Activiteiten

Slaap je in de Bedstee Boerderij? Dan wil je je verblijf misschien aanvullen met leuke activiteiten. Verken de omgeving op de solex of tandem of heb je wereld aan je voeten in onze VR Room. Liever uurtje spanning in de Escape room? Het kan allemaal en allemaal op dezelfde locatie. En we als je blijft slapen hebben we een aantal leuke kortingstarieven. Heb je iets anders in gedacht laat het ons weten. We kennen de omgeving goed en helpen je graag aan de juiste informatie.

Lekker gemakkelijk geregeld:

  • 1 locatie
  • 1 aanspreekpunt
  • 1 factuur

Escape room

€ 17,50 p.p.

Puzzel je weg naar de uitgang. Wij hebben 3 escape rooms met ieder een eigen thema. Totaal kun je tot 36 personen tegelijk spelen. Allemaal hebben ze één opdracht die je binnen één uur moet voltooien. Raadsels oplossen, out-of-the-box denken en samenwerken staan centraal. Als je bij ons slaapt betaal je voor de escape room slechts € 17,50 p.p.

VR Room

€ 22,50 p.p.

Diepzeeduiken, een ritje in de achtbaan, op safari of liever relaxen op de Malediven. Het kan allemaal in onze VR Room. Zodra je de VR bril opzet waan je jezelf in een compleet andere wereld. En je kijkt niet alleen rond. Je speelt zelf in de film en bepaalt hoe het spel loopt. Het nieuwste uitje. Je kunt totaal tot 24 personen tegelijk spelen. Omdat je bij ons blijft slapen betaal je slechts € 22,50 p.p. (vanaf 10 personen).

Workshop drone vliegen

€ 25,00 p.p.

We leren je eerst hoe de drone te besturen maar met de nieuwste drones (phantom 4) is dit al snel onder de knie. Daarna begint het echte werk waarbij samenwerking en teambuilding centraal staan. Normaal workshop drone vliegen € 32,50 p.p. Als je bij ons blijft slapen betaal je slechts € 25,00 p.p.

Solex rijden

€ 25,00 p.p.

Heerlijk uitwaaien en de omgeving verkennen op de authentieke solex. Lekker pruttelen over de dijken rondom Ravenstein en onderweg natuurlijk genoeg tijd voor een terrasje of picknick. Je maakt een rit van 3 uur.
Normaal € 32,50 p.p.  Als je bij ons blijft slapen betaal je slecht € 25,00 p.p.

QR tocht

€ 5,00 p.p.

Je krijgt de route van ons cadeau, maar de vragen niet. Die moet je onderweg zoeken. Er hangen diverse bordjes met een QR code erop. Vind deze, beantwoord de vragen/raadsels/puzzels en scoor zoveel mogelijk punten. (let op: eigen telefoon met app QR scanner noodzakelijk).

Get the Picture

€ 15,00 p.p.

De opdracht is simpel, de uitvoering niet altijd. Je krijgt van ons een set foto’s die je zo goed mogelijk na moet maken. Je krijgt de fotocamera’s van ons erbij en een kist met attributen die je kunt gebruiken. Leuk om met meerdere groepen tegen elkaar te spelen.

Denken, durven, doen

€ 15,00 p.p.

De gekste vragen en opdrachten kun je verwachten. Vragen over landen, auto’s, muziek, pokemon, etc, en opdrachten met muziek, puzzels, raadsels, QR, foto opdrachten etc. Samenwerking vereist maar nog belangrijker een goede coördinatie. Er zijn net iets te veel vragen/opdrachten om op tijd te beantwoorden. Maak dus een goede taakverdeling dan kom je het verst.

Interactief Iphone spel

€ 15,00 p.p. volwassenen
€ 5,00 p.p.   speciaal kindertarief 3-12 jaar

Door middel van een app kom je achter de locaties waar je kunt ‘inchecken’. Bij iedere plek kom je verder tot een oplossing van het spel. We hebben de keuze uit ‘Deadline’ waarbij je een computervirus dient te stoppen of ‘Detectivespel’ waarbij het oplossen van een moord centraal staat. Let op: speel met je eigen smartphone

Speurtocht van alles wat

€ 2,50 p.p.

Leuk voor groot en klein. Deze tocht bestaat uit meerdere delen. Je krijgt een landkaart (in stukken) en moet naar diverse punten lopen om de juiste antwoorden te krijgen. Bijvoorbeeld: hoeveel ramen heeft het huis bij punt A. Maar ook kompas lezen en algemene vragen horen bij deze speurtocht. (Let op: zonder begeleiding)

Op de fiets

€ 15,00 per fiets per dag

Geniet van de buitenlucht en de vele fietspaden die om Ravenstein zijn aangelegd. Het zijn degelijke toerfietsen met 7 versnellingen. Je kunt de fietsen per dag huren maar ook voor meerdere dagen.

Samen op de tandem

€ 25,00 per fiets per dag

Wat is nog gezelliger dan in je eentje fietsen? Samen op één fiets fietsen. Dat vergt wel even wat oefening maar dan is het wel zo gezellig. Je hebt de tandem de hele dag tot je beschikking. Er zijn totaal 8 tandems met 21 versnellingen.

Elektrische sloep (7 of 11 persoons boten)

€ 17,50 p.p. Halve dag
€ 22,50p.p. Hele dag

Heerlijk zo zonder motorgeluid, stank of trillingen…. De sloepen zijn voorzien van een cabrioletkap, die eenvoudig
op te zetten is. Het varen zelf is verrassend simpel. Geen vaarbewijs nodig.

Karaoke en muziek Quizz met Playstation

€ 35,00 per verblijf

De ene avond een karaoke wedstrijd de volgende dag een muziek Quiz. Hiermee bieden we beide opties. Zing gezellig mee tijdens karaoke. Vals zingen mag, maar het systeem meet of je de juiste toonhoogte hebt. Of meet je kennis met de Buzz music Quiz.

Reserveren kan door mail te sturen naar info@inallestraten.nl Geef datum en naam van degene die heeft geboekt aan bij de reservering.

Note: Prijzen van alle workshops en activiteiten zijn gebaseerd op deelname vanaf 10 personen. In sommige gevallen is het mogelijk voor minder personen te reserveren. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat is er te doen in de omgeving?

 

Prijzen en meer informatie op te vragen bij
VVV Ravenstein:
Tel. 0486-411306
E-mail
info@toerismeravenstein.nl

– Rondleiding door het stadje Ravenstein

– Kijkje in speciaal bierbrouwerij Wilskracht

– Boerengolf Herpen

– Diverse GPS tochten bij Bike adventure Herpen

– Binnen kinderspeelparadijs Hullies Uden

– Buiten speeltuin de Elkerlyck Oss

– Kinderboerderij de Elkerlyck Oss

– Rondleiding op paardenmelkerij

– Binnen bad – Golfslagbad Oss

– Service bioscoop Wijchen

– Bowling De Rusheuvel Oss

– Gezellige terrasjes aan de Maas