FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen over de Bedstee Boerderij

Het betere buitenleven komt helemaal tot zijn recht bij een overnachting in de Bedstee Boerderij. De locatie is van alle gemakken voorzien; 10 slaapkamers met allemaal een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel, een ruime leefkeuken voorzien van alle apparatuur, woonkamer met gezellig barretje, grote zithoek met flatscreen en knusse openhaard. In de ruime tuin een sauna en hottub.

Reserveren Bedstee Boerderij
Prijzen & beschikbaarheid

Meest gestelde vragen Bedstee Boerderij

De Bedstee Boerderij zit het hele jaar door ieder weekend volgeboekt. De meeste boekingen worden ongeveer een jaar van te voren gedaan. Je kunt altijd langer wachten met reserveren maar de kans is groot dat het dan volgeboekt is dus wacht niet te lang.

De midweken (met uitzondering van vakanties) zitten vaak minder volgeboekt dus daar is wat meer ruimte.

Voor het gebruik van de sauna en de hottub rekenen wij geen meerprijs mits een vergaderarrangement of  voordeelarrangement geboekt is. In dat geval is het expliciet genoemd bij de boeking.

De verdeling van de kamers is zoals onderstaande. Voor een plattegrond van de (slaap)kamers klik hier

 • 10 slaapkamer, 10 badkamers met douche, toilet en wastafel
 • 8 slaapkamers met tweepersoons bedstee
 • 1 kamer met 4 ‘normale’ één-persoons boxsprings
 • 1 kamer met 4 hoogslapers, dus 4 één-persoons matrassen

Dit kan tot een week van te voren. Je betaald dan meer/minder toeristen belasting en kosten voor het beddengoed verrekenen we achteraf.

Er is een groot snelfilter koffiezet apparaat aanwezig. Wij zorgen ook voor de koffiefilters omdat dit een afwijkende maat is die je niet in de supermarkt kunt kopen. De koffie moet je zelf meenemen. In het apparaat gaat normale snelfilter koffie.

Ja, alles is aanwezig van chloor tot allesreiniger, afwasmiddel en vaatwastabletten. Ook keukenlinnen en schoonmaakdoekjes zijn standaard aanwezig.

Er ligt voldoende toiletpapier voor je hele verblijf. Je hoef dit zelf niet mee te nemen.

Het is zeker mogelijk om boodschappen te laten bezorgen. Je kunt dit zelf bestellen bij Jumbo of AH. Let er wel op dat je zelf aanwezig dient te zijn om de boodschappen aan te nemen en te betalen. Wij nemen geen boodschappen aan. Geef bij je bestelling duidelijk aan dat het gaat om “Groepsaccommodatie ingang Bedstee Boerderij”. Er is helaas geen apart adres voor de accommodatie.

In alle Straten
Ingang Bedstee Boerderij
Langestraat 14
5353 KD Dieden

Het is absoluut niet toegestaan te frituren in de accommodatie of daarbuiten. Dus laat je frietpan thuis. Wil je friet of snacks eten? Bestel het gewoon bij ons. Ook nog eens lekker gemakkelijk. In de Bedstee Boerderij ligt een bestellijst.

Barbecuen is mogelijk maar alleen op een gasbarbecue. Laat je kolenbarbecue dus thuis. Heb je geen gasbarbecue of wil je er niet mee gaan slepen? We verhuren een grote gasbarbecue voor € 15,00 per dag. Laat je hem vies achter vragen we € 10,00 schoonmaakkosten extra.

In de Bedstee Boerderij kun je je culinair uitleven. De keuken is compleet gevuld met alle keukenbenodigdheden:

 • Vaatwasser (incl. vaatwastabletten)
 • Koffiezetapparaat (incl. koffiefilters)
 • Waterkoker
 • Combi-magnetron (grill, magnetron)
 • Heteluchtoven
 • Groot professioneel 6 pits gastoestel
 • Twee grote koelkasten met diepvriesruimte
 • Waterkoker
 • Handmixer
 • Voldoende pannen
 • Ovenschalen, diverse maten
 • Servies, bestek, glaswerk en diverse kookgerei

Er zitten in de keuken twee grote koelkasten waarvan 1 met een vriezer. Daarnaast zijn er in de bar twee koelkasten. Koelruimte genoeg dus.

Het is helaas niet mogelijk om eerder in te checken dan de aangegeven tijd op je bevestiging. Dit is omdat er daarvoor nog druk wordt schoongemaakt om er voor te zorgen dat je arriveert in een schone Bedstee Boerderij.

