Activiteiten

Slaap je in de Bedstee Boerderij? Dan wil je je verblijf misschien aanvullen met leuke activiteiten. Verken de omgeving op de solex of tandem of heb je wereld aan je voeten in onze VR Room. Liever uurtje spanning in de Escape room? Het kan allemaal en allemaal op dezelfde locatie. En we als je blijft slapen hebben we een aantal leuke kortingstarieven. Heb je iets anders in gedacht laat het ons weten. We kennen de omgeving goed en helpen je graag aan de juiste informatie.

Lekker gemakkelijk geregeld:

  • 1 locatie
  • 1 aanspreekpunt
  • 1 factuur

E-Chopper rijden

€ 29,50 p.p. – 2 uur Early Bird ochtendrit
€ 35,00 p.p. – 3 uur Andere vertrektijden

Super stoer en hip. E-chopper huren! Je vertrekt vanaf je locatie dus lekker gemakkelijk heerlijk toeren op een Elektrische scooter door de prachtige omgeving van Ravenstein. Waarschuwing vooraf: je trekt waarschijnlijk de aandacht van andere weggebruikers.

Minimaal 2 personen
Duur: 2-3 uur

E-Step rijden

€ 24,50 p.p. Early Bird ochtendrit
€ 27,50 p.p. Andere vertrektijden

Lekker sportief een rondje op de dijk rijden. Ideaal om ook even het vestingstadje Ravenstein te gaan verkennen. Met deze stoere volledig elektrische step met zijn brede banden kun je op elk terrein gemakkelijk rijden.

Minimaal 2 personen
Duur: 1,5 uur

Escape room

€ 17,50 p.p.

Puzzel je weg naar de uitgang. Wij hebben 3 escape rooms met ieder een eigen thema. Totaal kun je tot 36 personen tegelijk spelen. Allemaal hebben ze één opdracht die je binnen één uur moet voltooien. Raadsels oplossen, out-of-the-box denken en samenwerken staan centraal. Als je bij ons slaapt betaal je voor de escape room slechts € 17,50 p.p.

Minimaal 6 personen
Duur: 1,5 uur

VR Room

€ 22,50 p.p.

Diepzeeduiken, een ritje in de achtbaan, op safari of liever relaxen op de Malediven. Het kan allemaal in onze VR Room. Zodra je de VR bril opzet waan je jezelf in een compleet andere wereld. En je kijkt niet alleen rond. Je speelt zelf in de film en bepaalt hoe het spel loopt. Je kunt totaal tot 24 personen tegelijk spelen. Omdat je bij ons blijft slapen betaal je slechts € 22,50 p.p.

Minimaal 6 personen
Duur: 1,5 uur

Workshop drone vliegen

€ 29,50 p.p.

We leren je eerst hoe de drone te besturen maar met de nieuwste drones (phantom 4) is dit al snel onder de knie. Daarna begint het echte werk waarbij samenwerking en teambuilding centraal staan. Als je bij ons blijft slapen betaal je voor workshop drone vliegen slechts € 29,50 p.p.

Minimaal 10 personen
Duur: 1,5 uur

QR tocht

€ 5,00 p.p.

Je krijgt de route van ons cadeau, maar de vragen niet. Die moet je onderweg zoeken. Er hangen diverse bordjes met een QR code erop. Vind deze, beantwoord de vragen/raadsels/puzzels en scoor zoveel mogelijk punten. (let op: eigen telefoon met app QR scanner is noodzakelijk).

Minimaal 2 personen
Duur: 1,5 uur

Get the Picture

€ 15,00 p.p.

De opdracht is simpel, de uitvoering niet altijd. Je krijgt van ons een set foto’s die je zo goed mogelijk na moet maken. Je krijgt de fotocamera’s van ons erbij en een kist met attributen die je kunt gebruiken. Leuk om met meerdere groepen tegen elkaar te spelen.

Minimaal 10 personen
Duur: 1,5 uur

Denken, durven, doen

€ 15,00 p.p.

