Vergaderen in de wei2020-04-20T12:36:42+02:00
FAQ items aan het laden...

Vergaderen met je voeten in het gras in de Binnenwei

Op onze locatie heb je altijd een Heisessie maar dan gewoon lekker warm en droog binnen. Zomer en winter met je blote voetjes in het gras. In de Binnenwei kan het. Met de grote wandbedrukkingen en buitenkeuken ziet het eruit alsof je buiten bent. In zo’n omgeving wordt je uitgenodigd om out-of-the-box te denken, in een omgeving die inspireert. Kom uit je comfort zone en ontdek de positieve invloed die een verandering van omgeving teweeg kan brengen…

Combineer met een van onze activiteiten zodat je echt even helemaal weg van kantoor bent. Zo leer je je collega’s eens op een andere manier kennen. Teambuiling gaat als vanzelf in deze omgeving.

Een heisessie of ‘Gewoon’ even weg van kantoor

Uiteraard kun je bij ons ook ‘gewoon’ vergaderen. De sfeervolle binnenwei staat exclusief tot je beschikking voor een heisessie, of gewoon een paar uurtjes weg van kantoor.  Er is een lange, houten vergadertafel met comfortabele stoelen, twee grote flatscreens. Wil je liever blijven overnachten kijk dan ook eens bij onze meerdaagse arrangementen in de Bedstee Boerderij.

Reserveer of offerte
Impressie binnenwei

Van solex rijden tot spelen met vuur

De locatie bevindt zich nabij diverse natuurgebieden waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Maar voor een korte vergaderbreak hoeft u het terrein niet eens af. Het grote veld is zeer geschikt voor één van onze inspirerende vergaderbreaks. We hebben een breed aanbod van Solex rijden, Escape room tot spiegelen met honden of spelen met vuur en outdoor teambuilding.

Onze vergaderarrangementen

We hebben alvast wat arrangementen voor je samengesteld. Heb je andere wensen laat heb ons dan weten. We denken graag met je mee.

Genoemde prijzen zijn

  • Exclusief frisdrank, bier, wijn (verkrijgbaar op nacalculatie)
  • Op basis van minimaal 10 personen (minder is wel mogelijk, vraag een offerte aan)
  • Exclusief btw (6% btw)
  • Andere tijden zijn in overleg mogelijk.
  • Andere catering mogelijkheden zijn mogelijk. Vervang de lunch bijvoorbeeld voor extra luxe lunch. Kijk voor alle mogelijkheden ‘Van de kaart
  • Ben je met minder dan 10 personen neem dan contact met ons op voor een aangepaste offerte
  • Heb je andere wensen laat het ons dan weten. Waar mogelijk gaan we daar graag in mee.
  • Tarieven gelden van maandag t/m donderdag.
Ga naar de bovenkant