Loading...

De meest gestelde vragen workshop drone vliegen

Nee, iedereen kan leren drone vliegen. We werken met professionele drones die relatief gemakkelijk te besturen zijn. Als je het toch moeilijk vind kunnen je collega’s, vrienden, kenissen die samen met je de workshop drone vliegen volgen je natuurlijk helpen.

We hebben een regenregeling. Dat wil zeggen dat je bij regen kosteloos kunt annuleren, een andere datum kunt prikken of kunt om boeken naar een andere activiteit. Dit doen we altijd in overleg op de dag zelf. De workshop gaat gewoon door als het koud is of een beetje waait. Bij regen kan de workshop niet doorgaan.

Nee, je speelt van 4 tot 6 personen met 1 drone. Je wisselt af en kunt de ander aanwijzingen geven. We hebben totaal 6 drones waarmee je totaal tot 24 personen de workshop drone vliegen kunt reserveren.

Je kunt reserveren vanaf 6 personen. Het maximum is 24 personen,  Als je met meer dan 24 personen bent kunnen we een aangepast programma voor je samenstellen aangevuld met horeca of andere activiteit. Vraag een offerte aan of mail ons.

We vliegen met de DJI Phantom 4. Deze beschikt over een speciale ‘Beginner Mode’ voor beginnende dronepiloten. Deze functie gebruiken we dan ook in de workshop.  Dankzij beperkingen in hoogte en afstand kunnen beginnende piloten via deze beginnersmodus vertrouwen opbouwen in het vliegen met de Phantom 4 drone. Naarmate het vertrouwen van de piloot toeneemt kan de maximale hoogte en afstand worden vergroot. Deze functie maakt de Phantom 4 ook een uitermate geschikt systeem voor beginners. Meer over de DJI Phantom 4

De workshop is voor iedere leeftijd geschikt. Wij houden echter een minimale leeftijd aan van 16 jaar. Als iedereen in de groep ouder is en 1 persoon tussen 12 en 16 kunnen we wel een uitzondering maken maar niet als de hele groep onder 16 is.

We hebben 6 drones waarmee je in totaal tot 24 personen tegelijk de workshop kunt volgen. Ben je met een groep boven de 24 personen dan kun je de workshop drone vliegen combineren met bijv. solex rijden of pizza party. We kunnen een aangepast programma voor je maken. Kijk bij arrangementen of neem voor meer informatie contact met ons op!

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessie inclusief overnachting tot korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in De Binnwei of in de luxe Bedstee Boerderij . Informeer voor de mogelijkheden 

Annuleren is kosteloos tot 1 week voor de afspraak. Bij een annulering na deze tijd moet 100% betaald worden.

Je krijgt van ons bij de reservering een bevestiging en factuur. Deze dient vooraf voldaan te zijn. Op de factuur staat de betalingstermijn.

Kijk op dronevliegen ravenstein voor meer informatie en reserveren.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.