Van bbq tot buffet2022-07-14T12:59:53+02:00
FAQ items aan het laden...

Een compleet dagje uit? Daar hoort lekker eten en drinken bij!

Jouw personeelsfeest, vrijgezellendag of uitje met familie of vrienden aan het plannen? Lekker eten en drinken hoort daar bij en bij In Alle St(r)aten kun je ervan uitgaan dat het altijd goed verzorgd is. We hebben verschillende, je kunt wel zeggen zeer bijzondere ruimte’s waar we de buffetten serveren, zowel indoor als outdoor. Dus zowel zomer als winter kun je terecht voor barbecue tot buffet. Kies voor het Bakhuisje in de Boomgaard (buiten), De Binnenwei (binnen) of een groot indoor beach: Club Binnen Beach!

  • Alle buffetten zijn momenteel te reserveren vanaf 10 personen icm een activiteit
  • Graag vooraf reserveren. Zonder afspraak binnen lopen is helaas niet mogelijk

Alle buffetten en barbecues op een rijtje

Om het je gemakkelijk te maken al onze buffetten op een rijtje. Lekker overzichtelijk, daar houden we van. We adviseren je graag over het buffet dat het best bij jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag past en maken graag een passen programma voorstel. Mail ons je wensen en wij doen de rest!

Lunchbuffetten

Combineer met een van de vele activiteiten

Naast lekker eten en drinken hebben we ook een ruim aanbod aan activiteiten voor jouw bedrijfsuitje of familiedag. Ga eerst de dijken rondom Ravenstein verkennen op de E-Chopper of E-step of  ontdek de wereld vanuit een VR Room. Liever een workshop drone vliegen of escape room. Het kan allemaal. Hoe dan ook valt afsluiten met een barbecue of buffet bij de groep altijd wel in de smaak.

Bij In alle Straten lekker gemakkelijk:

  • Alles op één locatie
  • één aanspreekpunt
  • één factuur
MEER INFO