Escape room ‘XXL De speld in de Hooiberg’

Een unieke escape room:

  • Meer dan ontsnappen alleen
  • Speel met 12 – 24 personen tegelijk
  • De enige escape room in Nederland waar je tegen elkaar speelt
  • Verdien in deze escape room  je uitje terug.

€ 420 per spel

Duur: 1,5 uur
Aantal personen: 12 tot 24

Reserveren escape room
reserveer arrangement

Escape room XXL

Escape room XXL De speld in de hooiberg kun je van 12 tot 24 personen tegelijk spelen. We verdelen je groep in 4 teams die de strijd met elkaar aan gaan.

Speel tegen elkaar

Hoe werkt deze escape room? Het zijn eigenlijk 4 exact dezelfde escape rooms. Je speelt hetzelfde spel maar naast elkaar in ieder een eigen escape room. In de kamers kun je zien hoever de andere teams zijn en het elkaar wat moeilijker maken door bijvoorbeeld een time-out te geven.

Je start gezamenlijk met een spel waarbij je al een voorsprong kunt verdienen. Als je de eerste code bemachtigd hebt, ga je met jouw team zo snel mogelijk in één van de 4 escape rooms. Iedere escape room is gebouwd in een houten hooihuisje. Daar is de opdracht om ‘De speld in de hooiberg’ te vinden waarmee je de toegang tot de uitgang krijgt en tevens de eindtijd en eindbedrag vast kunt zetten. Je speelt dus tegen elkaar en probeert de snelste tijd én nog belangrijker het hoogste geld bedrag neer te zetten.

Het draait om de euro’s

Het draait in deze escape room niet alleen om de snelste tijd maar om het hoogste geldbedrag op de teller. Ieder team start met € 1.000,- op de teller. Dit bedrag tikt terug na gelang de tijd verstrijkt. Maar je kunt ook extra geld verdienen. Ben jij het team dat het eerst een bepaalde code invoert kun je hiermee 3 x € 150,- verdienen. Wil je een aanwijzing kost dit je echter € 250,-. Maar misschien toch het overwegen waard, omdat je met een extra hint misschien wel eens de snelste kunt zijn en dus weer geld terug verdiend. Escape room XXL Speld in de hooiberg draait om meer dan ontsnappen alleen.

Ieder jaar op 1 april kijken we wie de hoogste score heeft van dat seizoen en betalen het bedrag dat op de teller staat ook daadwerkelijk uit in tegoedbonnen te besteden bij In alle st(r)aten.

Kijk ook eens bij onze arrangementen voor een compleet dagje uit.

Wist je ook dat we allerlei leuke compleet verzorgde uitjes bieden?

Arrangementen
Arrangementen