Vergaderen in de wei2023-03-24T11:38:43+01:00
FAQ items aan het laden...

Vergaderen met je voeten in het gras in de Binnenwei

Op onze locatie heb je altijd een Heisessie maar dan gewoon lekker warm en droog binnen. Zomer en winter met je blote voetjes in het gras. In de Binnenwei kan het. Met de grote wandbedrukkingen en buitenkeuken ziet het eruit alsof je buiten bent. In zo’n omgeving wordt je uitgenodigd om out-of-the-box te denken, in een omgeving die inspireert. Kom uit je comfort zone en ontdek de positieve invloed die een verandering van omgeving teweeg kan brengen…

Combineer met een van onze activiteiten zodat je echt even helemaal weg van kantoor bent. Zo leer je je collega’s eens op een andere manier kennen. Teambuiling gaat als vanzelf in deze omgeving.

Een heisessie of ‘Gewoon’ even weg van kantoor

Uiteraard kun je bij ons ook ‘gewoon’ vergaderen. De sfeervolle binnenwei staat exclusief tot je beschikking voor een heisessie, of gewoon een paar uurtjes weg van kantoor.  Er is een lange, houten vergadertafel met comfortabele stoelen, twee grote flatscreens. Wil je liever blijven overnachten kijk dan ook eens bij onze meerdaagse arrangementen in de Bedstee Boerderij.

Reserveer of offerte
Impressie binnenwei
Vergaderbreaks

Van VR Room tot schapen drijven

De locatie bevindt zich nabij diverse natuurgebieden waar het heerlijk wandelen is. Wil je echt even je hoofd leeg maken tijdens een vergadering of heissesie. Reserveren dan een van onze inspirerende vergaderbreaks. We hebben een breed aanbod van VR room, Escape room tot spiegelen met honden of spelen met vuur en outdoor teambuilding.

Onze vergaderarrangementen

We hebben alvast wat arrangementen voor je samengesteld. Heb je andere wensen laat heb ons dan weten. We denken graag met je mee.

Aanvulling

  • Andere tijden zijn in overleg mogelijk.
  • Andere catering mogelijkheden zijn mogelijk. Vervang de lunch bijvoorbeeld voor extra luxe lunch. Kijk voor alle mogelijkheden ‘Van de kaart
  • Ben je met minder dan 10 personen neem dan contact met ons op voor een aangepaste offerte
  • Heb je andere wensen laat het ons dan weten. Waar mogelijk gaan we daar graag in mee.
  • Vergaderarrangementen zijn te boeken van maandag t/m vrijdag.
Ga naar de bovenkant