Vergaderarrangementen in de Bedstee Boerderij2023-06-29T15:42:26+02:00
  • banner vergaderen

Vergaderen in de bedstee boerderij

Midden in de polder ontdek je het geluid van stilte. Dan kun je jezelf weer eens horen denken. We nodigen je uit om je bijeenkomst net iets anders dan anders in te vullen. Denk hierbij aan een brainstormsessie in de hottub of een vergadering in de tuin van de accommodatie die overigens altijd EXCLUSIEF voor 1 groep gereserveerd is.

Een(meerdaagse) heisessie of ‘Gewoon’ een paar uur vergaderen buiten kantoor

Uiteraard kun je bij ons ook ‘gewoon’ vergaderen. De sfeervolle boerderij staat exclusief tot je beschikking voor een (meerdaagse) heisessie, of gewoon een paar uurtjes weg van kantoor voor een inspirerende huiskamer vergadering. De Bedstee Boerderij straalt warmte en huiselijkheid uit. Er is een lange, houten vergadertafel met comfortabele stoelen, een gezellige zithoek met open haard en een ruime keuken voor ontbijt, lunch en diner die we graag voor jullie verzorgen. De ruimte is voorzien van een gezellige bar waar je ’s avonds terecht kunt voor een drankje.

Impressie Bedstee Boerderij

bedstee-boerderij-tuin
Reserveer of offerte
Impressie bedstee boerderij
Vergaderbreaks

Van escaperoom tot schapen drijven

De locatie bevindt zich nabij diverse natuurgebieden waar het heerlijk wandelen en uitwaaien is. Voor een korte vergaderbreak hoeft u het terrein niet eens af.  We hebben een breed aanbod van Escape room tot laser kleiduif schieten of even uitwaaien op de E-chopper of E-step.

Alle vergader breaks

Onze vergaderarrangementen

We hebben alvast wat arrangementen voor je samengesteld. Heb je andere wensen laat heb ons dan weten. We denken graag met je mee.

Een greep uit onze vaste klantenkring

Waarom deze vergaderlocatie?

  • Een duurzame locatie midden in het groen

  • Complete locatie exclusief voor jouw groep inclusief ruime tuin

  • Mogelijkheid tot overnachten (10 slaapkamers)

  • Parkeren kan altijd gemakkelijk voor de deur en is gratis

  • Allerlei inspirerende activiteiten mogelijk

  • Alles op één locatie, één vast aanspreekpunt, één factuur