Familiedag2018-11-06T09:20:38+01:00

Familiedag

Ben jij degene die dit jaar de familiedag mag organiseren? Maak het jezelf gemakkelijk en boek een uitje bij In alle st(r)aten. Een origineel uitje waarbij je de hele familie ongetwijfeld een leuke middag of avond bezorgt. We hebben verschillende arrangementen die geschikt zijn voor jong en oud. We kunnen ook een programma op maat maken waarbij de kinderen een leuke dag hebben tijdens bijvoorbeeld een QR tocht terwijl de jeugd op reis gaat in een virtuele wereld in een VR Room of spanning opzoekt in een escape room. Ook opa en oma kunnen hierbij natuurlijk aansluiten of ondertussen genieten van een hapje en drankje in onze Binnenwei of terras.

Goed eten en drinken

Het belangrijkste van een familiedag is dat er goed en voldoende te eten en te drinken iets. Niemand mag iets te kort komen. Bij In alle st(r)aten zorgen we dat dat zeker niet zal gebeuren. Kies voor een barbecue, buffet of pizza party. In alle gevallen werken we met een zelfbedieningsconcept. Dat wil zeggen dat iedereen zelf van het buffet pakt wat hij/zij lekker vindt of zijn/haar eigen vlees of vis klaar maakt op de barbecue. Op die manier heeft iedereen altijd genoeg en kan iedereen kiezen wat hij/zij lekker vind. Maar stiekem kiezen we ook voor een buffetvorm omdat je gasten dan wel van hun stoel moeten komen en vaak in gesprek raken met elkaar. Zo spreek je op de jaarlijkse familiedag automatisch bijna iedereen.

Alles op één locatie en met één aanspreekpunt

Dat is gemakkelijk geregeld dus. En met dit brede aanbod zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

We hebben als voorbeeld onderstaand wat standaard groepsarrangementen samengesteld, maar we weten dat jullie familiedag zeker niet standaard is. We maken daarom graag een programma op maat voor je. De groepsarrangementen bieden we aan vanaf 10 tot 80 personen. Laat ons je wensen weten en wij doen de rest.

Heb je al een datum in gedachte? Met hoeveel personen denk je ongeveer te zijn? Zijn er andere wensen? Laat het ons weten. We maken graag een offerte met programma voorstel. Als je een budget hebt horen we dit graag en proberen we binnen dit bedrag een leuk programmavoorstel te maken.

vr-kinderfeest
vr-room-formule 1
escapre-room-in-alle-straten
PROGRAMMA OP MAAT