Activiteiten Teambuilding en Fun2018-10-05T13:10:15+00:00

Teambuilding, communicatie of gewoon fun

Na een paar uurtjes vergaderen even een break. Gewoon om te ontspannen voor de fun of juist met een duidelijk doel zoals teambuilding, verbinding, bewustwording of trainen van andere vaardigheden. Wij bieden tal van activiteiten die een leuke onderbreking zijn. Onderstaand een paar ideeën. Uiteraard kunnen we voor jouw groep ook een programma op maat maken.

Escape room

Vanaf € 15,00 per persoon

Puzzel je weg naar de uitgang. Wij hebben 3 escape rooms met ieder een eigen thema. Totaal kun je tot 36 personen tegelijk spelen. Allemaal hebben ze één opdracht die je binnen één uur moet voltooien. Raadsels oplossen, out-of-the-box denken en samenwerken staan centraal.

VR Room

vanaf € 22,50 p.p.

Diepzeeduiken, schieten op aliens, racen op Formule 1 parcours, een ritje in de achtbaan, op safari of liever relaxen op de Malediven. Het kan allemaal in onze VR Room. Zodra je de VR bril opzet waan je jezelf in een compleet andere wereld. En je kijkt niet alleen rond. Je speelt zelf in de film en bepaalt hoe het spel loopt. Het nieuwste uitje. Je kunt totaal tot 24 personen tegelijk spelen.

Workshop Drove vliegen

NU € 25,00 p.p.

We leren je eerst hoe de drone te besturen maar met de nieuwste drones (phantom 4) is dit al snel onder de knie. Daarna begint het echte werk waarbij samenwerking en teambuilding centraal staan. Uiteraard ontbreekt een groepsfoto niet. Normaal € 32,50 p.p.

Vanaf 6 personen
Duur: 1,5 uur

Solex rijden

NU € 25,00 p.p.

Terug naar de tijd van toen op het ouderwetse snorfietsje. Vergader je bij ons dan betaald je slechts € 25,00 pp in plaats van € 32,50 voor drie uur solex rijden incl. route naar keuze, uitleg, hulp bij pech onderweg, brandstof en verzekering. Wat een heerlijke break bij je vergadering.

Vanaf 6 personen
Duur: 3 uur
.

Get the Picture

€ 12,50 p.p.

De opdracht is simpel, de uitvoering niet altijd. Je krijgt van ons een set foto’s die je zo goed mogelijk na moet maken. Je krijgt de fotocamera’s van ons erbij en een kist met attributen die je kunt gebruiken. Leuk om met meerdere groepen tegen elkaar te spelen.

Vanaf 10 personen
Duur: 1,5 uur

Denken, durven, doen

€ 12,50 p.p.

De gekste vragen en opdrachten kun je verwachten. Vragen over landen, auto’s, muziek, pokemon, etc, en opdrachten met muziek, puzzels, raadsels, QR, etc. Samenwerking vereist maar nog belangrijker een goede coördinatie.

Vanaf 10 personen
Duur: 1,5 uur

Interactief Smartphone spel

€ 12,00 p.p.

Door middel van een app kom je achter de locaties waar je kunt ‘inchecken’. Bij iedere plek kom je verder tot een oplossing van het spel. Let op: je speelt met je eigen smartphone.

Vanaf 10 personen
Duur: 3 uur

Samen op de tandem

€ 25,00 per fiets 

Het vergt wel wat oefening en veel samenwerking maar dan is het wel zo gezellig. Je hebt de tandem de hele dag tot je beschikking. De accommodatie ligt onderaan een lange dijk dat met de fietspaden ideaal is om heerlijk uit te waaien en tegelijk te genieten van de omgeving. Er zijn totaal 8 tandems met 21 versnellingen.

Vanaf 10 personen
Duur: hele dag

Leuk maar vooral leerzaam

Onderstaande workshops zijn in samenwerking met Buiten Business speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Een dieperliggend doel komt aan bod.

Teambuilding schapen drijven

€ 1566,00 tot 30 personen (excl BTW)

Samenwerken is noodzakelijk voor het behalen van resultaat! Teambuilding is een manier om als team effectiever te leren functioneren. Wil je op een originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden en manier van samenwerken? Dan is het programma “Teambuilding Schapendrijven” een geschikte keuze. Heerlijk buiten in de natuur, ver weg van de werkroutine ga je op onvergetelijke wijze met de honden en de schapen aan het werk. Deze workshop is bij uitstek geschikt om de teamspirit binnen een team of afdeling te versterken.

Tijdsduur: 1,5 – 2 uur

Spiegelen met honden.

Vanaf €1.445,- tot 16 personen (excl. BTW)

Onbewust wordt bewust, onuitgesproken wordt uitgesproken. Het spiegelen met honden is een enorm krachtig en waardevol instrument bij communicatietrainingen, managementdagen of teamsessies. De methode is bewezen effectief doordat deelnemers direct zullen ervaren wat het effect is van (onbewust) gedrag. In de interactie met de hond wordt het gedrag van de deelnemers (en het effect van dat gedrag) zichtbaar gemaakt. Een hond reageert altijd eerlijk, direct en zonder oordeel op de gedragingen en vaak onbewuste signalen die de deelnemer uitzendt.

Duur: 1,5 uur

Teambuilding met Roofvogels

Vanaf € 895,- (excl. BTW)

Spannend, uitdagend en grensverleggend.  Tijdens het programma komen de onderdelen communicatie, samenwerken, leiding geven, creativiteit, inventiviteit en inschattingsvermogen aan de orde.

