde escape rooms. Je speelt hetzelfde spel maar naast elkaar in ieder een eigen escape room. In de kamers kun je zien hoever de andere teams zijn en het elkaar wat moeilijker maken door bijvoorbeeld een time-out te geven.

Je start gezamenlijk met een spel waarbij je al een voorsprong kunt verdienen. Als je de eerste code bemachtigd hebt, ga je met jouw team zo snel mogelijk in één van de 4 escape rooms. Iedere escape room is gebouwd in een houten hooihuisje. Daar is de opdracht om ‘De speld in de hooiberg’ te vinden waarmee je de toegang tot de uitgang krijgt en tevens de eindtijd en eindbedrag vast kunt zetten. Je speelt dus tegen elkaar en probeert de snelste tijd én nog belangrijker het hoogste geld bedrag neer te zetten.

Het draait om de euro’s

Het draait in deze escape room niet alleen om de snelste tijd maar om het hoogste geldbedrag op de teller. Ieder team start met € 1.000,- op de teller. Dit bedrag tikt terug na gelang de tijd verstrijkt. Maar je kunt ook extra geld verdienen. Ben jij het team dat het eerst een bepaalde code invoert kun je hiermee 3 x € 150,- verdienen. Wil je een aanwijzing kost dit je echter € 250,-. Maar misschien toch het overwegen waard, omdat je met een extra hint misschien wel eens de snelste kunt zijn en dus weer geld terug verdiend. Escape room XXL Speld in de hooiberg draait dus om meer dan ontsnappen alleen. Tactisch spelen is minstens net zo belangrijk.

Wist je ook dat we allerlei leuke compleet verzorgde uitjes bieden?

Arrangementen
Arrangementen