Borrel?2020-06-25T16:16:10+02:00
FAQ items aan het laden...

Iets te vieren ? Borrelen op het strand

Waar beter te borrelen dan op een strand? Maar dan moet je wel zeker weten dat het weer goed is. En dat is bij ons altijd zo. We hebben namelijk een indoor beach waar we zelf de temperatuur regelen en ook nog de zonsondergang kunnen inzetten wanneer jij dat wil. Best Cool en da allemaal in de Brabantse polders van Ravenstein. Een unieke locatie dus voor je borrel. Zomer en winter met je blote voetjes in het zand. Een cocktailtje erbij voor jou en je gasten. Een heerlijk muziekje op de achtergrond om bij weg te dromen of juist een vette beat. Het kan allemaal met onze voorgeprogrammeerde playlisten.

Dus, wil je een keer wat anders dan een standaard borrel? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. info@inallestraten.nl

MEER INFO

Onze borrelarrangementen

We hebben een paar standaard arrangementen opgezet maar ons aanbod is wel wat groter dan de standaard arrangementen. Wil je een cocktailbar of champagne bij ontvangst? Iets anders? Laat hen ons weten en we denken graag met je mee. Maak een afspraak om de locatie een keer te komen bekijken en we kunnen meteen je wensen doornemen.

Combineer je borrel met een leuke activiteit.

Sluit je gasten eerst een uurtje op in onze Escape room. Laat ze ervaren dat de sky the limit is in onze Workshop drone vliegen of ga op virtuele reis rond de wereld in onze VR Room.

Crazy 88

88 gekke opdrachten. Hoever durf jij met je team te gaan?

Coronaproof voor:
√ Meerdere gezinnen
√ Collega's
√ Vriendengroepen

MEER INFO

Lipdub

Speel met je team een ster in je eigen videoclip

Coronaproof voor:
√ Meerdere gezinnen
√ Maak samen een clip

MEER INFO

Get The Picture

Je krijg een setjes foto’s en maakt deze zo goed mogelijk na.

Coronaproof voor:
√ Meerdere gezinnen
√ Je speelt tegen elkaar

MEER INFO

Pubquiz

Een Quiz met allerlei vragen, maar vooral gezellig!

Coronaproof voor:
√ Meerdere gezinnen
√ Collega's
√ Vriendengroepen

MEER INFO

VR Room

Ontdek de spannende wereld van Virtual Reality

MEER INFO

Solex verhuur

Lekker ouderwets toeren in een prachtig gebied

Coronaproof voor:
√ 1 gezin
√ Meerdere gezinnen
√ Collega's
√ Vriendengroepen

MEER INFO

Bubble voetbal

Hilarisch voetballen in een opblaasbare bal

Coronaproof voor:
√ Meerdere gezinnen
√ Collega's
√ Vriendengroepen

MEER INFO

Elke dag is een feestje!

Natuurlijk moet je van elke dag een feestje maken, maar sommige dagen zijn extra bijzonder. Vier je een jubileum, verjaardag, een zakelijke borrel of gaat het om een babyborrel. We hebben een paar voorbeelden op deze pagina gezet maar als je iets anders te vieren hebt of gewoon zin hebt om een feestje te geven ben je ook van harte welkom. Goed plan zelfs.

Verjaardag

Elk jaar een reden voor een feestje. Of je nu 18, 28, 30, 40 of 50 jaar wordt. Bij Club Binnen Beach bouwen we een feest op de manier zoals jij het wil. Hoeveel kaarsje zetten we op de taart?

MEER INFO
jubileum club binnen beach in alle straten

Jubileum

12,5 jaar getrouwd, 25 jaar in dienst of ander jubileum te vieren. We zorgen dat jij en je gasten niets tekort komen. Een borrel of groots feest. Hoe laat zullen we de champagne voor je klaar zetten?

MEER INFO
babyborrel club binnen beach in alle straten

Babyborrel

We ontzorgen je graag bij jouw babyborrel of doopfeest. Het is al druk genoeg als je net een klein wondertje gekregen hebt. Maak je geen zorgen om de beschuit met muisjes. Je hoeft alleen aan te geven welke kleur.

MEER INFO
bedrijfsborrel club binnen beach in alle straten

Bedrijfsborrel

Na het werk nog een borrel om de kwartaalcijfers door te spreken, groeiplannen te bedenken of een grootste product presentatie gecombineerd met een borrel voor jouw relaties.

MEER INFO