FAQ items aan het laden...

De meest gestelde vragen workshop drone vliegen

Nee, iedereen kan leren drone vliegen. We werken met professionele drones die relatief gemakkelijk te besturen zijn. Als je het toch moeilijk vind kunnen je collega’s, vrienden, kenissen die samen met je de workshop drone vliegen volgen je natuurlijk helpen.

We hebben een regenregeling. Dat wil zeggen dat je bij regen kosteloos kunt annuleren, een andere datum kunt prikken of kunt om boeken naar een andere activiteit. Dit doen we altijd in overleg op de dag zelf. De workshop gaat gewoon door als het koud is of een beetje waait. Bij regen kan de workshop niet doorgaan.

Nee, je speelt met 4 tot 6 personen met 1 drone. Je wisselt af en kunt de ander aanwijzingen geven. We hebben totaal 6 drones. Je kan dus in totaal met 24 personen tegelijk de workshop drone vliegen volgen.

Je kunt reserveren vanaf 10 personen. Het maximum is 24 personen,  Als je met meer dan 24 personen bent kunnen we een aangepast programma voor je samenstellen aangevuld met horeca of andere activiteit. Vraag een offerte aan of mail ons.

We vliegen met de DJI Phantom 4. Deze beschikt over een speciale ‘Beginner Mode’ voor beginnende dronepiloten. Deze functie gebruiken we dan ook in de workshop. Dankzij beperkingen in hoogte en afstand kunnen beginnende piloten via deze beginnersmodus vertrouwen opbouwen in het vliegen met de Phantom 4 drone. Naarmate het vertrouwen van de piloot toeneemt kan de maximale hoogte en afstand worden vergroot. Deze functie maakt de Phantom 4 ook een uitermate geschikt systeem voor beginners. Meer over de DJI Phantom 4

De workshop is voor iedere leeftijd geschikt. Wij houden echter een minimale leeftijd aan van 16 jaar. Als iedereen in de groep ouder is en 1 persoon tussen 12 en 16 jaar kunnen we wel een uitzondering maken maar niet als de hele groep onder 16 jaar is.

We hebben 6 drones waarmee je in totaal tot 24 personen tegelijk de workshop kunt volgen. Ben je met een groep boven de 24 personen dan kun je de workshop drone vliegen combineren met bijv. solex rijden, VR room of pizza party. We kunnen een aangepast programma voor je maken. Kijk bij arrangementen of neem voor meer informatie contact met ons op!

Dat kan zeker. We hebben verschillende vergadermogelijkheden van heisessies inclusief overnachting tot een korte bijeenkomst. Je kunt kiezen uit vergaderen in De Binnenwei of in de luxe Bedstee Boerderij. Informeer voor de mogelijkheden 

Annuleren is kosteloos tot 1 week voor de afspraak. Bij het niet komen opdagen -zonder annulering- zijn wij genoodzaakt om 100% in rekening te brengen.Na het reserveren van een tijdsslot krijg je van ons een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan is de reservering niet door gekomen. Neem contact met ons op. We kunnen je reservering ook telefonisch of per e-mail aannemen.

Je krijgt van ons bij de reservering een bevestiging en factuur. Deze dient vooraf voldaan te zijn. Op de factuur staat de betalingstermijn.

Kijk op alles over drone vliegen voor meer informatie en reserveren.

Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.