Vergaderen in de wei2023-06-29T17:08:19+02:00
  • Banner-Binnenwei
  • banner-binnewei

Vergaderen met je voeten in het gras in de Binnenwei

Op onze locatie heb je altijd een Heisessie maar dan gewoon lekker warm en droog binnen. Zomer en winter met je blote voetjes in het gras. In de Binnenwei kan het. Met de grote wandbedrukkingen en buitenkeuken ziet het eruit alsof je buiten bent. In zo’n omgeving wordt je uitgenodigd om out-of-the-box te denken, in een omgeving die inspireert. Kom uit je comfort zone en ontdek de positieve invloed die een verandering van omgeving teweeg kan brengen…

Combineer met een van onze activiteiten zodat je echt even helemaal weg van kantoor bent. Zo leer je je collega’s eens op een andere manier kennen. Teambuiling gaat als vanzelf in deze omgeving.

Een heisessie of ‘Gewoon’ even weg van kantoor

Uiteraard kun je bij ons ook ‘gewoon’ vergaderen. De sfeervolle binnenwei staat exclusief tot je beschikking voor een heisessie, of gewoon een paar uurtjes weg van kantoor.  Er is een lange, houten vergadertafel met comfortabele stoelen, twee grote flatscreens. Wil je liever blijven overnachten kijk dan ook eens bij onze meerdaagse arrangementen in de Bedstee Boerderij.

Reserveer of offerte
Impressie binnenwei
Vergaderbreaks

Van escaperoom tot schapen drijven

De locatie bevindt zich nabij diverse natuurgebieden waar het heerlijk wandelen en uitwaaien is. Voor een korte vergaderbreak hoeft u het terrein niet eens af.  We hebben een breed aanbod van Escape room tot laser kleiduif schieten of even uitwaaien op de E-chopper of E-step.

Alle vergader breaks

Onze vergaderarrangementen

We hebben alvast wat arrangementen voor je samengesteld. Heb je andere wensen laat heb ons dan weten. We denken graag met je mee.

Een greep uit onze vaste klantenkring

Waarom deze vergaderlocatie?

  • Een duurzame locatie midden in het groen

  • Parkeren kan altijd gemakkelijk voor de deur en is gratis

  • Allerlei inspirerende activiteiten mogelijk

  • Alles op één locatie, één vast aanspreekpunt, één factuur

Ga naar de bovenkant