Uitchecken kan tot de aangegeven uitcheck tijd op de bevestiging. Later is niet mogelijk omdat we de Bedstee Boerderij weer klaar willen maken voor de volgende gasten.

In overleg is het zeker mogelijk om nog extra activiteiten bij te boeken. Om er zeker van te zijn dat de gewenste activiteit en tijd nog beschikbaar is vragen we je om zo vroeg mogelijk te boeken. Kort voor je verblijf of tijdens je verblijf kijken we in overleg naar de mogelijkheden.

Het is niet altijd mogelijk om dit nog tijdens je verblijf bij te boeken. Dit ligt aan de inkoop mogelijkheden. We raden aan dit minimaal een week van te voren bij ons te reserveren. Friet en snacks bestellen kan wel altijd.

In de Bedstee Boerderij is een tapinstallatie aanwezig. We verkopen hierbij fusten Heineken van 8 liter (ongeveer 40 glazen).
Je kunt van te voren doorgeven of je hiervan gebruik wil maken maar dat kan tijdens je verblijf eventueel ook nog.

Het is niet toegestaan zelf meegebrachte fusten aan te sluiten.

De hottub is hout gestookt en we vullen hem voor iedere groep met nieuw gezuiverd grondwater. Dit heeft wat tijd nodig. ( +/- 3 uur). Wij zullen hiervoor zorgen maar moeten vooraf wel weten wanneer je wilt relaxen? We kunnen anders niet garanderen dat we dit kunnen inplannen en dat zou zonde zijn. We zullen dus vooraf aan je vragen wanneer je de hottub warm wil hebben?

Ja, in de Bedstee Boerderij zijn twee babybedjes aanwezig. We verzorgen hiervoor ook het bedlinnen.

Ja hoor, er staan in de Bedstee Boerderij twee kinderstoelen.

(Bad)handdoeken dien je zelf mee te nemen of zijn bij te boeken voor een meerprijs.

In de keuken liggen wel voldoende theedoeken en keukendoeken.

Er liggen een aantal gezelschapsspelletjes in de woonkamer en een mand met verschillend binnen speelgoed in de Bedstee Boerderij. We raden aan zelf ook speelgoed mee te nemen als je met kleine kinderen komt.

Helaas zijn geen huisdieren toegestaan. Ook niet als ze heel lief zijn of heel klein.

Het bedlinnen was eerder verplicht af te nemen. Bij de meeste boekingen zit dit daarom inbegrepen.
Bij boekingen vanaf september 2022 is het optioneel. Check dan even op je huurovereenkomst of factuur of dit geboekt is.

Heb je geen bedlinnenpakket geboekt kun je dit alsnog doen.
We verzorgen het complete bedlinnen pakket inclusief:

 • Dekbed
 • Kussen
 • Laken
 • Dekbedovertrek
 • Kussensloop

Er zijn 8 bedstee kamers. Deze hebben allemaal een twee persoons matras met afmeting 160 x 210 cm
Er zijn 2 kamers waarin 4 één persoons matrassen aanwezig zijn met afmeting 80 x 200 cm
Op alle bedden liggen één persoons dekbedden

Welk beddengoed heb je nodig als je met 24 personen bent:

 • 8 twee persoons lakens
 • 8 één persoons lakens
 • 24 dekbedovertrekken
 • 24 kussenslopen

Bedden zijn standaard niet opgemaakt. Als je ze opgemaakt wil aantreffen is dat wel mogelijk. We vragen hiervoor een meerprijs van € 10,00 p.p.

Er is geen speeltuin aanwezig bij de accommodatie, maar wel heel veel ruimte waarin ze een eigen spel kunnen bedenken.

Daarnaast mag je tijdens openingstijden gratis gebruik maken van de speeltuin van de dagrecreatie. Hier is een airtrampoline, water- en moddertafel.

Parkeren is gratis en kan voor de deur op het parkeer terrein bij de Bedstee Boerderij. Het is een prive parkeerplaats exclusief voor gebruik van de Bedstee Boerderij gasten.

Je ontvangt bij reservering een factuur van ons voor de eerste termijn( 50%). Het eerste deel van de factuur dien je te voldoen uiterlijk twee weken na je reservering. De tweede termijn dient uiterlijk twee weken voor je verblijft in de Bedstee Boerderij voldaan te worden.

De borg zal uiterlijk twee weken na het verblijf worden teruggestort. Eventueel gemaakte meer kosten zullen worden verrekend met de borg.

Annuleren is na boeking helaas niet meer kosteloos mogelijk. Je kunt nog wel het aantal personen aanpassen tot een week van te voren.

Zie voor specifieke voorwaarde onze algemene voorwaarden.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.