De gekste vragen en opdrachten kun je verwachten. Vragen over landen, auto’s, muziek, pokemon, etc, en opdrachten met muziek, puzzels, raadsels, QR, foto opdrachten etc. Samenwerking vereist maar nog belangrijker een goede coördinatie. Er zijn net iets te veel vragen/opdrachten om op tijd te beantwoorden. Maak dus een goede taakverdeling dan kom je het verst.

Minimaal 10 personen
Duur: 1,5 uur

Crazy 88

€ 15,00 p.p.

Leuk voor groot en klein. Je krijgt 88 opdrachten en strijd in teams tegen elkaar. Welk team voert de meeste opdrachten uit. Klinkt simpel maar let op, de naam zegt het al. Om de opdrachten te voltooien moet je een beetje crazy zijn. Knuffel een boom, doe de kabouterdans, wissel van sokken, doe een koprol op straat…… Durf jij het aan de gekste te zijn? Dan win je zeker bij Crazy 88.

Minimaal 10 personen
Duur: 1,5 uur

Pubquiz

€ 17,50 p.p.

Tijdens de Pubquiz komen in verschillende ronde’s diverse vragen voorbij over uiteenlopende onderwerpen. Algemene ontwikkeling, sport, politiek, muziek noem maar op. Voor iedereen dus wel een categorie waarvan je iets kunt weten. In de teamcaptains ronde kun je nog wat extra punten verdienen en tijdens petje op, petje af is het een kwestie van zo lang mogelijk de juiste antwoorden geven. En gokken kan altijd nog. O, spieken op je mobiele telefoon is ten strengste verboden op deze avond. Een ideale activiteit om samen met je vrienden of collega’s te doen voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag, want samenwerking en teambuilding staan centraal.

Minimaal 20 personen
Duur: 2 uur

Lipdub

€ 21,50 p.p.

Altijd al een eigen videoclip willen opnemen? Dit is je kans. Je krijgt van ons de attributen, een draaiboek en de muziek maar improviseren mag of zal wel moeten. De originaliteit per vriendengroep, familie of team van collega’s maakt de Lipdub ook voor ons iedere keer weer een feestje.

De acteurs (jij dus) lopen steeds het beeld in en uit waardoor een (meestal grappige) clip ontstaat die je uiteraard achteraf toegezonden krijgt. Je verdeelt zelf de rollen en stukken songtekst en na een paar keer oefenen draaien de camera’s voor de opname. Kenmerk van een Lipdub is dat de clip in 1 keer opgenomen wordt. Geen knippen en plakken achteraf dus. Gegarandeerd veel hilariteit met het oefenen, oefenen en nog een keer oefenen. En de definitieve opname… is toch compleet anders en dat maakt het een activiteit om nooit te vergeten.

Vanaf 20 personen
Duur: 1,5 uur

Samen op de tandem

€ 25,00 per fiets per dag

Wat is nog gezelliger dan in je eentje fietsen? Samen op één fiets fietsen. Dat vergt wel even wat oefening maar dan is het wel zo gezellig. Je hebt de tandem de hele dag tot je beschikking. Er zijn totaal 8 tandems met 21 versnellingen.

Minimaal 10 personen (5 fietsen)
Duur: hele dag

Reserveren kan door mail te sturen naar info@inallestraten.nl Geef datum en naam van degene die heeft geboekt aan bij de reservering.

Note: Prijzen van alle workshops en activiteiten zijn gebaseerd op deelname vanaf 10 personen. In sommige gevallen is het mogelijk voor minder personen te reserveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat is er te doen in de omgeving?

 

Prijzen en meer informatie op te vragen bij
VVV Ravenstein:
Tel. 0486-411306
E-mail
info@toerismeravenstein.nl

– Rondleiding door het stadje Ravenstein

– Kijkje in speciaal bierbrouwerij Wilskracht

– Boerengolf Herpen

– Diverse GPS tochten bij Bike adventure Herpen

– Binnen kinderspeelparadijs Hullies Uden

– Buiten speeltuin de Elkerlyck Oss

– Kinderboerderij de Elkerlyck Oss

– Rondleiding op paardenmelkerij

– Binnen bad – Golfslagbad Oss

– Service bioscoop Wijchen

– Bowling De Rusheuvel Oss

– Gezellige terrasjes aan de Maas