FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen over de Bedstee Boerderij

Het betere buitenleven komt helemaal tot zijn recht bij een overnachting in de Bedstee Boerderij. De locatie is van alle gemakken voorzien; 10 slaapkamers met allemaal een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel, een ruime leefkeuken voorzien van alle apparatuur, woonkamer met gezellig barretje, grote zithoek met flatscreen en knusse openhaard. In de ruime tuin een sauna en hottub.

Reserveren Bedstee Boerderij
Prijzen & beschikbaarheid

Meest gestelde vragen rondom coronamaatregelen

 • Nieuwe boekingen kunnen kosteloos omgeboekt worden als ze door de aangescherpte maatregelen niet door zouden mogen gaan.
 • Als om andere reden geannuleerd wordt gelden de normale annuleringsvoorwaarden

We bekijken van week tot week wat de maatregelen zijn en wat dus wel of niet mogelijk is.  Alle gasten krijgen een e-mail gestuurd als bekend is of zij wel of niet mogen verblijven met daarin een voorstel. Heb je verder van 2 weken vooruit geboekt wacht dan nog even af.

Nee, je kunt gebruik maken van een annuleringsverzekering als je deze hebt afgesloten.

Nee, in principe is dit geen geldige reden tot volledig annuleren. De rest van de groep kan wel gewoon komen.  Je kunt het aantal personen van je boeking wel kosteloos wijzigen tot een week voor aanvang.

Indien je zelf een doorlopende annuleringsverzekering hebt zou je deze nog kunnen raadplegen of het annuleren i.v.m. het coronavirus wordt gedekt vanwege jouw cruciale beroep. Zo niet, dan zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing.

Een annuleringsverzekering kun je altijd nog toevoegen. Wij bieden echter geen verzekeringen aan. Je kunt hiervoor bij de verzekeraar van je keuze informeren.

Hiervoor gelden dezelfde regels als algemene zwembaden en sauna’s. Als deze gesloten zijn kun je de sauna en hottub helaas niet gebruiken.

Dit is afhankelijk van de geldende coronamaatregelen. We mogen in alle gevallen een huishouden ontvangen, ongeacht het aantal personen uit dit huishouden. Een groot gezin of bijvoorbeeld een studentenhuis waarin 24 personen gehuisvest zijn mag dus altijd.

Meest gestelde vragen Bedstee Boerderij

De Bedstee Boerderij zit het hele jaar door ieder weekend volgeboekt. De meeste boekingen worden ongeveer een jaar van te voren gedaan. Je kunt altijd langer wachten met reserveren maar de kans is groot dat het dan volgeboekt is dus wacht niet te lang.

De midweken (met uitzondering van vakanties) zitten vaak minder volgeboekt dus daar is wat meer ruimte.

Voor het gebruik van de sauna en de hottub rekenen wij geen meerprijs mits een vergaderarrangement of  voordeelarrangement geboekt is. In dat geval is het expliciet genoemd bij de boeking.

De verdeling van de kamers is zoals onderstaande. Voor een plattegrond van de (slaap)kamers klik hier

 • 10 slaapkamer, 10 badkamers met douche, toilet en wastafel
 • 8 slaapkamers met tweepersoons bedstee
 • 1 kamer met 4 ‘normale’ één-persoons boxsprings
 • 1 kamer met 4 hoogslapers, dus 4 één-persoons matrassen

Dit kan tot een week van te voren. Je betaald dan meer/minder toeristen belasting en kosten voor het beddengoed verrekenen we achteraf.

Er is een groot snelfilter koffiezet apparaat aanwezig. Wij zorgen ook voor de koffiefilters omdat dit een afwijkende maat is die je niet in de supermarkt kunt kopen. De koffie moet je zelf meenemen. In het apparaat gaat normale snelfilter koffie.

Ja, alles is aanwezig van chloor tot allesreiniger, afwasmiddel en vaatwastabletten. Ook keukenlinnen en schoonmaakdoekjes zijn standaard aanwezig.

Er ligt voldoende toiletpapier voor je hele verblijf. Je hoef dit zelf niet mee te nemen.

Het is zeker mogelijk om boodschappen te laten bezorgen. Je kunt dit zelf bestellen bij Jumbo of AH. Let er wel op dat je zelf aanwezig dient te zijn om de boodschappen aan te nemen en te betalen. Wij nemen geen boodschappen aan.

Het is absoluut niet toegestaan te frituren in de accommodatie of daarbuiten. Dus laat je frietpan thuis. Wil je friet of snacks eten? Bestel het gewoon bij ons. Ook nog eens lekker gemakkelijk. In de Bedstee Boerderij ligt een bestellijst.

Barbecuen is mogelijk maar alleen op een gasbarbecue. Laat je kolenbarbecue dus thuis. Heb je geen gasbarbecue of wil je er niet mee gaan slepen? We verhuren een grote gasbarbecue voor € 15,00 per dag. Laat je hem vies achter vragen we € 10,00 schoonmaakkosten extra.

