FAQ items aan het laden...

High Friet

€ 21,50 p.p.

High friet is de nieuwe High tea. Ook zo klaar met groente smoothies, gemberthee, chiazaad en de zoveelste High Wine. Met je vriendengroep, familiedag of personeelsuitje een keer wat heel anders. Succes gegarandeerd want wie maak je nou niet blij met 5 soorten friet, een mini frikadelletje speciaal, en een breed aanbod kleine snacks. Daarbij serveren we stoofvlees en een assortie aan sauzen waaronder heerlijke pindasaus. Wil je toch wat gezonders, er worden ook diverse salade’s bij geserveerd. Een verwennerij! Friet en snacks vallen bij bijna iedereen in de smaak en met dit buffet is het ook nog als een feestje gepresenteerd. High friet wordt geserveerd in buffet vorm.

  • Duur High Friet buffet: 1-2 uur (afhankelijk van groepsgrootte)
  • Vanaf 10 volwassenen icm activiteit
  • Los te reserveren vanaf 30 personen
  • Exclusief drankjes
  • Extra kinderen 0-3 jaar gratis. 3-12 jaar € 15,00 p.p.

Tip: combineer met een van de vele leuke activiteiten
Tip: maak compleet met een all inclusive drankarrangement

RESERVEREN High Friet

High friet arrangementen

Combineer High Friet met een van onze activiteiten. Extra voordelig en extra leuk! Kies voor Escape room en High Friet of VR Room en High Friet.

Bijzondere locatie’s bij In alle Straten

High Friet serveren we altijd in buffetvorm. Dus we serveren niets uit aan tafel. Het is juist de bedoeling dat je zelf gaat halen wat je wil EN zoveel als je wilt zodat er een meer relaxte sfeer ontstaat. Niet stijf aan tafel dus.  De ruimtes waarin we dit aanbieden zijn ingericht op (grote) groepen. We hebben verschillende wel heel unieke ruimte’s, waar we je groep ontvangen en het buffet opbouwen. Afhankelijk van de groepsgrootte en eventueel aanvullende activiteiten kiezen wij de ruimte die hier het best bij past, maar je mag natuurlijk een voorkeur aangeven. . . Alle locaties zijn even prachtig, neem maar eens een kijkje.

binnenwei
Impressie Binnenwei (indoor)
impressie binnen beach
Impressie Club Binnen Beach (indoor)
bakhuisje
Impressie Bakhuisje (outdoor)
Reserveren

Maak er een compleet uitje van inclusief drankjes

High friet inclusief drankpakket basic
High friet inclusief drankpakket uitgebreid

Reserveren
2024-01-02T23:47:39+01:00
Ga naar de bovenkant