Borrel?2020-06-25T16:16:10+02:00
FAQ items aan het laden...

Iets te vieren ? Borrelen op het strand

Waar beter te borrelen dan op een strand? Maar dan moet je wel zeker weten dat het weer goed is. En dat is bij ons altijd zo. We hebben namelijk een indoor beach waar we zelf de temperatuur regelen en ook nog de zonsondergang kunnen inzetten wanneer jij dat wil. Best Cool en da allemaal in de Brabantse polders van Ravenstein. Een unieke locatie dus voor je borrel. Zomer en winter met je blote voetjes in het zand. Een cocktailtje erbij voor jou en je gasten. Een heerlijk muziekje op de achtergrond om bij weg te dromen of juist een vette beat. Het kan allemaal met onze voorgeprogrammeerde playlisten.

Dus, wil je een keer wat anders dan een standaard borrel? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. info@inallestraten.nl

MEER INFO

Onze borrelarrangementen

We hebben een paar standaard arrangementen opgezet maar ons aanbod is wel wat groter dan de standaard arrangementen. Wil je een cocktailbar of champagne bij ontvangst? Iets anders? Laat hen ons weten en we denken graag met je mee. Maak een afspraak om de locatie een keer te komen bekijken en we kunnen meteen je wensen doornemen.

Combineer je borrel met een leuke activiteit.

Sluit je gasten eerst een uurtje op in onze Escape room. Laat ze ervaren dat de sky the limit is in onze Workshop drone vliegen of ga op virtuele reis rond de wereld in onze VR Room.

Teambuildingstower

Teambuildingstower Een ervaren instructeur begeleid je bij verschillende onderdelen. Hij of zij kijkt ter plekke welke onderdelen het best [...]

Klimpark

Samenwerken, out-of-the-box denken en Raadsels oplossen

MEER INFO

Crazy 88

88 gekke opdrachten. Hoever durf jij met je team te gaan?

MEER INFO

VR Room

Ontdek de spannende wereld van Virtual Reality

MEER INFO
  • QR tocht