Teambuilding, communicatie of gewoon fun

Na een paar uurtjes vergaderen even een break. Gewoon om te ontspannen voor de fun of juist met een duidelijk doel zoals teambuilding, verbinding, bewustwording of trainen van andere vaardigheden. Wij bieden tal van activiteiten die een leuke onderbreking zijn. Onderstaand een paar ideeën. Uiteraard kunnen we voor jouw groep ook een programma op maat maken.

logo wit transparant
Download horeca en activiteiten vergaderingen
<< Terug naar vorige pagina

E-Chopper rijden

Super stoer en hip. E-chopper huren! Je vertrekt vanaf je locatie dus lekker gemakkelijk heerlijk toeren op een Elektrische scooter door de prachtige omgeving van Ravenstein. Waarschuwing vooraf: je trekt waarschijnlijk de aandacht van andere weggebruikers.

Minimaal 2 personen
Duur:1,5 – 3 uur

E-step rijden

Lekker sportief een rondje op de dijk rijden. Ideaal om even uit te waaien en de beentjes te strekken. Met deze stoere volledig elektrische step met zijn brede banden kun je op elk terrein gemakkelijk rijden. Alles over E-step rijden

Minimaal 2 personen
Duur:  2 uur

Laser kleiduif schieten

Een schot in de roos met laser kleiduif schieten. Schiet tegelijk op dezelfde kleiduif. He systeem registreert wie raak schoot en wie het snelst was. ga de competitie met je collega’s aan terwijl je ondertussen kunt genieten van de natuur om je heen. Dit uitje is overigens ook erg duurzaam. De kleiduiven zijn herbruikbaar en omdat we schieten met lasers blijven geen kogelrestjes achter.

Minimaal 10 personen
Duur:  1,5 uur

Escape room

Puzzel je weg naar de uitgang. Wij hebben 2 Escape rooms met ieder een eigen thema. Totaal kun je tot 34 personen tegelijk spelen. Allemaal hebben ze één opdracht die je binnen één uur moet voltooien. Raadsels oplossen, out-of-the-box denken en samenwerken staan centraal.

Vanaf 2 personen
Duur: 1 – 1,5 uur

VR Room

Diepzeeduiken, schieten op aliens, racen op Formule 1 parcours, een ritje in de achtbaan, op safari of liever relaxen op de Malediven. Het kan allemaal in onze VR Room. Zodra je de VR bril opzet waan je jezelf in een compleet andere wereld. En je kijkt niet alleen rond. Je speelt zelf in de film en bepaalt hoe het spel loopt. Het nieuwste uitje. Je kunt totaal tot 24 personen tegelijk spelen.

Vanaf 2 personen
Duur: 1 – 1,5 uur

Workshop Drone vliegen

We leren je eerst hoe de drone te besturen maar met de nieuwste drones (phantom 4) is dit al snel onder de knie. Daarna begint het echte werk waarbij samenwerking en teambuilding centraal staan. Uiteraard ontbreekt een groepsfoto niet bij de workshop drone vliegen

Vanaf 6 personen
Duur: 1,5 uur

Pubquiz

Test je algemene kennis. Een quizmaster begeleid de avond. Er komen allerlei vragen voorbij in categorieën van sport tot landen tot cabaretiers. Als je goed samenwerkt kom je een heel eind. Er is een teamcaptains ronde waarbij je alleen hoeft te kiezen tussen petje op of petje af….. En gokken kan natuurlijk bij de Pubquiz nog altijd.

Vanaf 20 personen
Duur: 2 uur

Get the Picture

De opdracht is simpel, de uitvoering niet altijd. Je krijgt van ons een set foto’s die je zo goed mogelijk na moet maken. Je krijgt de fotocamera’s van ons erbij en een kist met attributen die je kunt gebruiken. Leuk om met meerdere groepen tegen elkaar te spelen tijdens Get The Picture.

Vanaf 10 personen
Duur: 1,5 uuur

Denken, durven, doen

De gekste vragen en opdrachten kun je verwachten tijdens Denken, Durven, Doen. Vragen over landen, auto’s, muziek, pokemon, etc, en opdrachten met muziek, puzzels, raadsels, QR, etc. Samenwerking vereist maar nog belangrijker een goede coördinatie.

Vanaf 10 personen
Duur: 1,5 uur

Crazy88

Je krijgt 88 opdrachten die een beetje, of nee eigenlijk heel erg gek zijn. Knuffel een boom, wissel van sokken met je team, doe een koprol op de weg of zet een vlieg op de foto. 1,5 uur op de klok. Aan jou en je teamleden zoveel mogelijk opdrachten goed uit te voeren. Dat brengt iedereen zeker uit zijn comfort zone dus ideaal om je collega’s beter te leren kennen tijdens Crazy 88.

Vanaf 10 personen
Duur: 1,5 uur

Leuk maar vooral leerzaam

Onderstaande workshops zijn in samenwerking met Buiten Business speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Een dieperliggend doel komt aan bod.

Teambuilding schapen drijven

Prijs op aanvraag

Samenwerken is noodzakelijk voor het behalen van resultaat! Teambuilding is een manier om als team effectiever te leren functioneren. Wil je op een originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden en manier van samenwerken? Dan is het programma “Teambuilding Schapendrijven” een geschikte keuze. Heerlijk buiten in de natuur, ver weg van de werkroutine ga je op onvergetelijke wijze met de honden en de schapen aan het werk. Deze workshop is bij uitstek geschikt om de teamspirit binnen een team of afdeling te versterken.

Duur: 1,5 – 2 uur

Spiegelen met honden

Prijs op aanvraag

Onbewust wordt bewust, onuitgesproken wordt uitgesproken. Het spiegelen met honden is een enorm krachtig en waardevol instrument bij communicatietrainingen, managementdagen of teamsessies. De methode is bewezen effectief doordat deelnemers direct zullen ervaren wat het effect is van (onbewust) gedrag. In de interactie met de hond wordt het gedrag van de deelnemers (en het effect van dat gedrag) zichtbaar gemaakt. Een hond reageert altijd eerlijk, direct en zonder oordeel op de gedragingen en vaak onbewuste signalen die de deelnemer uitzendt.

Duur: 1,5 uur

Teambuilding met Roofvogels

Prijs op aanvraag

Spannend, uitdagend en grensverleggend.  Tijdens het programma komen de onderdelen communicatie, samenwerken, leiding geven, creativiteit, inventiviteit en inschattingsvermogen aan de orde.

Het programma begint met een introductie door de valkeniers, waarbij een aantal veiligheidsaspecten aan bod komen. Vervolgens kiest iedereen een vogel uit die bij hem of haar past en houdt deze op de hand. Het verschil tussen de mensen binnen het team wordt hierbij duidelijk: waarom kiest de één voor een grote, gevaarlijk uitziende arend en kiest de ander voor een lieflijk sneeuwuiltje? Komen de karakters van de vogels overeen met het uiterlijk?

Duur: 1,5 – 2 uur

Schermen. Eén voor allen, allen voor één!

Prijs op aanvraag

Nadat de deelnemers hebben kennisgemaakt met de Floret, Degen en Sabel, wordt iedereen uitgenodigd om de beginselen van het schermen te ervaren. Voetenwerk, de stelling (engarde!), stap voorwaarts, stap achterwaarts en uitval. Dit zal op ludieke wijze worden aangeleerd, waarbij er veel interactie is. Vervolgens krijgen alle deelnemers een persoonlijke uitrusting: vest, masker, handschoen en sabel. Daarna worden een aantal aanvallen en weringen aangeleerd.

Tijdsduur: 1 – 2 uur