Het programma begint met een introductie door de valkeniers, waarbij een aantal veiligheidsaspecten aan bod komen. Vervolgens kiest iedereen een vogel uit die bij hem of haar past en houdt deze op de hand. Het verschil tussen de mensen binnen het team wordt hierbij duidelijk: waarom kiest de één voor een grote, gevaarlijk uitziende arend en kiest de ander voor een lieflijk sneeuwuiltje? Komen de karakters van de vogels overeen met het uiterlijk?

Duur: 1,5 – 2 uur

Tai Chi Workshop

€ 845,- tot 20 personen

Tai Chi wordt ook wel de sleutel tot geluk genoemd. Tai Chi is een vorm van bewegen met als doel de gezondheid van lichaam en geest te bevorderen. Het is een goed medicijn tegen stress, bevordert de innerlijke rust en laat de energiebanen weer vrij stromen. Deze workshop is speciaal samengesteld voor de zakelijke markt en is bijzonder geschikt als meetingbreak. Een no-nonse benadering zorgt ervoor dat zelfs de grootste cynicus overstag gaat en kan ervaren dat Tai Chi werkelijk rust brengt, voor balans zorgt en mensen verbindt met elkaar. Daarnaast is er ruimte voor humor en veel aandacht voor een dynamische interactie in de groep.

Tijdsduur: 1 – 1,5 uur

Workshop Tarot voor bedrijven

€ 720,- tot 20 personen (incl. BTW)

Spiritualiteit is in. In de huidige tijd gaan we steeds vaker op zoek naar een achterliggende boodschap, naar dingen die je misschien niet direct begrijpt, maar later toch belangrijk blijken te zijn in het leven. Ook op de werkvloer, binnen jouw team of afdeling blijkt dat gebeurtenissen vaak niet voor niets zijn. Benieuwd naar het spirituele, de achterliggende betekenis, maar mag het niet te zweverig worden? Dan biedt deze workshop je een bijzondere boodschap. Leer jouw collega’s op een andere manier kennen en kijk eens met andere ogen naar je team of leidinggevende. Niet te zweverig, maar gewoon leuk met een betekenis. De workshop “Tarot” is een bijzondere manier om collega’s dichter tot elkaar te brengen.

Tijdsduur: 2 uur

Schermen. Eén voor allen, allen voor één!

€ 840,- tot 15 personen

Nadat de deelnemers hebben kennisgemaakt met de Floret, Degen en Sabel, wordt iedereen uitgenodigd om de beginselen van het schermen te ervaren. Voetenwerk, de stelling (engarde!), stap voorwaarts, stap achterwaarts en uitval. Dit zal op ludieke wijze worden aangeleerd, waarbij er veel interactie is. Vervolgens krijgen alle deelnemers een persoonlijke uitrusting: vest, masker, handschoen en sabel. Daarna worden een aantal aanvallen en weringen aangeleerd.

Tijdsduur: 1-2 uur

Circus workshop

€ 1150,- tot 25 personen

Een onvergetelijke workshop waarbij samenwerking centraal staat. In een paar uur tijd leer je verschillende trucs en kunsten en werk je toe naar een spetterende voorstelling, inclusief heuse glitterkleding en opzwepende muziek. Door het intensieve samenwerken en de uitbundige lol wordt deze vergaderbreak een echte piekervaring. Spannend, maar vooral ook erg leuk.

Deze workshop wordt volledig op maat samengesteld, afgestemd op de doelstellingen van het bedrijf. Daarbij wordt rekening gehouden met specifieke wensen of omstandigheden. Tijdens de trucs en capriolen laten deelnemers hun vastgeroeste rolpatronen en groepscodes even varen. Achteraf sta je ervan te kijken wat je allemaal hebt durven laten zien aan elkaar: technische hoogstandjes, theatrale acts, maar vooral iets van jezelf.

Duur: 3 uur, inclusief voorstelling

Percussie workshop

€ 845,- tot 30 personen

Tijdens een intensieve mentale trainingsdag is een energizer uitermate geschikt om de deelnemers te vitaliseren. Drummen brengt de hersenhelften in balans en zorgt voor een ontlading van spanning en vermoeidheid. Het doel is dan ook om in een korte tijd op een laagdrempelige wijze een swingend ritme te spelen en de touwen even te laten vieren. De percussionist vertelt kort iets over de oorsprong en het gebruik van de instrumenten. Met een aantal eenvoudige technieken worden djembe’s en klein percussie-instrumenten bespeeld. Zang en beweging versterken de groepsdynamiek en al snel bruist het van de energie!

Duur: 1,5 uur

Teambuilding Vuurspuwen

€ 1205,- tot 24 personen (incl. BTW)

Een grensverleggend programma waarbij u vlammen gaat spuwen van 2 tot wel 5 meter. Naast het verleggen van grenzen biedt het programma een andere kijk op het belang van grenzen stellen in het dagelijks leven en het omgaan met angst. Leer vertrouwen op jezelf en op je team, op de techniek van je eigen lichaam en geest en zie direct het resultaat. Bij het teamprogramma wordt vanuit een humoristisch begin opgebouwd naar een gezamenlijke spanning en samenwerking met als ultiem doel: een enorme teamvlam! Leer elkaar letterlijk het vuur door te geven.

Duur: 1,5 – 2,5 uur