In de Bedstee Boerderij kun je je culinair uitleven. De keuken is compleet gevuld met alle keukenbenodigdheden:

 • Vaatwasser (incl. vaatwastabletten)
 • Koffiezetapparaat (incl. koffiefilters)
 • Waterkoker
 • Combi-magnetron (grill, magnetron)
 • Heteluchtoven
 • Groot professioneel 6 pits gastoestel
 • Twee grote koelkasten met diepvriesruimte
 • Waterkoker
 • Handmixer
 • Voldoende pannen
 • Ovenschalen, diverse maten
 • Servies, bestek, glaswerk en diverse kookgerei

Er zitten in de keuken twee grote koelkasten waarvan 1 met een vriezer. Daarnaast zijn er in de bar twee koelkasten. Koelruimte genoeg dus.

Het is helaas niet mogelijk om eerder in te checken dan de aangegeven tijd op je bevestiging. Dit is omdat er daarvoor nog druk wordt schoongemaakt om er voor te zorgen dat je arriveert in een schone Bedstee Boerderij.

Uitchecken kan tot de aangegeven uitcheck tijd op de bevestiging. Later is niet mogelijk omdat we de Bedstee Boerderij weer klaar willen maken voor de volgende gasten.

In overleg is het zeker mogelijk om nog extra activiteiten bij te boeken. Om er zeker van te zijn dat de gewenste activiteit en tijd nog beschikbaar is vragen we je om zo vroeg mogelijk te boeken. Kort voor je verblijf of tijdens je verblijf kijken we in overleg naar de mogelijkheden.

Het is niet altijd mogelijk om dit nog tijdens je verblijf bij te boeken. Dit ligt aan de inkoop mogelijkheden. We raden aan dit minimaal een week van te voren bij ons te reserveren. Friet en snacks bestellen kan wel altijd.

In de Bedstee Boerderij is een tapinstallatie aanwezig. We verkopen hierbij fusten Heineken van 8 liter (ongeveer 40 glazen). De kosten voor een fust zijn € 37,50.
Je kunt van te voren doorgeven of je hiervan gebruik wil maken maar dat kan tijdens je verblijf eventueel ook nog.

Het is niet toegestaan zelf meegebrachte fusten aan te sluiten.

De hottub is hout gestookt en we vullen hem voor iedere groep met nieuw gezuiverd grondwater. Dit heeft wat tijd nodig. ( +/- 3 uur). Wij zullen hiervoor zorgen maar moeten vooraf wel weten wanneer je wilt relaxen? We kunnen anders niet garanderen dat we dit kunnen inplannen en dat zou zonde zijn. We zullen dus vooraf aan je vragen wanneer je de hottub warm wil hebben?

Ja, in de Bedstee Boerderij zijn twee babybedjes aanwezig. We verzorgen hiervoor ook het bedlinnen.

Ja hoor, er staan in de Bedstee Boerderij twee kinderstoelen.

(Bad)handdoeken dien je zelf mee te nemen of zijn bij te boeken voor een meerprijs van 10,- p.p.

In de keuken liggen wel voldoende theedoeken en keukenhandddoeken.

Er liggen een aantal gezelschapsspelletjes in de woonkamer en een mand met verschillend binnen speelgoed in de Bedstee Boerderij. We raden aan zelf ook speelgoed mee te nemen als je met kleine kinderen komt.

Helaas zijn geen huisdieren toegestaan. Ook niet als ze heel lief zijn of heel klein.

Het bedlinnen is verplicht af te nemen. We verzorgen het complete bedlinnen pakket inclusief:

 • Dekbed
 • Kussen
 • Laken
 • Dekbedovertrek
 • Kussensloop

Bedden zijn standaard niet opgemaakt. Als je ze opgemaakt wil aantreffen is dat wel mogelijk. We vragen hiervoor een meerprijs van € 10,00 p.p.

Ja, er is een ingebouwde trampoline aanwezig waar de kinderen zich op uit kunnen leven.

Parkeren is gratis en kan voor de deur op het parkeer terrein bij de Bedstee Boerderij. Het is een prive parkeerplaats exclusief voor gebruik van de Bedstee Boerderij gasten.

Je ontvangt bij reservering een factuur van ons voor de eerste termijn( 50%). Het eerste deel van de factuur dien je te voldoen uiterlijk twee weken na je reservering. De tweede termijn dient uiterlijk twee weken voor je verblijft in de Bedstee Boerderij voldaan te worden.

De borg zal uiterlijk twee weken na het verblijf worden teruggestort. Eventueel gemaakte meer kosten zullen worden verrekend met de borg.

Annuleren is na boeking helaas niet meer kosteloos mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van te voren.

Zie voor specifieke voorwaarde onze algemene voorwaarden.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.