Familiedag2023-09-07T16:50:12+02:00
FAQ items aan het laden...

Waarom je familiedag bij In alle Straten organiseren?

Gewoon omdat het gemakkelijk, gezellig en uniek is. Ben jij degene die dit jaar de familiedag mag organiseren? Je wil natuurlijk een origineel uitje. Iets wat alle voorgaande familiedagen niet gedaan is. Iets wat iedereen leuk vindt. Het lijkt steeds moeilijker om iets leuks te vinden maar nu je op deze website zit ben je al goed op weg.

  • Activiteiten voor alle leeftijden

  • Alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt, 1 factuur

  • Lekker gemakkelijk: kies een activiteit, kies een buffet… en klaar ben je! De rest doen wij

  • We hebben prachtige indoor ruimtes zoals Club Binnen Beach, Bakhuisje, Binnenwei, waardoor je ook bij slecht weer goed zit.

  • Een speeltuin voor de allerkleinste met airtrampoline en watertafel

  • Voor familiedagen van 10 personen tot 200 personen.

vr-kinderfeest
Meer informatie
Offerte familiedag

Activiteiten voor jong en oud

We hebben verschillende arrangementen die geschikt zijn voor jong en oud. De kleinste kunnen bijvoorbeeld op pad gaan met de  QR tocht terwijl de jeugd op reis gaat in een virtuele wereld in een VR Room of spanning opzoekt in een escape room. Ook opa en oma kunnen hierbij natuurlijk aansluiten of ondertussen genieten van een hapje en drankje op het terras.

VR Room

Ontdek de spannende wereld van Virtual Reality

MEER INFO

Crazy 88

88 gekke opdrachten. Hoever durf jij met je team te gaan?

MEER INFO

Goed eten en drinken

De meest gestelde vraag na de familiedag: hoe was het eten? Niemand mag iets te kort komen. Bij In alle st(r)aten zorgen we dat dat zeker niet zal gebeuren.

In alle gevallen werken we met een zelfbedieningsconcept waarbij we een buffet exclusief voor jou groep neerzetten. Je deelt dus nooit een buffet met een andere groep. Iedereen kan zelf van het buffet pakken wat hij/zij lekker vindt. Op die manier heeft iedereen altijd genoeg.

Ssst, stiekem kiezen we ook voor een buffetvorm omdat je gasten dan wel van hun stoel moeten komen en vaak in gesprek raken met elkaar. Zo spreek je op de familiedag of reunie automatisch bijna iedereen. Overzicht alle buffetten.

Allergieën?

Is er iemand in de familie met een allergie of andere dieetwensen. Geen probleem. Geef het even van te voren door dan zorgen we dat hij of zij iets lekkers krijgt dat binnen het dieet past.